Oldalak: 1 ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 [96] 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 653700 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1425 Dátum: 2008. Július 23. - 15:55:37 »

Gergőnél meg majd kimagyarázom, hogy ez akkor a tegnapi recept.  Bion
Nem kell magyarázkodni-emlékezz rá, hogy van amikor én is több receptet teszek fel jókedvemben(vagy mert szépen kérték Mosolyog )
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1426 Dátum: 2008. Július 24. - 10:17:10 »

Mai hármas:

parázson sült köményes sertéspecsenye
tárkonyos pinceragu
nyárson sült apróhal borsosan.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3606


« Új üzenet #1427 Dátum: 2008. Július 24. - 10:19:46 »

nyárson sült apróhal borsosan  Igen
Naplózva

"Hiszen ha csak úgy egyszerre agyon lehetne lőni mindent, venne-e puskát a kezébe valamirevaló ember?"
(Zsindely Ferenc)
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #1428 Dátum: 2008. Július 24. - 10:44:05 »

A nyárson sült apróhal borsosan jól hangzik. Foez
Naplózva

Üdv:Kapszli
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16603



« Új üzenet #1429 Dátum: 2008. Július 24. - 10:52:40 »

Három null az apróhalnak...
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7949


Generalbakter


« Új üzenet #1430 Dátum: 2008. Július 24. - 10:58:12 »

kishalat nekem is
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #1431 Dátum: 2008. Július 24. - 11:16:54 »

parázson sült köményes sertéspecsenye

úgy látom, reménytelen.  Szomorú
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #1432 Dátum: 2008. Július 24. - 11:33:37 »

parázson sült köményes sertéspecsenye

úgy látom, reménytelen.  Szomorú

Tegnap én is lecsúsztam a grillezett töltött húsról. Nyihi
Naplózva

Üdv:Kapszli
Kama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3606


« Új üzenet #1433 Dátum: 2008. Július 24. - 11:37:54 »

Jóvan - jóvan, alakul ez!  Taps
Naplózva

"Hiszen ha csak úgy egyszerre agyon lehetne lőni mindent, venne-e puskát a kezébe valamirevaló ember?"
(Zsindely Ferenc)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1434 Dátum: 2008. Július 24. - 11:54:53 »

Hát akkor elég egyértelmű lett.
Mindjárt megírom és felteszem a receptet.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #1435 Dátum: 2008. Július 24. - 12:07:25 »

parázson sült köményes sertéspecsenye

úgy látom, reménytelen.  Szomorú

Tegnap én is lecsúsztam a grillezett töltött húsról. Nyihi

vígasztaljon, hogy annyira nem volt jó, mint a többi.  Ördög
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16603



« Új üzenet #1436 Dátum: 2008. Július 24. - 13:15:07 »

Te Gergő!
Én nem kötekedni akarok, de szereted Te egyáltalán a halat?
Már a múltkor a csukás receptednél is elborzadtam, annyiféle súrolás meg forrázás volt benne, éppencsak ki nem hypóztad szegényt. Aztán a többinéll is almaecet, balzsamecet...elveszti a hal, a halevés a jellegét. Rendesen be kell irdalni a halat, akkor nem számítanak a szálkák. sütöttem én már balint is nyárson, pedig ha valamiben, hát abban van szálka dögivel.
Ha meg főzök, halászlét vagy csukapörköltet, ki sem mosom a halat, kell az a vér, nyálka a lé ízéhez(persze ez akkor játszik, ha a belekbe nem szaladt bele a kés...
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #1437 Dátum: 2008. Július 24. - 13:27:16 »

Boar!
Valamikor nagyon régen raktál fel parázson sűlt pontyról receptett, de nem találom.
Arra vélekszem, hogy félbe volt vágva a hal és fűzfa nyársra volt fűzve.
Ha vélekszel rá akkor írd már le légyszíves ide is.
Köszi! Wave
Naplózva

Üdv:Kapszli
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #1438 Dátum: 2008. Július 24. - 13:29:09 »

Ja és ez még a másik fórumon volt.
Naplózva

Üdv:Kapszli
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1439 Dátum: 2008. Július 24. - 14:52:29 »

Te Gergő!
Én nem kötekedni akarok, de szereted Te egyáltalán a halat?
Már a múltkor a csukás receptednél is elborzadtam, annyiféle súrolás meg forrázás volt benne, éppencsak ki nem hypóztad szegényt. Aztán a többinéll is almaecet, balzsamecet...elveszti a hal, a halevés a jellegét. Rendesen be kell irdalni a halat, akkor nem számítanak a szálkák. sütöttem én már balint is nyárson, pedig ha valamiben, hát abban van szálka dögivel.
Ha meg főzök, halászlét vagy csukapörköltet, ki sem mosom a halat, kell az a vér, nyálka a lé ízéhez(persze ez akkor játszik, ha a belekbe nem szaladt bele a kés...

Persze hogy szeretem a halat-jól elkészítve. Bár ha jobban belegondolok, akkor én a hal húsát szeretem és nem a nyálkáját, szálkáját,... Amúgy ízlések és pofonok... a sült halat akkor szeretem a leginkább, ha jól át van sülve és szinte egyben harapható. A halászlében pedig azt szeretem, amikor minden benne van-mer' az adja az ízit Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Oldalak: 1 ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 [96] 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: