Honlap
 
Beköszöntő

Kedves Látogató!


Légy üdvözölve honlapunkon! Miként a címünk is elárulja, ennek az oldalnak az elsődleges célja az, hogy fórumozási lehetőséget teremtsen azoknak, akiket a vadászat, nemes szenvedélyünk összeköt. Persze nem csak vadászoknak szól, hanem mindenkinek, akit érdekelnek erdő-mező állatai, növényei, a természet apróbb és nagyobb csodái, aki jól érzi magát „odakint”, akit ugyanúgy visz a vére amikor fényképezőgépet vagy horgászbotot ragad, mint bennünket.

 Emellett találsz információs blokkokat is, hisz vannak állandóan visszatérő kérdések, akár a vadászati jog, akár a vadászat gyakorlása területén, melyekre sokkal egyszerűbb így megtalálni a választ, mint a fórum hozzászólásai közt keresgélni. Ezenkívül lehetőséget kívánunk teremteni azon vadásztársainknak, akik különféle téren „maradandót” alkottak és a fórumos visszajelzések alapján írásaik,rajzaik, fotóik méltóak arra, hogy állandó helyet kapjanak nálunk.

Ha tetszenek ezek a dolgok, tetszik a fórumunk, nosza, csatlakozz!

Mit nem szeretnénk? Nem szeretnénk meggyőzni senkit a vadászat szükségességéről, szenvedélyünket nem akarjuk elfogadtatni senkivel, nem kívánunk hittérítő munkát végezni. Egyszerűen jól szeretnénk érezni magunkat, így, egymás közt, szeretnénk megosztani élményeinket, tapasztalatainkat vagy akár gondolatainkat egymással. Ha valakinek ezt nem tetszik, kérjük, inkább kerülje el honlapunkat, ne provokáljon veszekedést, vitát, nem fog sokáig tartani. A vadászat velejárói különféle véres fotók és történetek, ezeket természetesen a jóízlés határain belül engedjük csak közölni, de így is megtörténhet, hogy valakit zavarnak. Ez esetben ismét csak az lenne a kérésünk, hogy ne nézze őket aki nem bírja, ne akarjon bennünket meggyőzni saját kegyetlenségünkről. Már csak azért sem, mert nem vagyunk azok. Aki figyelmesen és az előítéleteit félretéve olvas bennünket, maga is rájön.

Ami még nem célunk. Nem kívánunk hírportál lenni. Szerencsére a magyar weben is van több, kiváló és naprakész oldal, ahol szinte minden, a vadászattal kapcsolatban megjelent hírt meg lehet találni. Nem kívánunk konkurálni velük, más céljaink vannak.

Ezekután nincs is más teendőnk, mint jó fórumozást kívánjunk!

Vadászüdv!

Oldalunkat folyamatosan frissítjük, töltjük fel tartalommal.

A vadaszforum.net csapata

 

 
Fórum

Fórumunk nyílt, vendégként is olvasható, de regisztrációval kényelmesebb a használata. A kategóriák összezárhatók, elérhető az üzenőfal, láthatóvá válnak azok a témák is, amik regisztrációhoz kötöttek.
 

 

REGISZTRÁLOK A 

Fórum

 
Esélyóra

A vadászias lövés esélye keresztben álló vadhoz képest

 

Image

 
 
 
Főmenü
Honlap
Vadászati idények
Fórum
Kultúra
Tanulmányok
Kapcsolat
Keresés
Jogszabályok
Apró
Képtár
Holdnaptár 2013
Holdnaptár 2014
Fegyvertörvény 2012
 
 
Holdfázis
Jelenleg a Hold
Meteo
Vonalban
Névnap
Ma 2018. 3. 19, hétfő, József napja van.
Holnap Klaudia napja lesz.
Archívum
 
Copyright 2008 VadászFórum, Minden jog fenntartva. VadászFórum