Oldalak: 1 ... 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 [280] 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 655647 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4185 Dátum: 2009. Június 22. - 10:21:35 »

Mai kínálat:

Marosmenti halleves
Szentgyörgyhegyi palacsinta
Radványi fácánmell áfonyamártással

Nekem ez a fácánmell a legszimpatikusabb.  Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #4186 Dátum: 2009. Június 22. - 10:22:38 »

Bocs, nálam megállt az idő Ördög

Palacsinta

Kétszer nem ér szavazni !   Ördög
Naplózva
Sam6
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1732



WWW
« Új üzenet #4187 Dátum: 2009. Június 22. - 10:24:19 »

Radványi fácánmell áfonyamártással  Vigyorog
Naplózva

"A vadászat számomra egy életre szóló ösztönös elhivatottság"
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #4188 Dátum: 2009. Június 22. - 10:36:52 »

Palacsinta.  gyozo
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7953


Generalbakter


« Új üzenet #4189 Dátum: 2009. Június 22. - 11:05:59 »

Halleves
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9923



« Új üzenet #4190 Dátum: 2009. Június 22. - 17:40:42 »

Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
O.Laci
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 277



« Új üzenet #4191 Dátum: 2009. Június 22. - 18:06:44 »


 Üdv O.Laci Elég pocsékul van nyúzva, legalább drága volt? Wave
Az már a csontváz!!!
5 béka volt az adag, 1600-ért körettel.
Naplózva
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #4192 Dátum: 2009. Június 22. - 19:15:34 »

 
Üdv O.Laci
 Régen nyuztam eleget ,de nem igy. Külömben imádom .Rántva fokhagymás tojásban panirozva,igazi csemege  Igen
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #4193 Dátum: 2009. Június 22. - 19:24:00 »

 
Üdv  Wave Van mégegy kedvenc étkem :sügér grillezve, de nem szabadon hanem elektroms mini grill.-ben ,"csak a felülről kapja a höt".Fokhagymával bedörzsölve só,pici bors és
pirospaprika.Szerintem veri a süllőt Igen
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9530


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #4194 Dátum: 2009. Június 22. - 19:35:08 »


Üdv  Wave Van mégegy kedvenc étkem :sügér grillezve, de nem szabadon hanem elektroms mini grill.-ben ,"csak a felülről kapja a höt".Fokhagymával bedörzsölve só,pici bors és
pirospaprika.Szerintem veri a süllőt Igen

Apropó sügér. A Deltában készítik oly módon, hogy felvágják a hasát, pikkelyezés nélkül, kimossák, besózzák belülről, egy darabka füstült szalonnát dugnak a hasába, majd becsomagolják 4-5 réteg alufóliába. Parázsba téve 20 perc alatt készen van. Kibontva belülről eszik a pikkelye felé. Eszméletlen finom!
Amikor késő ősszel ráakadok a sügér bandára és sikerül pár szebb darabot fogni, azóta így szoktam elkészíteni.

Voldi
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #4195 Dátum: 2009. Június 22. - 19:44:21 »

 
Voldemort Wave Ettem már úgy is ,sügeret és pisztrángot,.Csak a parkettán nem lehet sütni. Ördög
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9530


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #4196 Dátum: 2009. Június 22. - 20:30:00 »


Voldemort Wave Ettem már úgy is ,sügeret és pisztrángot,.Csak a parkettán nem lehet sütni. Ördög
Dehogynem, csak sz.r íze lesz  Ördög Ördög Ördög
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #4197 Dátum: 2009. Június 22. - 20:51:08 »

 
Üdv  Wave Kb. 30éve de lehet hogy csak 29-.Ezen még dondolkodom..,, Makádon horgásztunk ,fogtam a gardát szépen , Egy erdélyi srác
felajánlotta megsüti,zsir és olaj nélkül, lestem a technikát ,.Régi lemez tepsi aljára jó sok sót tett rá a halat igy sütögette, az ereddmény  Igen
Na attól kezdve én is kiprobáltam már mindenféle húst ,igy elkészíteni .Remek. Wave
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4198 Dátum: 2009. Június 23. - 09:44:52 »


Üdv  Wave Kb. 30éve de lehet hogy csak 29-.Ezen még dondolkodom..,, Makádon horgásztunk ,fogtam a gardát szépen , Egy erdélyi srác
felajánlotta megsüti,zsir és olaj nélkül, lestem a technikát ,.Régi lemez tepsi aljára jó sok sót tett rá a halat igy sütögette, az ereddmény  Igen
Na attól kezdve én is kiprobáltam már mindenféle húst ,igy elkészíteni .Remek. Wave

Ezek a són sültételek valóban nagyon finomak és ami a lényeg-jól átsülnek rajta az ételek. A elég jó tárolja/elosztja a hőt, így egyenletesen lehet rajta sütni.
Anyum pufferként is szokta néha használni úgy, hogy egy kiló sót eloszt a tepsi alján, és arra teszi az alufóliába csomagolt batyukat-így azok nem sózódnak pluszban, de egyenletesen és szépen átsülnek.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4591



« Új üzenet #4199 Dátum: 2009. Június 23. - 09:47:55 »

Mai választék:

Szolnoki ponty
Zalai rántott töltött paprika
Al-dunai halászlé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 [280] 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: