Oldalak: 1 ... 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 [318] 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 652252 alkalommal)
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4755 Dátum: 2010. Február 18. - 19:39:12 »

Vazzze! Nem gondoltam volna, hogy ilyen oldal is létezik, igaz, hogy még csak ma álltam neki a keresésnek. Köszi szépen!  Wave
Naplózva
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #4756 Dátum: 2010. Február 25. - 12:19:38 »

http://zipp.hu/velemeny/2010/02/25/hogyan_rontjak_el_a_magyarok_a_jot_is
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9921



« Új üzenet #4757 Dátum: 2010. Március 04. - 09:06:35 »

Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4758 Dátum: 2010. Március 04. - 09:42:04 »



Ugyanilyen késem van nekem is Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sziju
Vendég
« Új üzenet #4759 Dátum: 2010. Március 04. - 09:53:38 »

Ugyanilyen késem van nekem is Bion

Nekünk meg ilyen vágódeszkánk. Vigyorog Azt nem írom le hogy ilyen sonkánk is van, mert az túl magas labda  lenne Vigyorog
Naplózva
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9921



« Új üzenet #4760 Dátum: 2010. Március 04. - 10:03:42 »

A kamrát le se fotóztam  Ördög
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Sziju
Vendég
« Új üzenet #4761 Dátum: 2010. Március 04. - 10:17:27 »

 Ördög
Naplózva
S.Peti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6027



« Új üzenet #4762 Dátum: 2010. Március 04. - 10:20:41 »

 Ördög
Naplózva

...forrókezű fiatal vadásztárs...
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4763 Dátum: 2010. Március 04. - 10:21:29 »

A kamrát le se fotóztam  Ördög

Pedig van egy pont ugyanolyan kamránk is Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9921



« Új üzenet #4764 Dátum: 2010. Március 04. - 11:23:00 »

Pedig van egy pont ugyanolyan kamránk is Bion
De ha a konyha is akkor gyanakodni kezdek  Ördög Ördög
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4765 Dátum: 2010. Március 04. - 11:30:50 »

De ha a konyha is akkor gyanakodni kezdek  Ördög Ördög

Nem... nálunk fehér az asztal Ördög
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4766 Dátum: 2010. Március 14. - 21:31:06 »

Mai ebédünk, sörös csirke Kozel-módra.  Bion

Naplózva
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16603



« Új üzenet #4767 Dátum: 2010. Március 15. - 08:09:51 »

Mai ebédünk, sörös csirke Kozel-módra.  Bion

Ennek a receptjét "Kevin sörös seggű csirkéje" néven már láttam valahol de soha nem próbáltam. Részleteket elárulhatnál.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4589



« Új üzenet #4768 Dátum: 2010. Március 15. - 09:53:27 »

Ennek a receptjét "Kevin sörös seggű csirkéje" néven már láttam valahol de soha nem próbáltam. Részleteket elárulhatnál.

Én már csináltam, nem is rossz.

Lényeg, hogy a sörösdobozban kell hagyni egy jó fél decit, a csirkét sózás után (majd sülés közben többször is) kenegetni kell lekvár, pálinka, kis fűszer keverékével.
Naplózva
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4769 Dátum: 2010. Március 15. - 09:54:49 »

Szívesen, bár semmi extra. Én is láttam már régen, talán a spektrumon és nagyon megtetszett az ötlet.
Szóval vettem egy csirkét, lemostam, lecsöpögtettem ill. leitattam róla a vizet, és bekentem grillcsirke fűszerkeverékkel. Hagytam állni fél órát, aztán fogtam egy fél literes sört, a felét leittam és ráültettem a madarunkat. Ja és csináltam még pár lyukat a doboz tetejére, és dobtam bele egy gerezd foghagymát. Nekünk villany sütőnk van, 200 C-ra tettem és 1,5 órát sütöttem (még egy picit lehetett volna, és akkor a bőre mindenhol megsül). Az eredmény egy nagyon szaftos húsú, omlós csirke lett, és mindenkinek baromira ízlett. Viszont amit nem írtak le akik az internetre feltették az ilyen recepteket, kerti grillsütőben ez nem probléma, de a konyhai sütéskor qrvára füstöl amit egy órás szellőztetés követett.
A lecsöpögő zsír égett a tálcán, amit valahogy ki kellene küszöbölni, bár még nem tudom hogyan. Ettől eltekintve a recept tökéletes, és az eredmény is.
Jó étvágyat hozzá.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 [318] 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: