Oldalak: 1 ... 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 [288] 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 655832 alkalommal)
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16606



« Új üzenet #4305 Dátum: 2009. Július 07. - 09:08:14 »

De a recepteket miért nem látom a szakrovatban? Wave
Recept? Tárcsa, vargánya, zsír, tarja, önuralom. Vigyorog
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4306 Dátum: 2009. Július 07. - 09:12:33 »

Recept? Tárcsa, vargánya, zsír, tarja, önuralom. Vigyorog
...Semmi pác, fűszer, trükk? Azt gondolod, hogy ezt elhiszem? Nyihi
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16606



« Új üzenet #4307 Dátum: 2009. Július 07. - 09:42:56 »

...Semmi pác, fűszer, trükk? Azt gondolod, hogy ezt elhiszem? Nyihi
A tarját olaj, bors, mustár pácba teszem. A vargányát nem szabad fűszerezni(na jó, esetleg egy leheletnyi őrölt bors), annak elég a saját zamata.
Annyi, hogy ha zsiradék nélkül, a vaslapon pirul meg a gomba, megkeseredhet a külseje, vigyázni kell rá. Az öregebb példányok tönkje is nagyon finom felszelve, kisütve.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4308 Dátum: 2009. Július 07. - 09:54:38 »

A tarját olaj, bors, mustár pácba teszem. A vargányát nem szabad fűszerezni(na jó, esetleg egy leheletnyi őrölt bors), annak elég a saját zamata.
Annyi, hogy ha zsiradék nélkül, a vaslapon pirul meg a gomba, megkeseredhet a külseje, vigyázni kell rá. Az öregebb példányok tönkje is nagyon finom felszelve, kisütve.
Na látod... megy ez Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4309 Dátum: 2009. Július 08. - 08:36:57 »

Tegnap elkészítettem végre a régóta tervezett lasagnát:









Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Soma
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1531


« Új üzenet #4310 Dátum: 2009. Július 08. - 09:12:41 »

A tej az a vörösbor helyett kellett?
Naplózva

Ha fogalmad sincs, merre mész, minden út oda vezet.
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4311 Dátum: 2009. Július 08. - 09:29:09 »

A tej az a vörösbor helyett kellett?

A szószba került egy kevés vörösbor is, de a tej azért kell,mert így lágyabb, finomabb lesz a kész étel(a ragut tejjel hígítom fel, mert a tészta szárazon kerül az ételbe és sütés közben szívja meg magát nedvességgel-ha nem lenne elég híg a ragum, akkor kiszáradna az egész).
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Bukovszky Róbert
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 151


« Új üzenet #4312 Dátum: 2009. Július 08. - 11:47:09 »

Gaben! Zabáld magad tele, mert a jövő héten koplalni fogsz!
Naplózva
Kun Gábor (Gaben85)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 806


« Új üzenet #4313 Dátum: 2009. Július 08. - 12:45:35 »

Gaben! Zabáld magad tele, mert a jövő héten koplalni fogsz!

 Ördög

Viszem magammal a testépitő csodaszereimet és nem lesz gond Vigyorog
Naplózva
Sziju
Vendég
« Új üzenet #4314 Dátum: 2009. Július 08. - 13:36:28 »

Kereshetnétek pár hideg gyümölcsleves receptet. pl sárgadinnye,barack,ilyesmi... Wave
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4315 Dátum: 2009. Július 08. - 14:56:31 »

Kereshetnétek pár hideg gyümölcsleves receptet. pl sárgadinnye,barack,ilyesmi... Wave

Szia!

Kerestem párat:
http://desszert.eu/sargadinnye_kremleves
http://gasztro.receptem.com/vanilias-sargadinnye-kremleves-domestic-goddess.html
http://www.hoxa.hu/?p1=recept&p2=12317
http://mindmegettem.blog.hu/2008/05/22/oszibarack_leves
http://www.freeweb.hu/naturalap/konyhatunder/oszibarackleves.html
http://www.noilapozo.hu/receptkereso/oszibarackleves_jegbe_hutve
http://receptor.transindex.ro/index.php?recept=232
http://www.etelreceptek.hu/recept/levesek/hideg-gyumolcsleves.html

Remélem tetszeni fog pár Bion WA
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sziju
Vendég
« Új üzenet #4316 Dátum: 2009. Július 08. - 21:59:53 »

Köszi! Wave
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4317 Dátum: 2009. Július 10. - 08:50:38 »

Ma megint hoztam három receptet:

Tejfölös csirkepaprikás vajas nokedlival,
Ízletes sültcsirke krumpli ágyon,
Lángoló kappansült gyümölcsmártással.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3607


« Új üzenet #4318 Dátum: 2009. Július 10. - 09:01:09 »

Kappan  gyozo
Naplózva

"Hiszen ha csak úgy egyszerre agyon lehetne lőni mindent, venne-e puskát a kezébe valamirevaló ember?"
(Zsindely Ferenc)
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #4319 Dátum: 2009. Július 10. - 10:14:24 »

Ízletes sültcsirke krumpli ágyon Igen
Naplózva

Üdv:Kapszli
Oldalak: 1 ... 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 [288] 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: