CID
|
|
« Új üzenet #4755 Dátum: 2010. Február 18. - 19:39:12 » |
|
Vazzze! Nem gondoltam volna, hogy ilyen oldal is létezik, igaz, hogy még csak ma álltam neki a keresésnek. Köszi szépen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomek
|
|
« Új üzenet #4756 Dátum: 2010. Február 25. - 12:19:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak. Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9921
|
|
« Új üzenet #4757 Dátum: 2010. Március 04. - 09:06:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #4758 Dátum: 2010. Március 04. - 09:42:04 » |
|
Ugyanilyen késem van nekem is
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Sziju
Vendég
|
|
« Új üzenet #4759 Dátum: 2010. Március 04. - 09:53:38 » |
|
Ugyanilyen késem van nekem is Nekünk meg ilyen vágódeszkánk. Azt nem írom le hogy ilyen sonkánk is van, mert az túl magas labda lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9921
|
|
« Új üzenet #4760 Dátum: 2010. Március 04. - 10:03:42 » |
|
A kamrát le se fotóztam
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
Sziju
Vendég
|
|
« Új üzenet #4761 Dátum: 2010. Március 04. - 10:17:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S.Peti
|
|
« Új üzenet #4762 Dátum: 2010. Március 04. - 10:20:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...forrókezű fiatal vadásztárs...
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #4763 Dátum: 2010. Március 04. - 10:21:29 » |
|
A kamrát le se fotóztam Pedig van egy pont ugyanolyan kamránk is
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9921
|
|
« Új üzenet #4764 Dátum: 2010. Március 04. - 11:23:00 » |
|
Pedig van egy pont ugyanolyan kamránk is De ha a konyha is akkor gyanakodni kezdek
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #4765 Dátum: 2010. Március 04. - 11:30:50 » |
|
De ha a konyha is akkor gyanakodni kezdek Nem... nálunk fehér az asztal
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
CID
|
|
« Új üzenet #4766 Dátum: 2010. Március 14. - 21:31:06 » |
|
Mai ebédünk, sörös csirke Kozel-módra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16603
|
|
« Új üzenet #4767 Dátum: 2010. Március 15. - 08:09:51 » |
|
Mai ebédünk, sörös csirke Kozel-módra. Ennek a receptjét "Kevin sörös seggű csirkéje" néven már láttam valahol de soha nem próbáltam. Részleteket elárulhatnál.
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 4589
|
|
« Új üzenet #4768 Dátum: 2010. Március 15. - 09:53:27 » |
|
Ennek a receptjét "Kevin sörös seggű csirkéje" néven már láttam valahol de soha nem próbáltam. Részleteket elárulhatnál.
Én már csináltam, nem is rossz. Lényeg, hogy a sörösdobozban kell hagyni egy jó fél decit, a csirkét sózás után (majd sülés közben többször is) kenegetni kell lekvár, pálinka, kis fűszer keverékével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CID
|
|
« Új üzenet #4769 Dátum: 2010. Március 15. - 09:54:49 » |
|
Szívesen, bár semmi extra. Én is láttam már régen, talán a spektrumon és nagyon megtetszett az ötlet. Szóval vettem egy csirkét, lemostam, lecsöpögtettem ill. leitattam róla a vizet, és bekentem grillcsirke fűszerkeverékkel. Hagytam állni fél órát, aztán fogtam egy fél literes sört, a felét leittam és ráültettem a madarunkat. Ja és csináltam még pár lyukat a doboz tetejére, és dobtam bele egy gerezd foghagymát. Nekünk villany sütőnk van, 200 C-ra tettem és 1,5 órát sütöttem (még egy picit lehetett volna, és akkor a bőre mindenhol megsül). Az eredmény egy nagyon szaftos húsú, omlós csirke lett, és mindenkinek baromira ízlett. Viszont amit nem írtak le akik az internetre feltették az ilyen recepteket, kerti grillsütőben ez nem probléma, de a konyhai sütéskor qrvára füstöl amit egy órás szellőztetés követett. A lecsöpögő zsír égett a tálcán, amit valahogy ki kellene küszöbölni, bár még nem tudom hogyan. Ettől eltekintve a recept tökéletes, és az eredmény is. Jó étvágyat hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|