Én ilyet vettem a zobiba.
Így pár használat után azt mondom megérte az árát, nem bántam meg.
A faszénen sült dolgokat meg sem közelítik a tárcsán sütöttek.
Eddig általában úgy ment a dolog, hogy az elején sült a virsli, a csirkecomb a gyerekeknek, meg a tarja-miccs páros a felnőttnépnek.
Aztán mikor már mindenki jóllakott, és a tűz is lejjebb ment kissé, akkor előkerült egy oldalas félbevágva (a boltban kapható oldalascsíkra kell gondolni), és rá a felső polcra.
Néha ránéztem, megforgattam, egyébként dumáltunk - fröccsöztünk.
Aztán mikor jónak gondoltam levettem őket.
Hála Istennek eddigre már senki sem tudott evésre gondolni, így ezek megmaradtak másnapra.
Hidegen, fehér kenyérrel, gyöngyöző rizling hosszúlépéssel ... gyerekek!...
Ez a cájg tényleg bililemezből van, de ennyiért mit várjon az ember... Valószínűleg a valódi barbekjútól marha messze áll, meg arra nem is alkalmas, hogy a barbekjúhoz szükséges hőfoktartományt stabilan lehessen tartani, de attól még marha finom dolgok jönnek ki belőle.