Oldalak: 1 ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 655336 alkalommal)
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #1575 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 10:59:09 »

Gergő!!!! :EH :KAJA
Naplózva
Viktor
Vendég
« Új üzenet #1576 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 11:34:46 »

Ez a Girgi úgy látszik különleges éhségsztrájkot tart mostanság, azaz mi éhezünk... Vállat von
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1577 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 11:41:31 »

Na, ma melyik legyen?

Tűzdelt nyúlgerinc Cumberland mártással
Alföldi nyúlpaprikás sonkás galuskával
Batyus vadnyúl fokhagymaszószban
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Viktor
Vendég
« Új üzenet #1578 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 11:42:53 »

Na, ma melyik legyen?

Tűzdelt nyúlgerinc Cumberland mártással
Alföldi nyúlpaprikás sonkás galuskával
Batyus vadnyúl fokhagymaszószban


Legyen a nyúlgerinc.
Naplózva
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #1579 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 11:43:56 »

Nekem is jó lesz a nyúlgerinc! Igen
Naplózva
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9530


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #1580 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 11:47:46 »

Alföldi nyúlpaprikás!

Girgesz, Te készülsz valamire! Alkudj keményen az üregizés árából!! Nyihi Nyihi Vadász

Más.
Szombaton egy népes társaságot kellene megetetnünk.
Van erre a célra egy 15-18 kg-os malac letétbe helyezve a fagyasztóba.
Tudnátok valami receptet ajánlani?
Leginkább meg szeretnénk sütni.

Kemencés akció is játszik!

Kösz:Voldi
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #1581 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 11:52:14 »

Alföldi nyúlpaprikás sonkás galuskával! Igen
Naplózva

Üdv:Kapszli
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1582 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 11:56:42 »

Eddig 2-2. Valaki szavazzon még!

Nem játszok semmire-csak üregit ettem a hétvégén és még érzem az ízét a számban, olyan finom volt...
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7952


Generalbakter


« Új üzenet #1583 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 11:57:07 »

Alföldi paprikás, sonkás nokedlivel.
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9530


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #1584 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 11:58:27 »

Eddig 2-2. Valaki szavazzon még!

Nem játszok semmire-csak üregit ettem a hétvégén és még érzem az ízét a számban, olyan finom volt...

Pedig csak tessék játszani egy kellemes fórum-üregizésre!!

Voldi
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1585 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 11:59:19 »

Eddig 2-2. Valaki szavazzon még!

Nem játszok semmire-csak üregit ettem a hétvégén és még érzem az ízét a számban, olyan finom volt...

Pedig csak tessék játszani egy kellemes fórum-üregizésre!!

Voldi
Az nem csak rajtam múlik... sajnos a kiniglik nem az enyémek, így a végső árat sem én döntöm el.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Viktor
Vendég
« Új üzenet #1586 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 12:00:33 »

Alföldi nyúlpaprikás!

Girgesz, Te készülsz valamire! Alkudj keményen az üregizés árából!! Nyihi Nyihi Vadász

Más.
Szombaton egy népes társaságot kellene megetetnünk.
Van erre a célra egy 15-18 kg-os malac letétbe helyezve a fagyasztóba.
Tudnátok valami receptet ajánlani?
Leginkább meg szeretnénk sütni.

Kemencés akció is játszik!

Kösz:Voldi

Megkérdezem egy Barátomat, Ők, ilyenkor nyáron átlagosan 3 hetente sütnek malacot. Finomat.
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1587 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 12:01:59 »

Van már kemencés malac-recept fent.

Amúgy nyert a paprikás Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Viktor
Vendég
« Új üzenet #1588 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 12:03:36 »

Van már kemencés malac-recept fent.

Amúgy nyert a paprikás Bion

Kérdezd meg Ádám-Állatot, hogy az Ákos-féle malac milyen... Ogrénak hetekig zsíros volt a szája...
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1589 Dátum: 2008. Augusztus 26. - 09:03:59 »

Van már kemencés malac-recept fent.

Amúgy nyert a paprikás Bion

Kérdezd meg Ádám-Állatot, hogy az Ákos-féle malac milyen... Ogrénak hetekig zsíros volt a szája...
Bion Bion Bion Nem kell megkérdezni-mondja ő magától is Bion De sokszor hallottam már tőle: "...oszt akkó' megsütöttük azt a jóképű malackát, én jót faltam belőle..."
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Oldalak: 1 ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: