Ugye! Ha nem jöttök el két hete, talán soha nem éreztem volna rá az ízére.
Légyszi, küldj egy pontos címet privátban, hogy postázhassam a kalapot. Már az autómban van!
Girgi:
Ugyanolyan pörköltszerűség készült belőle, mint amit a fiúkkal reggeli előételnek ettünk. /A főétel máj volt
/ Pörköltalap-bele a gomba pár perc sütés, bele pár felszeletelt krumpli két felszelt zöldpaparika, amikor a krumpli megpuhult, ehető. Són és paprikán kívül semmi fűszer. Még balzsamecet sem!!!!
Lajos, a vargányát ne pörköltnek csináld. Se a hagyma, se a paprika nem kell hozzá, jobban kijön az íze ha simán zsírban lepirítod, esetleg csipetnyi borsot szórsz rá. Aztán ha úgy tartja úri kedved, kis fehérborral, tejföllel össze lehet rottyantani.
Nekem a kedvenc reggelim a pirított vargányás rántotta, ha van petrezselyemzöld, azzal megszórom a gombát, rá a tojás oszt had szóljon.
Ha sütöm, akkor is pecsenyének csinálom és nem rántom, rántva valahogy nem olyan jó a vargánya íze.