Oldalak: 1 ... 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 [483] 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646139 alkalommal)
vadasz75
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1813


« Új üzenet #7230 Dátum: 2016. December 14. - 19:13:29 »

Ízlésficam...
A legjobb sütemény a sült oldalas, ezt mindenki tudja Tasli
Kéretik az ilyen kijelentésektől tartózkodni!Egy süldőmet osztottam szét így az ünnep előtt "amit szeretnétek, vigyétek" alapon, a két hátsó comb maradt a tálban.Az oldalas, girinc szerintem a tálat sem érte el, pár évvel ezelőtt verekedés lett volna abból, hogy ki legyen a h.comb!!!! Rííí
Naplózva
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9916



« Új üzenet #7231 Dátum: 2016. December 19. - 09:09:30 »

Bográcsom nincs ... tudom Feri  Stoel
De próbálkozásnak talán nem lesz rossz...


Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11250


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #7232 Dátum: 2016. December 19. - 09:26:55 »

Bográcsom nincs ... tudom Feri  Stoel
De próbálkozásnak talán nem lesz rossz...


Lófej pörkölt? Vigyorog
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9916



« Új üzenet #7233 Dátum: 2016. December 19. - 09:37:57 »

Lófej pörkölt? Vigyorog

Természetesen.
Ízre hasonlít a két mesteremére de, azt a szintet megütni esélytelen... Kacsint
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
nagysas
Globális moderátor
Vadász
*
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 4145


TSP


« Új üzenet #7234 Dátum: 2016. December 19. - 10:38:33 »

Természetesen.
Ízre hasonlít a két mesteremére de, azt a szintet megütni esélytelen... Kacsint

Egérpróba? Ha beledöglik, hoztad  Kacsint
Naplózva

Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!!
在我赤裸的身上牺牲一只山羊
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9916



« Új üzenet #7235 Dátum: 2016. December 19. - 10:47:03 »

Egérpróba? Ha beledöglik, hoztad  Kacsint

 Röhög Röhög
Bezzeg a Tesco sajthoz, kolbászhoz hozzá se szagolt. Kacsint
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9520


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #7236 Dátum: 2016. December 19. - 10:53:21 »

Röhög Röhög
Bezzeg a Tesco sajthoz, kolbászhoz hozzá se szagolt. Kacsint

Bízz az egérben, tudja jól, miből kell halálra zabálnia magát!    Ördög
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9988



« Új üzenet #7237 Dátum: 2016. December 19. - 12:31:37 »

Legközelebb párolt traktor villamos vezetéket kaptok. Balzsamecettel, természetesen.
A telepen ugyanis azt rágják ezerrel.
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11250


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #7238 Dátum: 2016. December 19. - 16:54:35 »

Egyik legjobb téli kaja: savanyúkáposzta leves füstölt kolbásszal. Autentikusan libazsíros krumplilángos jár hozzá... Most is ezt eszem. Vigyorog Igen
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
vadasz75
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1813


« Új üzenet #7239 Dátum: 2016. December 19. - 17:12:25 »

Egyik legjobb téli kaja: savanyúkáposzta leves füstölt kolbásszal. Autentikusan libazsíros krumplilángos jár hozzá... Most is ezt eszem. Vigyorog Igen
Van Neked lelki világod?(apró kockára vágott füstölt sonkával..... Angyal)Másnaposságra, ha létezik jobb (a gyógysör kivételével) tessen megosztani! Vigyorog
Naplózva
vadasz75
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1813


« Új üzenet #7240 Dátum: 2016. December 19. - 17:16:57 »

Bográcsom nincs ... tudom Feri  Stoel
De próbálkozásnak talán nem lesz rossz...


Haltej, ikra?(esetleg spéci recept?)A baloldalon az a piros izé paradicsom?A paprika színe fantasztikus. Emelem
Naplózva
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11250


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #7241 Dátum: 2016. December 19. - 19:28:13 »

Van Neked lelki világod?(apró kockára vágott füstölt sonkával..... Angyal)Másnaposságra, ha létezik jobb (a gyógysör kivételével) tessen megosztani! Vigyorog
Ahogy én szeretem: házi savanyú káposzta,dupla mennyiségűre kiegészítve vízzel (0,5 kg káposzta 1 liter vízzel-0,75 kg káposzta 1,5 liter vízzel) 1 közepes fej vöröshagyma, 5-6 darab ujjnyi hosszú füstöltkolbász, és/vagy füstölt sonka.
A káposztát csak egyszer öblítem le,de ez ízlés dolga: ÉN savanyúnak szeretem. Felteszem a káposztát főni,beleteszem a hagymát egészben,illetve a kolbászdarabkákat. Egy órát főzöm,ezután kap egy rántást (3 evőkanál olaj,2-3 evőkanál liszt -ki milyen sűrűn szereti) a rántásba egy teáskanálnyi paprikát teszek,hogy legyen egy kis színe a dolognak... Levesből kiszedve két szedőkanálnyi lével elkeverem a rántást,hozzákeverem a leveshez. Pár percig még főzöm.Ízlés szerint sózom. Ha csípős a kolbász,az kifejezetten jót tesz az ízének. (Fokhagymát is elbír,de ha megfelelően fűszeres a kolbász,akkor ez kimaradhat. Krumpli lángossal az igazi.
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
godena
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1519



« Új üzenet #7242 Dátum: 2016. December 19. - 20:02:33 »

Ahogy én szeretem: házi savanyú káposzta,dupla mennyiségűre kiegészítve vízzel (0,5 kg káposzta 1 liter vízzel-0,75 kg káposzta 1,5 liter vízzel) 1 közepes fej vöröshagyma, 5-6 darab ujjnyi hosszú füstöltkolbász, és/vagy füstölt sonka.
A káposztát csak egyszer öblítem le,de ez ízlés dolga: ÉN savanyúnak szeretem. Felteszem a káposztát főni,beleteszem a hagymát egészben,illetve a kolbászdarabkákat. Egy órát főzöm,ezután kap egy rántást (3 evőkanál olaj,2-3 evőkanál liszt -ki milyen sűrűn szereti) a rántásba egy teáskanálnyi paprikát teszek,hogy legyen egy kis színe a dolognak... Levesből kiszedve két szedőkanálnyi lével elkeverem a rántást,hozzákeverem a leveshez. Pár percig még főzöm.Ízlés szerint sózom. Ha csípős a kolbász,az kifejezetten jót tesz az ízének. (Fokhagymát is elbír,de ha megfelelően fűszeres a kolbász,akkor ez kimaradhat. Krumpli lángossal az igazi.
Kollega Úr, bittedanke!
Itthon nagy a savanyú káposzta-szerelem, a téli szünetet ezzel fogjuk köszönteni.
 Wave
Naplózva

"A VADÁSZAT számomra egy életre szóló ösztönös elhivatottság.
Alázatos szolgálata erdőnek, vadnak egyaránt" - Bornemisza Péter
vadasz75
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1813


« Új üzenet #7243 Dátum: 2016. December 19. - 20:16:18 »

Ahogy én szeretem: házi savanyú káposzta,dupla mennyiségűre kiegészítve vízzel (0,5 kg káposzta 1 liter vízzel-0,75 kg káposzta 1,5 liter vízzel) 1 közepes fej vöröshagyma, 5-6 darab ujjnyi hosszú füstöltkolbász, és/vagy füstölt sonka.
A káposztát csak egyszer öblítem le,de ez ízlés dolga: ÉN savanyúnak szeretem. Felteszem a káposztát főni,beleteszem a hagymát egészben,illetve a kolbászdarabkákat. Egy órát főzöm,ezután kap egy rántást (3 evőkanál olaj,2-3 evőkanál liszt -ki milyen sűrűn szereti) a rántásba egy teáskanálnyi paprikát teszek,hogy legyen egy kis színe a dolognak... Levesből kiszedve két szedőkanálnyi lével elkeverem a rántást,hozzákeverem a leveshez. Pár percig még főzöm.Ízlés szerint sózom. Ha csípős a kolbász,az kifejezetten jót tesz az ízének. (Fokhagymát is elbír,de ha megfelelően fűszeres a kolbász,akkor ez kimaradhat. Krumpli lángossal az igazi.
A savanyú káposztát leöblíteni Isten ellen való vétek,a piros paprikából sokat, jót tesz íz ügyben is a lángos, ha még töltve is van füstölt tarjával hagymásan Ahhhhh.......
Naplózva
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11250


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #7244 Dátum: 2016. December 19. - 21:00:10 »

Kollega Úr, bittedanke!
Itthon nagy a savanyú káposzta-szerelem, a téli szünetet ezzel fogjuk köszönteni.
 Wave
Egészségetekre!
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
Oldalak: 1 ... 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 [483] 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: