Oldalak: 1 2 3 4 [5] 6   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Koccintó  (Megtekintve 57918 alkalommal)
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14839



« Új üzenet #60 Dátum: 2011. Július 20. - 19:03:23 »

Én nem tudom megnyitni!  Azt írja, hogy a fájlt letiltották! Rííí
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 9908



« Új üzenet #61 Dátum: 2011. Július 20. - 19:06:10 »

Én nem tudom megnyitni!  Azt írja, hogy a fájlt letiltották! Rííí

Az elsőt igen de a többi él.
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #62 Dátum: 2011. Július 20. - 23:00:57 »

Mondjuk reggel 7.20 óta ott figyel a link a Pálinkás topikban. A figyelmes olvasás.... Türelmetlenül Türelmetlenül Türelmetlenül Türelmetlenül   Re:Pálinkás jó reggelt!
« Új üzenet #235 Dátum: Ma - 07:17:37 »

De én azóta hozzátettem még ezt-azt, csak ugyanabban a mappában tömörítettem, így emiatt ugyanaz a neve. Bocs, nem tettem egyértelművé, de az én linkemen több minden is van(szeszkorrekció, keverési arányok, az általam említett könyv pdf-ben, stb.). Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
stukker
Liget
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16


« Új üzenet #63 Dátum: 2011. Szeptember 11. - 11:33:26 »

Bodza virág pezsgő

Hozzávalók:
40-45 bodzavirág ernyő (legyen tökéletesen kinyílva, de ne elvirágozva)
2 kg cukor
2 liter forró víz (plusz annyi hideg víz, hogy a végén 6 liter folyadékunk legyen)
4 citrom leve és héja
2 ek fehérborecet
1 csipet szárított élesztő


A cukorra rányomom a citromok levét, majd beledobom a citromot is.
Leöntöm forró vízzel, és addig kevergetem, míg a cukor teljesen elolvad. Beledobom a bodzavirágokat, és felöntöm annyi vízzel, hogy összesen 6 liter legyen.
Hozzákeverem az ecetet, és a csipetnyi porélesztőt.
Tiszta konyharuhával letakarom, és hűvös helyre rakom.
Két nap múlva megnézem, ha jó, akkor habzik a teteje. Ez azt jelenti, hogy beindult az erjedés. Ha nem, akkor kaphat még egy csipet élesztőt, és várok újabb két napig.
Újra letakarom, és magára hagyom négy napig.
Ezt követően 4 napig erjedni hagyjuk.
Leszűrjük és tiszta zárható üvegekbe, töltjük. /csatos üveg/
8-10 napig pihentetem a hűtőben, ennyi idő alatt a seprő leülepszik az aljára, és szép tiszta lesz a pezsgő.
Egyszerű és nagyon finom!
Fogyasszátok egészséggel!

Üdv
Naplózva
Jager74
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1684


« Új üzenet #64 Dátum: 2011. Szeptember 11. - 16:35:32 »

Kár,hogy ezzel a recepttel elkéstél vagy 3-4 hónapot... Rííí
Naplózva
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 9979



« Új üzenet #65 Dátum: 2011. Szeptember 11. - 18:25:45 »

Kár,hogy ezzel a recepttel elkéstél vagy 3-4 hónapot... Rííí

Dehogy! Jó előre mondja.
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Jager74
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1684


« Új üzenet #66 Dátum: 2012. Május 14. - 09:55:02 »

Na,most virágzik a bodza (fásszárú,évelő,bokor)!
Már szedtem is az ernyős virágából,egy részéből szörp lesz,másik feléből meg kipróbálom ezt a fenti pezsgő-receptet!  Pezsgő
Naplózva
dama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2658


« Új üzenet #67 Dátum: 2013. Január 25. - 20:16:41 »

Naplózva

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki mint ami nincs áram alatt,
csak más a fogása!
dama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2658


« Új üzenet #68 Dátum: 2013. Január 27. - 19:32:08 »

Naplózva

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki mint ami nincs áram alatt,
csak más a fogása!
emerik
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 344


« Új üzenet #69 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 15:49:14 »


A kadarka két napig volt héjon,ma kisutultam!
Naplózva
Soma
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1531


« Új üzenet #70 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 16:26:50 »


A kadarka két napig volt héjon,ma kisutultam!

Hú de jó pálinkát lehet ebből főzni!   Piál
Naplózva

Ha fogalmad sincs, merre mész, minden út oda vezet.
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16574



« Új üzenet #71 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 19:56:38 »

Hú de jó pálinkát lehet ebből főzni!   Piál
Szvsz. mezítláb taposták, nem gumicsizmában... Fejvakarás
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Jager74
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1684


« Új üzenet #72 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 19:58:46 »

Hú de jó pálinkát lehet ebből főzni!   Piál
Gümőkóros,bevérzett tüdőből? Kacsint Ördög Vigyorog
Naplózva
dama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2658


« Új üzenet #73 Dátum: 2013. Szeptember 29. - 20:01:54 »

www.hazisor.hu/hazi_sorok_keszitese.htm
Naplózva

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki mint ami nincs áram alatt,
csak más a fogása!
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 9908



« Új üzenet #74 Dátum: 2013. November 15. - 16:03:20 »

http://index.hu/tech/2013/11/15/okosdugohuzo/
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Oldalak: 1 2 3 4 [5] 6   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: