Oldalak: 1 ... 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 [289] 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 655349 alkalommal)
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16606



« Új üzenet #4320 Dátum: 2009. Július 10. - 10:41:54 »

Rusnya baromfik...legyen a krumplis.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4591



« Új üzenet #4321 Dátum: 2009. Július 10. - 10:57:40 »

Lángoló kappansült gyümölcsmártással.
Naplózva
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #4322 Dátum: 2009. Július 10. - 11:33:17 »

Lángoló kappansült gyümölcsmártással.
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4323 Dátum: 2009. Július 10. - 11:50:18 »

Azért elég egyértelmű döntés született Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16606



« Új üzenet #4324 Dátum: 2009. Július 10. - 16:14:29 »

Azért elég egyértelmű döntés született Bion
Annyira tudtam, hogy nem bírod ki balzsamecet nélkül... Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4325 Dátum: 2009. Július 11. - 11:05:48 »

Annyira tudtam, hogy nem bírod ki balzsamecet nélkül... Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Ki lehet hagyni és helyettesítheted fehérborral, de egyszerűen nem lehetett kihagyni ezt a trompfot Nyihi
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4326 Dátum: 2009. Július 13. - 09:48:00 »

Hétvégi ténykedésem képekben:













Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4591



« Új üzenet #4327 Dátum: 2009. Július 13. - 10:06:09 »

 Nyálcsorog

Hát így nem fog gyarapodni a fürj-állományod!  Ördög
Naplózva
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #4328 Dátum: 2009. Július 13. - 10:09:46 »

Üdv St.Girgesz!

 A rántotta jól néz ki Igen A méretét tekintve egy emberes.a többiek nézték. Ördög
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4329 Dátum: 2009. Július 13. - 10:37:14 »

Üdv St.Girgesz!

 A rántotta jól néz ki Igen A méretét tekintve egy emberes.a többiek nézték. Ördög

Nem, ez a pisztrángsütögetés másnapján volt... egy ilyen 20-25db-os tükörtojás kb. nekem elegendő adag... még jó, hogy volt otthon egy szakajtónyi tojás, így 4-5 ilyen adagot készíthettem Bion

Mint már korábban írtam, az a tapasztalatom, hogy ha egy ilyen éjszaka után reggelire valamilyen zsíros ételt(a legjobb a tükörtojás vagy a szalonnás rántotta) fogyasztok némi tej kíséretében egy-két óra alatt szinte teljesen helyrejövök Bion Bion Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9997



« Új üzenet #4330 Dátum: 2009. Július 14. - 08:18:34 »

Teríték:

Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #4331 Dátum: 2009. Július 14. - 08:22:59 »

Teríték:

Lajos!
Nagyon belejöttél a gombaszedésbe! Igen

Naplózva

Üdv:Kapszli
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4332 Dátum: 2009. Július 14. - 08:28:09 »

Teríték:


És mi készül majd belőle?
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9997



« Új üzenet #4333 Dátum: 2009. Július 14. - 08:58:44 »

Lajos!
Nagyon belejöttél a gombaszedésbe! Igen



Ugye!  Ha nem jöttök el két hete, talán soha nem éreztem volna rá az ízére.
Légyszi, küldj egy pontos címet privátban, hogy postázhassam a kalapot. Már az autómban van!

Girgi:
Ugyanolyan pörköltszerűség készült belőle, mint amit a fiúkkal reggeli előételnek ettünk. /A főétel máj volt  Táncol/ Pörköltalap-bele a gomba pár perc sütés, bele pár felszeletelt krumpli két felszelt zöldpaparika, amikor a krumpli megpuhult, ehető. Són és paprikán kívül semmi fűszer. Még balzsamecet sem!!!!

 
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16606



« Új üzenet #4334 Dátum: 2009. Július 14. - 09:49:05 »

Ugye!  Ha nem jöttök el két hete, talán soha nem éreztem volna rá az ízére.
Légyszi, küldj egy pontos címet privátban, hogy postázhassam a kalapot. Már az autómban van!

Girgi:
Ugyanolyan pörköltszerűség készült belőle, mint amit a fiúkkal reggeli előételnek ettünk. /A főétel máj volt  Táncol/ Pörköltalap-bele a gomba pár perc sütés, bele pár felszeletelt krumpli két felszelt zöldpaparika, amikor a krumpli megpuhult, ehető. Són és paprikán kívül semmi fűszer. Még balzsamecet sem!!!!

 
Lajos, a vargányát ne pörköltnek csináld. Se a hagyma, se a paprika nem kell hozzá, jobban kijön az íze ha simán zsírban lepirítod, esetleg csipetnyi borsot szórsz rá. Aztán ha úgy tartja úri kedved, kis fehérborral, tejföllel össze lehet rottyantani.
Nekem a kedvenc reggelim a pirított vargányás rántotta, ha van petrezselyemzöld, azzal megszórom a gombát, rá a tojás oszt had szóljon.
Ha sütöm, akkor is pecsenyének csinálom és nem rántom, rántva valahogy nem olyan jó a vargánya íze.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Oldalak: 1 ... 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 [289] 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: