Oldalak: 1 ... 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 [204] 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 655612 alkalommal)
Csk777
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 361



« Új üzenet #3045 Dátum: 2009. Január 30. - 09:10:32 »

Gyöngyi van a fagyasztóban, Girgi, ha ezt megírod, akkor kinyomtatom a zasszonypajtás-jelöltnek, és megcsináltatom Vele holnap, hogyha vadászatból megérkezem, ez várjon!  Bion

Úgyhogy: sáfrányos gyöngytyúkleves!
Naplózva

Ha örökké a lábam elé nézek, előbb-utóbb beverem a fejem.
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #3046 Dátum: 2009. Január 30. - 09:10:44 »

Bakonyi betyárleves húsos derelyével! gyozo
Naplózva

Üdv:Kapszli
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7953


Generalbakter


« Új üzenet #3047 Dátum: 2009. Január 30. - 09:11:28 »

Bakonyi betyárleves a húsos cuccal. Ördög
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Csk777
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 361



« Új üzenet #3048 Dátum: 2009. Január 30. - 09:14:35 »

Na, ebből nem lesz leves nekem holnapra. Irígyek!  Korbács  Bion
Naplózva

Ha örökké a lábam elé nézek, előbb-utóbb beverem a fejem.
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #3049 Dátum: 2009. Január 30. - 09:17:13 »

Na, ebből nem lesz leves nekem holnapra. Irígyek!  Korbács  Bion

 Igen Nyihi Nyihi Nyihi
Naplózva

Üdv:Kapszli
Viktor
Vendég
« Új üzenet #3050 Dátum: 2009. Január 30. - 09:45:02 »


Bakonyi betyárleves húsos derelyével,


Taps
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3051 Dátum: 2009. Január 30. - 10:10:18 »

Cskk777: a sáfrányos szeklice egy növény, aminek az íze a sáfrányéhoz hasonló, de annál enyhébb valamivel. (http://hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1fr%C3%A1nyos_szeklice)

Helyettesítsd egy csipet kurkuma és egy csipet valódi sáfrány keverékével. Nagyjából ugyanolyan íze van.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Csk777
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 361



« Új üzenet #3052 Dátum: 2009. Január 30. - 10:13:15 »

Cskk777: a sáfrányos szeklice egy növény, aminek az íze a sáfrányéhoz hasonló, de annál enyhébb valamivel. (http://hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1fr%C3%A1nyos_szeklice)

Helyettesítsd egy csipet kurkuma és egy csipet valódi sáfrány keverékével. Nagyjából ugyanolyan íze van.

Köszi!
Ilyet szerinted Abádszalókon kapni?  :Mosolyog
Sáfrányt még talán...
Naplózva

Ha örökké a lábam elé nézek, előbb-utóbb beverem a fejem.
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3053 Dátum: 2009. Január 30. - 10:17:21 »

Köszi!
Ilyet szerinted Abádszalókon kapni?  :Mosolyog
Sáfrányt még talán...

Nem hiszem-én magam neveltem tavaly(meg fogok idén is, mert jól megy a vadhús-levesekhez). De kurkumát és sáfrányt biztos kapsz.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4591



« Új üzenet #3054 Dátum: 2009. Január 30. - 10:18:19 »

Bakonyi betyárleves
Naplózva
Csk777
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 361



« Új üzenet #3055 Dátum: 2009. Január 30. - 10:22:04 »

Nem hiszem-én magam neveltem tavaly(meg fogok idén is, mert jól megy a vadhús-levesekhez). De kurkumát és sáfrányt biztos kapsz.

A kurkuma van h.rozifélés, vagy ehhez hasonló kiszerelésben? Mert akkor kapni nálunk is.
Naplózva

Ha örökké a lábam elé nézek, előbb-utóbb beverem a fejem.
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #3056 Dátum: 2009. Január 30. - 10:27:09 »

Bakonyi betyárleves.
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3057 Dátum: 2009. Január 30. - 10:50:20 »

A kurkuma van h.rozifélés, vagy ehhez hasonló kiszerelésben? Mert akkor kapni nálunk is.

A Horvát Rozi-féle tökéletes.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Steve
Vendég
« Új üzenet #3058 Dátum: 2009. Január 30. - 11:08:11 »

Tűzdelt pulykamell, dióval töltött almával gyozo gyozo
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3059 Dátum: 2009. Január 30. - 11:13:18 »

Tűzdelt pulykamell, dióval töltött almával gyozo gyozo

Na,Kend is előkerült?-merre mászkál mostanság, hogy ennyire kerüli a konyhánkat? Bion Nyihi
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Oldalak: 1 ... 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 [204] 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: