dama
|
|
« Új üzenet #6270 Dátum: 2013. Február 11. - 20:36:03 » |
|
Na Na Na! És mit gondoltok a cigánypecsenye vajon miből van???????
|
|
|
Naplózva
|
Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki mint ami nincs áram alatt, csak más a fogása!
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #6271 Dátum: 2013. Február 11. - 20:39:30 » |
|
Na Na Na! És mit gondoltok a cigánypecsenye vajon miből van??????? Ez most vicceskérdés akart lenni (fogkrém, babakrém alapanyaga), vagy komoly? Egyébként tarja. S
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9530
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #6272 Dátum: 2013. Február 11. - 20:40:26 » |
|
Voldi nekem a tiszai amit Bojana csinált nagyon ízlett Nem ismerem az illető hölgyet, de itt nem is ízlésről volt szó, hanem egy rossz irányú trendről! Szerinted, ami sok szart megetetnek halászlé gyanánt az nem Ízlik a népeknek? Dehogynem! Azt sem tudják mit esznek. Tisztelet a kivételnek.
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
Soma
|
|
« Új üzenet #6273 Dátum: 2013. Február 11. - 20:45:20 » |
|
Nem ismerem az illető hölgyet, de itt nem is ízlésről volt szó, hanem egy rossz irányú trendről! Szerinted, ami sok szart megetetnek halászlé gyanánt az nem Ízlik a népeknek? Dehogynem! Azt sem tudják mit esznek. Tisztelet a kivételnek.
Még mindig nem győztél meg, hogy jobba bajai, mint a szegedi! Amiről Te beszélsz az nem szegedi, az vendéglős, ahogy írod.
|
|
|
Naplózva
|
Ha fogalmad sincs, merre mész, minden út oda vezet.
|
|
|
dama
|
|
« Új üzenet #6274 Dátum: 2013. Február 11. - 20:46:40 » |
|
Ez most vicceskérdés akart lenni (fogkrém, babakrém alapanyaga), vagy komoly? Egyébként tarja.
S
Az akkor jó! : Mert ha nemzetiségi, akkó nagy a baj.
|
|
|
Naplózva
|
Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki mint ami nincs áram alatt, csak más a fogása!
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #6275 Dátum: 2013. Február 11. - 20:48:55 » |
|
Az akkor jó! : Mert ha nemzetiségi, akkó nagy a baj. Akkor nincs zene. /Fábry/
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
dama
|
|
« Új üzenet #6276 Dátum: 2013. Február 11. - 20:49:57 » |
|
Akkor nincs zene.
/Fábry/
NA JAAAAAAAA!
|
|
|
Naplózva
|
Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki mint ami nincs áram alatt, csak más a fogása!
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9530
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #6277 Dátum: 2013. Február 11. - 20:51:15 » |
|
Még mindig nem győztél meg, hogy jobba bajai, mint a szegedi! Amiről Te beszélsz az nem szegedi, az vendéglős, ahogy írod.
Így van, a szegedi is lehet jó, ha az úgy készül. Mint, ahogy a bajai is lehet szar, ha elrontják. Itt a turmixolt, darált, paszírozott minélsűrűbb annál jobb halászlének csúfolt főzelékekről volt szó. És valljuk be a bajaiból nehéz olyat csinálni. A szegedinél, ha már belefőtt a sok jó hal, hát nem ám csak leszűrjük, gyerünk daráljuk, paszírozzuk csak bele, ne hagyjuk veszni a sok szarrá főzött halat, aztán már ott is vagyunk a kör elején!
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
Soma
|
|
« Új üzenet #6278 Dátum: 2013. Február 11. - 20:53:16 » |
|
Akkor nincs zene.
/Fábry/
Akkor nincs élő zene. /Fábry/
|
|
|
Naplózva
|
Ha fogalmad sincs, merre mész, minden út oda vezet.
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16606
|
|
« Új üzenet #6279 Dátum: 2013. Február 11. - 21:01:48 » |
|
Azt ki szoktam főzni pálinkának, teszek bele literenként két szem birsalma magot és elosztogatom birsalma pálinkaként. Legközelebb hagyd egy kicsit erősebbre, mert igen nyavalyásan égett a borszeszégőben
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
Erdojaro (Molnár Attila)
|
|
« Új üzenet #6280 Dátum: 2013. Február 11. - 21:36:09 » |
|
A szárított libaszarról téves információid vannak! Azt ki szoktam főzni pálinkának, teszek bele literenként két szem birsalma magot és elosztogatom birsalma pálinkaként. Most már értem, miért szoktad velem küldeni a találkozókra a birs pálinkát!
|
|
|
Naplózva
|
A Vadászat olyan mint a NŐ! Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9530
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #6281 Dátum: 2013. Február 11. - 21:37:30 » |
|
Most már értem, miért szoktad velem küldeni a találkozókra a birs pálinkát!
Mert nálatok van villany és nem használod el a lámpába?
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
Soma
|
|
« Új üzenet #6282 Dátum: 2013. Február 11. - 21:45:15 » |
|
Most már értem, miért szoktad velem küldeni a találkozókra a birs pálinkát!
Az naspolya meg csicsóka volt! Az nem szárított libaszarból van, Mert annyi libám nincs. Én csak disznót tartok, meg tojó tyúkokat. Birset majd az idén fogok Veled küldeni, mert az ősszel egy nagy liba csapat megpihent pár napra Vasad környéki kukorica tarlókon.
|
|
|
Naplózva
|
Ha fogalmad sincs, merre mész, minden út oda vezet.
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #6283 Dátum: 2013. Február 11. - 23:37:51 » |
|
Akkor nincs élő zene. /Fábry/
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
|
|