St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #4185 Dátum: 2009. Június 22. - 10:21:35 » |
|
Mai kínálat:
Marosmenti halleves Szentgyörgyhegyi palacsinta Radványi fácánmell áfonyamártással
Nekem ez a fácánmell a legszimpatikusabb.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Eb
|
|
« Új üzenet #4186 Dátum: 2009. Június 22. - 10:22:38 » |
|
Bocs, nálam megállt az idő Palacsinta Kétszer nem ér szavazni !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sam6
|
|
« Új üzenet #4187 Dátum: 2009. Június 22. - 10:24:19 » |
|
Radványi fácánmell áfonyamártással
|
|
|
Naplózva
|
"A vadászat számomra egy életre szóló ösztönös elhivatottság"
|
|
|
Tomek
|
|
« Új üzenet #4188 Dátum: 2009. Június 22. - 10:36:52 » |
|
Palacsinta.
|
|
|
Naplózva
|
"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak. Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
|
|
|
Horrido
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 7953
Generalbakter
|
|
« Új üzenet #4189 Dátum: 2009. Június 22. - 11:05:59 » |
|
Halleves
|
|
|
Naplózva
|
A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9923
|
|
« Új üzenet #4190 Dátum: 2009. Június 22. - 17:40:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
O.Laci
|
|
« Új üzenet #4191 Dátum: 2009. Június 22. - 18:06:44 » |
|
Üdv O.Laci Elég pocsékul van nyúzva, legalább drága volt? Az már a csontváz!!! 5 béka volt az adag, 1600-ért körettel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #4192 Dátum: 2009. Június 22. - 19:15:34 » |
|
Üdv O.Laci Régen nyuztam eleget ,de nem igy. Külömben imádom .Rántva fokhagymás tojásban panirozva,igazi csemege
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #4193 Dátum: 2009. Június 22. - 19:24:00 » |
|
Üdv Van mégegy kedvenc étkem :sügér grillezve, de nem szabadon hanem elektroms mini grill.-ben ,"csak a felülről kapja a höt".Fokhagymával bedörzsölve só,pici bors és pirospaprika.Szerintem veri a süllőt
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9530
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #4194 Dátum: 2009. Június 22. - 19:35:08 » |
|
Üdv Van mégegy kedvenc étkem :sügér grillezve, de nem szabadon hanem elektroms mini grill.-ben ,"csak a felülről kapja a höt".Fokhagymával bedörzsölve só,pici bors és pirospaprika.Szerintem veri a süllőt Apropó sügér. A Deltában készítik oly módon, hogy felvágják a hasát, pikkelyezés nélkül, kimossák, besózzák belülről, egy darabka füstült szalonnát dugnak a hasába, majd becsomagolják 4-5 réteg alufóliába. Parázsba téve 20 perc alatt készen van. Kibontva belülről eszik a pikkelye felé. Eszméletlen finom! Amikor késő ősszel ráakadok a sügér bandára és sikerül pár szebb darabot fogni, azóta így szoktam elkészíteni. Voldi
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #4195 Dátum: 2009. Június 22. - 19:44:21 » |
|
Voldemort Ettem már úgy is ,sügeret és pisztrángot,.Csak a parkettán nem lehet sütni.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9530
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #4196 Dátum: 2009. Június 22. - 20:30:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #4197 Dátum: 2009. Június 22. - 20:51:08 » |
|
Üdv Kb. 30éve de lehet hogy csak 29-.Ezen még dondolkodom..,, Makádon horgásztunk ,fogtam a gardát szépen , Egy erdélyi srác felajánlotta megsüti,zsir és olaj nélkül, lestem a technikát ,.Régi lemez tepsi aljára jó sok sót tett rá a halat igy sütögette, az ereddmény Na attól kezdve én is kiprobáltam már mindenféle húst ,igy elkészíteni .Remek.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #4198 Dátum: 2009. Június 23. - 09:44:52 » |
|
Üdv Kb. 30éve de lehet hogy csak 29-.Ezen még dondolkodom..,, Makádon horgásztunk ,fogtam a gardát szépen , Egy erdélyi srác felajánlotta megsüti,zsir és olaj nélkül, lestem a technikát ,.Régi lemez tepsi aljára jó sok sót tett rá a halat igy sütögette, az ereddmény Na attól kezdve én is kiprobáltam már mindenféle húst ,igy elkészíteni .Remek. Ezek a són sültételek valóban nagyon finomak és ami a lényeg-jól átsülnek rajta az ételek. A elég jó tárolja/elosztja a hőt, így egyenletesen lehet rajta sütni. Anyum pufferként is szokta néha használni úgy, hogy egy kiló sót eloszt a tepsi alján, és arra teszi az alufóliába csomagolt batyukat-így azok nem sózódnak pluszban, de egyenletesen és szépen átsülnek.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 4591
|
|
« Új üzenet #4199 Dátum: 2009. Június 23. - 09:47:55 » |
|
Mai választék:
Szolnoki ponty Zalai rántott töltött paprika Al-dunai halászlé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|