Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vadhús árak.  (Megtekintve 78641 alkalommal)
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #135 Dátum: 2013. április 23. - 08:11:06 »

Nem ettetek még jó birkát...

Ezt kezeljük tényként.  Ördög
Naplózva
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16589



« Új üzenet #136 Dátum: 2013. április 23. - 08:45:29 »

A birkának az a baja, hogy nagyon el lehet b.szni. Egy jól elkészített birkapörkölt vagy sült birkacomb fenomenális tud lenni, de ha a "pürkűtt" tetején centi vastagon áll a faggyú, akkor azt nyugodtan kenje a hajára a chef... Nem
Amúgy az őzet is el lehet b.szni. Nem rajongok az őzhúsért de valahogy úgy hozta a sors, hogy a legemlékezetesebb pörköltjeimet mégis őzhúsból csináltam Foez. Igaz, az egésznapos vadászat fáradtsága avagy a vízitúra kiváló étvágyhozó volt...
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #137 Dátum: 2013. április 23. - 10:45:44 »

Szerintem az őznek nincs is szaga / a pulyka fujj / a birkához meg kanál kell  Röhög
jó hideg faggyús birkapöri  OOO  Stoel  Emelem
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
S.Peti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6027



« Új üzenet #138 Dátum: 2013. április 23. - 11:13:42 »

Őzet?!
Egye aki rá van szorulva... Ördög
Naplózva

...forrókezű fiatal vadásztárs...
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14841



« Új üzenet #139 Dátum: 2013. április 23. - 11:16:18 »

Szerintem az őznek nincs is szaga / a pulyka fujj / a birkához meg kanál kell  Röhög
jó hideg faggyús birkapöri  OOO  Stoel  Emelem

Lacus! Emelem

Szerintem meg, vagy nem zsigereltél még őzet, vagy nem főztél még, vagy rossz az orrod, .... Fejvakarás Vállat von
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
Borzgróf
Vadász
*****
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 673


« Új üzenet #140 Dátum: 2013. április 23. - 11:21:59 »

Lacus! Emelem

Szerintem meg, vagy nem zsigereltél még őzet, vagy nem főztél még, vagy rossz az orrod, .... Fejvakarás Vállat von

Vagy szereti az "éretteb" ízeket Mosolyog Engem se enged be az asszony a házba a pálpusztaival, de a teraszon szívesen eleszegetem, akár csak a majdnem önjáró kék sajtokat, pláne vörösborral.
Naplózva
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14841



« Új üzenet #141 Dátum: 2013. április 23. - 11:39:38 »

Vagy szereti az "éretteb" ízeket Mosolyog Engem se enged be az asszony a házba a pálpusztaival, de a teraszon szívesen eleszegetem, akár csak a majdnem önjáró kék sajtokat, pláne vörösborral.

A legjobb sajtok! Igen
A kvargliról sem elfelejtkezni!
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11250


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #142 Dátum: 2013. április 23. - 11:46:07 »

A birkának az a baja, hogy nagyon el lehet b.szni. Egy jól elkészített birkapörkölt vagy sült birkacomb fenomenális tud lenni, de ha a "pürkűtt" tetején centi vastagon áll a faggyú, akkor azt nyugodtan kenje a hajára a chef... Nem
Amúgy az őzet is el lehet b.szni. Nem rajongok az őzhúsért de valahogy úgy hozta a sors, hogy a legemlékezetesebb pörköltjeimet mégis őzhúsból csináltam Foez. Igaz, az egésznapos vadászat fáradtsága avagy a vízitúra kiváló étvágyhozó volt...
Az a helyzet,hogy gyerekkoromtól kezdve szeretem a vadhúst.(Más nem volt... Vigyorog) A birkához és az őzhöz viszont kell a nagybográcsos (üstös) rutin. Igazából,csak akkor eszek nyugodt szívvel és gyomorral birkát és vadat is, ha az a néhány ember készíti, akinek van referenciája...(Hála az égnek édesanyám az egyik) A  feleségem húsvéti báránycombja sem az eldobandó ételek közé tartozik. Az meg tényleg igaz,hogy az éhség meg az aperitif tényleg csodákra képes. Kacsint
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #143 Dátum: 2013. április 23. - 11:57:14 »

Attila pár méterről a legkisebb stikket is megérzem a húson , ez nem vicc .
Azt mondják válogatós és finnyás vagyok . Ja mint már írtam a mangalica  Hány
nekem nagyon büdös ! A kvargli na az a büdös nem az őz !
Nem akarok ismételni  Stoel , de az őzgerinc sültemből még egy vegás is evett !!!!!!  Röhög
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #144 Dátum: 2013. április 23. - 12:07:25 »

de az őzgerinc sültemből még egy vegás is evett !!!!!!  Röhög

Persze, mikor az orrába nyomtad a sörétest... Tasli
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14841



« Új üzenet #145 Dátum: 2013. április 23. - 12:17:40 »


Nem akarok ismételni  Stoel , de az őzgerinc sültemből még egy vegás is evett !!!!!!  Röhög

Lehet, hogy szójából készítetted őzgerinc formában?  Röhög Stoel
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #146 Dátum: 2013. április 23. - 13:07:14 »

Lacus! Emelem

Szerintem meg, vagy nem zsigereltél még őzet, vagy nem főztél még, vagy rossz az orrod, .... Fejvakarás Vállat von


Nincs is szebb mint augusztusban gyomrozott, 3 órát keresett őzet zsigerelni.  :Mosolyog
Naplózva
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #147 Dátum: 2013. április 23. - 13:10:12 »

A  feleségem húsvéti báránycombja sem az eldobandó ételek közé tartozik.

Ne keverjük a birkát a báránnyal.  NoNo
Naplózva
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #148 Dátum: 2013. április 23. - 13:18:09 »

Azt nem értem ha büdös az őz akkor miért drága  Fejvakarás A múltkor a gyerekeknek
sütöttünk muflon báránylapockát egyéni fűszerezés / még nem tökéletes / .
A vejem először húzta az orrát , a végén kinyalta a tányért  Röhög ,.
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9988



« Új üzenet #149 Dátum: 2013. április 23. - 14:03:29 »

Azt nem értem ha büdös az őz akkor miért drága  Fejvakarás

Látod ezt én sem értem. Megint az izlések és pofonok kategória.
Az biztos, hogy egy az egyben sem cserélnék őzet vaddisznó süldőre, nemhogy négyszeres áron. De biztosan van, akinek ez ízlik.
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: