Kama
|
|
« Új üzenet #7140 Dátum: 2016. Augusztus 17. - 09:07:29 » |
|
A sauvignon blanc-ot kerestem, amikor megláttam az emblémát a Sparban. A Spar-ban lehet kapni?
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszen ha csak úgy egyszerre agyon lehetne lőni mindent, venne-e puskát a kezébe valamirevaló ember?" (Zsindely Ferenc)
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9520
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #7141 Dátum: 2016. Augusztus 17. - 09:28:16 » |
|
A Spar-ban lehet kapni? És a Metroban is. :-)
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16591
|
|
« Új üzenet #7142 Dátum: 2016. Augusztus 17. - 22:48:03 » |
|
Egy kis diétás vacsora. Dicsértessék! Nem bírtam ki. Vettem pár körmöt meg egy hátsó csülköt. Holnap pofánverem a koleszterinszintemet...
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 11250
Lábonlőtt Akác törzsfőnök
|
|
« Új üzenet #7143 Dátum: 2016. Augusztus 17. - 22:59:45 » |
|
Nem bírtam ki. Vettem pár körmöt meg egy hátsó csülköt. Holnap pofánverem a koleszterinszintemet... Lajostól függetlenül holnapra eltetette a hentesnél a drágám az egy adag csülköt. A következő héten nyárzáró zabának pacallal is készítek egy bográccsal. Egyszer élünk... Puliszkával ajánlom.
|
|
|
Naplózva
|
„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”
Abigail Van Buren
|
|
|
dobbasszus
|
|
« Új üzenet #7144 Dátum: 2016. Augusztus 19. - 07:18:38 » |
|
Nem bírtam ki. Vettem pár körmöt meg egy hátsó csülköt. Holnap pofánverem a koleszterinszintemet... Én tízből 9 pörköltbe rakok körmöt. Hadd ragadjon! Koleszterin márpedig nincs, majd hiszem, ha látom.
|
|
|
Naplózva
|
,,Körülállják valamennyien, mustrálják, dícsérik, gyászolják. Mert gyász ez, bár vidám gyász. Győzelmesen örvendenek rajta, mert öröm is egyben. De valami furcsa szomorkás öröm. Szép. Akár hiszik, akár nem: szeretet.,, Zs.F.
|
|
|
Kama
|
|
« Új üzenet #7145 Dátum: 2016. Augusztus 19. - 19:10:33 » |
|
Kóstold meg a fehéret is, az irsai igen finom. Megtörtént. Így igaz!
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszen ha csak úgy egyszerre agyon lehetne lőni mindent, venne-e puskát a kezébe valamirevaló ember?" (Zsindely Ferenc)
|
|
|
ingerelt
|
|
« Új üzenet #7146 Dátum: 2016. Augusztus 19. - 19:23:23 » |
|
Én tízből 9 pörköltbe rakok körmöt. Hadd ragadjon! Koleszterin márpedig nincs, majd hiszem, ha látom. A legutolsó büntényem: Köröm ugyan nem volt benne de, annál több marhalabszár !
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szép, csak igyekezz kihasználni embertársaidnak!
|
|
|
dobbasszus
|
|
« Új üzenet #7147 Dátum: 2016. Augusztus 21. - 23:25:54 » |
|
A legutolsó büntényem: Köröm ugyan nem volt benne de, annál több marhalabszár ! Az sem megvetendő.
|
|
|
Naplózva
|
,,Körülállják valamennyien, mustrálják, dícsérik, gyászolják. Mert gyász ez, bár vidám gyász. Győzelmesen örvendenek rajta, mert öröm is egyben. De valami furcsa szomorkás öröm. Szép. Akár hiszik, akár nem: szeretet.,, Zs.F.
|
|
|
Sanyooo
Vendég
|
|
« Új üzenet #7148 Dátum: 2016. Augusztus 22. - 09:52:48 » |
|
A legutolsó büntényem:
Te Miklós hol a másik kutyád? Csak nem a bográcsban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ingerelt
|
|
« Új üzenet #7149 Dátum: 2016. Augusztus 22. - 17:40:00 » |
|
Te Miklós hol a másik kutyád? Csak nem a bográcsban? Földi maradványait ebben a dobozban örzöm. Azért nem volt rossz beszólás
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szép, csak igyekezz kihasználni embertársaidnak!
|
|
|
Bwana
|
|
« Új üzenet #7150 Dátum: 2016. Augusztus 26. - 23:00:33 » |
|
Üdvözlet Uraim!
Szeretnék kérni egy igazi, hamisítatlan zalai dödölle receptet.
Köszönettel: B
|
|
|
Naplózva
|
Mint azt bölcs elmeprofeszorom mondogatta: "Ne siesd el a gyógyítást, néha jó a hülye a háznál"!
Minden este bánva bánják, Hogy e vadat mér' kivánják, Mért is űzik egyre, nyomba, Tévelyítő bús vadonba.
|
|
|
Erdojaro (Molnár Attila)
|
|
« Új üzenet #7151 Dátum: 2016. Augusztus 27. - 16:05:46 » |
|
Üdvözlet Uraim!
Szeretnék kérni egy igazi, hamisítatlan zalai dödölle receptet.
Köszönettel: B
Környékezd meg Németh Lajost!
|
|
|
Naplózva
|
A Vadászat olyan mint a NŐ! Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
|
|
|
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9988
|
|
« Új üzenet #7152 Dátum: 2016. Augusztus 28. - 08:26:57 » |
|
Nagyon egyszerű.
Elmondani, mert elkészíteni egyrészt kemény izommunka, másrészt nem mindig sikerül, mert a krumpli minősége erősen meghatározza a végterméket. Mondjuk ez menekülő út is egyben, mert ha rosszabbul sikerül, fogd a krumplira.
Szóval: süss üvegesre zsíron, némi sóval két fej apróra vágott vöröshagymát. Hámozz meg néhány krumplit, aprítsd fel ujjnyi darabokra. Dobj rá egy kávéskanálnyi sót, és egy fazékban főzd puhára annyi vízben, ami ellepi. Szűrd le (edénybe, ne a lefolyóba), törd össze krumplitörővel, vagy villával és öntsd hozzá a főzőlé harmadát. Kislángon. platnin egy lábosban folyamatos keverés és lisztadagolás mellett keverj el benne annyi lisztet, hogy állaga valahol félúton legyen a nokedli és a szilvás gombóc tésztája között. Na, itt dob ki a víz. Egy kis sót is hints rá közben. Amikor kész fogj egy serpenyőt, bele némi zsiradék, felforrósítod, főzőkanállal belemerítesz a tésztába, és egy evőkanállal fél hüvelyujjnyi darabokat beleszaggatsz a serpenyőbe. Célszerű közben a szaggató evőkanalat néha belemártani folyékony zsírba, kevésbé ragad rá a tészta. Amikor egyik oldala megpirult, ráhintesz egy evőkanál sült hagymát, és megforgatod a tésztákat. Ha már két ropogós oldala van, mehet a tálba, indulhat a következő menet lepirítás.
Ha elfogyott a tészta, azonnal engedd tele vízzel a lábast, amiben volt, mert ha a tésztamaszat rászárad, vésővel sem vakarod le később.
|
|
|
Naplózva
|
Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra, Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva. /Ady/
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16591
|
|
« Új üzenet #7153 Dátum: 2016. Augusztus 28. - 10:04:30 » |
|
Nagyon egyszerű.
Elmondani, mert elkészíteni egyrészt kemény izommunka, másrészt nem mindig sikerül, mert a krumpli minősége erősen meghatározza a végterméket. Mondjuk ez menekülő út is egyben, mert ha rosszabbul sikerül, fogd a krumplira.
Szóval: süss üvegesre zsíron, némi sóval két fej apróra vágott vöröshagymát. Hámozz meg néhány krumplit, aprítsd fel ujjnyi darabokra. Dobj rá egy kávéskanálnyi sót, és egy fazékban főzd puhára annyi vízben, ami ellepi. Szűrd le (edénybe, ne a lefolyóba), törd össze krumplitörővel, vagy villával és öntsd hozzá a főzőlé harmadát. Kislángon. platnin egy lábosban folyamatos keverés és lisztadagolás mellett keverj el benne annyi lisztet, hogy állaga valahol félúton legyen a nokedli és a szilvás gombóc tésztája között. Na, itt dob ki a víz. Egy kis sót is hints rá közben. Amikor kész fogj egy serpenyőt, bele némi zsiradék, felforrósítod, főzőkanállal belemerítesz a tésztába, és egy evőkanállal fél hüvelyujjnyi darabokat beleszaggatsz a serpenyőbe. Célszerű közben a szaggató evőkanalat néha belemártani folyékony zsírba, kevésbé ragad rá a tészta. Amikor egyik oldala megpirult, ráhintesz egy evőkanál sült hagymát, és megforgatod a tésztákat. Ha már két ropogós oldala van, mehet a tálba, indulhat a következő menet lepirítás.
Ha elfogyott a tészta, azonnal engedd tele vízzel a lábast, amiben volt, mert ha a tésztamaszat rászárad, vésővel sem vakarod le később.
Tisztán látszik, hogy ez tipikus női munka...
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
ingerelt
|
|
« Új üzenet #7154 Dátum: 2016. Augusztus 28. - 17:01:30 » |
|
És a húst mikor rakod bele
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szép, csak igyekezz kihasználni embertársaidnak!
|
|
|
|