Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16606
|
|
« Új üzenet #7110 Dátum: 2016. Július 04. - 18:06:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
Bentshaft
|
|
« Új üzenet #7111 Dátum: 2016. Július 04. - 21:53:31 » |
|
Nagyon jol nez ki. Milyen hal ? A garnela rakokat probald meg egyszer ( ha meg igy nem probaltad) bo fokhagymas, olvasztott vajas lebe megsutni de inkabb "megparolas" talalobb szo a muveletre ("garlic butter shrimp") nagyon finom igy, egyeni tapasztalatom szerint a legfinomabb.
|
|
|
Naplózva
|
I don't hunt in order to kill, I kill in order to have hunted.
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16606
|
|
« Új üzenet #7112 Dátum: 2016. Július 05. - 09:03:33 » |
|
A nagyobbik valamilyen durbincs, a kisebbik skorpióhal. Ha konyhában csinálom a garnélát, én is fokhagymás vajban szoktam párolni/pirítani de most megpróbáltam grillen. Nem volt érdemes.
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
Lorka
|
|
« Új üzenet #7113 Dátum: 2016. Július 05. - 09:15:14 » |
|
Te Boar, te nem szervezel valami grilltanfolyamot? Valami cefet guszta módon megy ez neked. Többször néztem meg ezeket a képeket mint az órámat.
|
|
|
Naplózva
|
Nem az a lényeg, hogy mire vadászik az ember hanem hogy kivel.
|
|
|
Stefi
Vendég
|
|
« Új üzenet #7114 Dátum: 2016. Július 06. - 14:07:32 » |
|
Üdv. Fórumtársak! Erősen gondolkodom egy BBQ sütő megvásárlásán, de kicsit utánolvasva az egyik blogon azt írják a nálunk kapható szerkezetekről, hogy vékony lemezből készülnek, szelelnek és nehezen stabilizálható bennük a hőmérséklet, ergó semmiképpen sem javasolják a megvásárlásukat. Azt mondják, általában ezek a gyenge eszközök veszik el a kedvét a lelkesen belevágó BBQ rajongóknak. Külföldről is be lehet rendelni (Usa), de ezek csillagászati áron vannak. Mivel teljesen kezdő lennék e témában (grillezni szoktam néha), ezért minden jó tanácsra kíváncsi vagyok, kinek milyen tapasztalata van a barbecue-zással? Valami hasonló két tartályos sütőben gondolkozom: A szomszédomnak ilyen mobil kemping kemencéje van . Nagyon jó dolgok készülnek benne (pl: csülök fölötte a gőzében kenyérlángos ) 70.000 Ft Szerintem ár érték arányban nagyon jó igaz füstölésre nem való . Pedig füstöl .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9923
|
|
« Új üzenet #7115 Dátum: 2016. Július 10. - 19:25:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
Bobakos
|
|
« Új üzenet #7116 Dátum: 2016. Július 10. - 19:33:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Itt van egy süldő..... ... jó lesz ez kannak is!
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9923
|
|
« Új üzenet #7117 Dátum: 2016. Július 10. - 19:42:27 » |
|
Pálinkatortáról még nem hallottam. :-) Szégyen ide vagy oda a pálinkafőzéshez se èrtek.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
Lorka
|
|
« Új üzenet #7118 Dátum: 2016. Július 10. - 22:53:37 » |
|
Nekünk is van ilyen fóliázó! Nagyon tutker! Én vargányát, húst, meg zöldséget raktam el így. Mind tuti volt, a fagyasztóban á rakosgatás a vákumos gyengéje. Ha sérül a zacsi akkor az nem jó.
|
|
|
Naplózva
|
Nem az a lényeg, hogy mire vadászik az ember hanem hogy kivel.
|
|
|
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 11260
Lábonlőtt Akác törzsfőnök
|
|
« Új üzenet #7119 Dátum: 2016. Július 10. - 23:45:15 » |
|
Nekünk is van ilyen fóliázó! Nagyon tutker! Én vargányát, húst, meg zöldséget raktam el így. Mind tuti volt, a fagyasztóban á rakosgatás a vákumos gyengéje. Ha sérül a zacsi akkor az nem jó. A zacsi sérülésére még gondolni sem merek...
|
|
|
Naplózva
|
„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”
Abigail Van Buren
|
|
|
Lorka
|
|
« Új üzenet #7120 Dátum: 2016. Július 11. - 07:10:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem az a lényeg, hogy mire vadászik az ember hanem hogy kivel.
|
|
|
Sanyooo
Vendég
|
|
« Új üzenet #7121 Dátum: 2016. Július 11. - 08:52:37 » |
|
Nekünk is van ilyen fóliázó! Nagyon tutker! Én vargányát, húst, meg zöldséget raktam el így. Mind tuti volt, a fagyasztóban á rakosgatás a vákumos gyengéje. Ha sérül a zacsi akkor az nem jó. Szia! Biztos nagy hülyeséget kérdezek szokás szerint de fagyasztás előtt minek vákumozni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9997
|
|
« Új üzenet #7122 Dátum: 2016. Július 11. - 09:47:45 » |
|
Szia! Biztos nagy hülyeséget kérdezek szokás szerint de fagyasztás előtt minek vákumozni? Sokkal jobban megőrzi az eredeti ízeit a cucc, ha légüres tér veszi körül. Nem lesz "fagyasztóíze" húsnak, gyümölcsnek, zöldségnek, ami sima zacskózásnál - pláne hosszabb fagyasztási időszak után - bizony előfordul.
|
|
|
Naplózva
|
Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra, Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva. /Ady/
|
|
|
Lorka
|
|
« Új üzenet #7123 Dátum: 2016. Július 11. - 09:48:31 » |
|
Mi azért szoktuk mert nics fagyasztó ládánk csak a hűtő alsó része és a húsok vákumozva nem veszik át annyira a "hűtőízt." de ez inkább a gombánál jó pl mert sokkal kissebb pakkot lehet csinálni vele. Így nekünk főleg a az eltarthatóság növelése és a helymentés a cél vele.
|
|
|
Naplózva
|
Nem az a lényeg, hogy mire vadászik az ember hanem hogy kivel.
|
|
|
Lorka
|
|
« Új üzenet #7124 Dátum: 2016. Július 11. - 09:49:29 » |
|
De egyre gondoltunk
|
|
|
Naplózva
|
Nem az a lényeg, hogy mire vadászik az ember hanem hogy kivel.
|
|
|
|