Oldalak: 1 ... 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 [344] 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 655444 alkalommal)
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9921



« Új üzenet #5145 Dátum: 2011. Február 02. - 11:23:25 »

3. Ördög
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Guszti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 298


« Új üzenet #5146 Dátum: 2011. Február 02. - 11:26:40 »

Csak az egyensúly kedvéért.
1.  Vigyorog
Naplózva

"Szorgalmasan gyűjtögessed a hajnalpír melegét, hogy életed hűvösödő alkonyára is elég legyen."
nagysas
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4147


TSP


« Új üzenet #5147 Dátum: 2011. Február 02. - 11:35:29 »

(4. májkrémes kenyér)

 Vállat von csak hogy fennálljon az egyensúly  Nyihi  Stoel

Amúgy 2.   Angyal
Naplózva

Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!!
在我赤裸的身上牺牲一只山羊
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #5148 Dátum: 2011. Február 02. - 11:36:20 »

Bonyolítjátok ám!  Fejvakarás
Előre szólok, hogy csak egy receptet vagyok hajlandó most feltenni  Ördög
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
RWS
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1124



« Új üzenet #5149 Dátum: 2011. Február 02. - 11:41:55 »

2.
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #5150 Dátum: 2011. Február 02. - 11:55:55 »

Akkor szavazás vége, nyert a kettes. Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kun Gábor (Gaben85)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 806


« Új üzenet #5151 Dátum: 2011. Február 03. - 11:40:39 »

Mivel nincs fényképezőm így csak szóban mondom el a mai menüm:

Chilis magvas indiai csirke

HA valakit érdekel a recept akkor leírom majd a megfelelő topikba.
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #5152 Dátum: 2011. Február 03. - 17:53:28 »


HA valakit érdekel a recept akkor leírom majd a megfelelő topikba.

Naná, hogy érdekel! Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3606


« Új üzenet #5153 Dátum: 2011. Február 03. - 18:41:12 »

Wave
A birka és juh hús nagyon más ízben .

Szóval?  Vállat von Fejvakarás
Még mindig nem tudom mi a különbség a birka meg a juh között.  Fejvakarás Vállat von Vállat von
Naplózva

"Hiszen ha csak úgy egyszerre agyon lehetne lőni mindent, venne-e puskát a kezébe valamirevaló ember?"
(Zsindely Ferenc)
Karácsony Károly
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3842



« Új üzenet #5154 Dátum: 2011. Február 04. - 00:08:24 »

A birkák között van pöcsös is ! A juhok között meg csak pinás .
 Ördög Vigyorog
Naplózva
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9997



« Új üzenet #5155 Dátum: 2011. Február 16. - 08:34:30 »

Akkor ahogy tegnap ígértem, három kép a lesütött hús készítéséről.
A féltenyérnyi-tenyérnyi darabokat nagyon alaposan, egyenként be kell sózni és egy-másfél napig hűvös helyen tárolni, hagyni, hogy a só átjárja.
Utána (ha sütőben készítjük el) először egy nagy lábasban födő alatt puhára kell párolni, majd tepsiben készre sütni.
Kemencében a párolás elmaradhat, ekkor a sütés első 2/3-ában, 3/4-ében fóliával letakarjuk a tepsiket. Időnként a fólia alá kukkantunk, villával megbökjük, hogy megpárolódott-e, ha igen, le a fólia és pirosodjon meg egy kicsit.
Nagyon fontos: a són kívül semmi más fűszer!!!
A kész hús mehet a bödönbe, lassan felöntjük olvasztott, jó minőségű disznózsírral, hogy teljesen ellepje, aztán már csak rá kell járni időnként. Ha kiveszünk belőle, mindig vissza kell takarni zsírral a húst, nem érheti levegő.


A sózott hús nagylábasban párolás előtt:




Mintegy 3-3.5 órával később, a párolás után:



Készre sütve:

Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
dama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2661


« Új üzenet #5156 Dátum: 2011. Február 20. - 18:56:02 »

Igazad van Lajos! Így kell csinálni!!!!! Így a finom! Emelem Üdv Gyula
Naplózva

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki mint ami nincs áram alatt,
csak más a fogása!
Kun Gábor (Gaben85)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 806


« Új üzenet #5157 Dátum: 2011. Február 22. - 07:47:38 »

http://plastik.hu/2009/04/20/kinai-gyorsbufe-kobanyai-ut/

Köpésre van a munkahelyemtől, már régóta gondolkozom rajta, hogy ki kéne próbálni. Ma a malackarajon is foglalkoztak vele.
Naplózva
Kun Gábor (Gaben85)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 806


« Új üzenet #5158 Dátum: 2011. Február 24. - 11:38:36 »

Aki szereti a török konyhát és azok alkatrészeit/alapanyagait és hiánya van valamiből szóljon. Cégünktől fél percre nyílt egy török bolt, van mindenféle jóság (fűszer, olaj, sajt), szívesen segítek!
Naplózva
Kama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3606


« Új üzenet #5159 Dátum: 2011. Február 24. - 11:48:01 »

Az M3-as melletti Lukoil kútnál (Gödöllő felé vezető oldal, talán nagyjából a Hungaroring magassága) láttam orosz boltot. A shopon belül.

Nagyon nem néztem körül, mert rohantam, de ott is volt mindenféle.
Naplózva

"Hiszen ha csak úgy egyszerre agyon lehetne lőni mindent, venne-e puskát a kezébe valamirevaló ember?"
(Zsindely Ferenc)
Oldalak: 1 ... 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 [344] 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: