Oldalak: 1 ... 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 [497] 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 644513 alkalommal)
nagysas
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4145


TSP


« Új üzenet #7440 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 12:10:06 »

Elvetted a kedvem. Szomorú   Ördög
Pedig már beindult a hülyebogár.  Fejvakarás Van egy 300 literes henger alakú üzemanyag tartályom, gondoltam szétvágom.

Tekints magadra európai sznobként és akkor nyílt a pálya  Vállat von  Ördög  Wave
Naplózva

Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!!
在我赤裸的身上牺牲一只山羊
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #7441 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 12:29:30 »

Tekints magadra európai sznobként és akkor nyílt a pálya  Vállat von  Ördög  Wave

Jó lesz az agyonpácolt tarja meg a szárazra sütött cíke.  Ördög
Naplózva
Gergusz
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 109


« Új üzenet #7442 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 12:47:21 »

A világ nagy részén a grillezés még mindig a rácson sütögetés nyílt tűztéren vagy parázson. A jenkik eltanulták a rabszolgáktól a lassú sütögetést, iparág épült rá és az európai sznobok meg rárepültek a témára.
A készülékek egyre hülyebiztosabbak, a receptek tökölősek de nem nehezek...oszt a sok barom meg adományozza magának a grillkirály címet noha egy szelet szalonnát nem lenne képes megsütni a nyárson...
A nyárspolgár blogon meg az indexes szaktopicban is megjelentek a sznob seggfejek akik szerint a nyílt tűzön/parázson sütögetés az a prolik igénytelensége és véget ér a szarrápácolt tarjánál meg az agyonszárított csirkemellnél. Az ilyenekkel szemben nem érzem szükségét a kulturált véleménynyílvánításnak...magyarán el szoktam őket küldeni az anyjukba. Stoel
Ha feldobsz egy két-három centi vastag marhaszeletet a rácsra, azt el lehet cseszni. Ott egy-két perc a különbség a tökéletes és a cipőtalp között. A smokerben 110 fokon a kutya sem fogja észrevenni, hogy 10 vagy 11 órát volt bent a cucc. Lehet persze misztifikálni, csinálják is mert azzal lehet eladni az újabb és újabb vackokat, de a lényeg nem változik, ezeréves technológia új köntösben.

Amit írsz, az a magyar társadalom szociológiai leírása. Kicserélhetjük a  a BBQ-t másra, ami új, tuti, hogy sznobsággal fog indulni, majd ahogy terjed egyre inkább eltűnik a hype, és természetes, sallang mentes lesz.

Ettől függetlenül, szerintem kib***ott jó szmokerben sütni, ha valakinek van türleme elpöcskörészni vele egy napot, akkor zseniális eredmény lesz. Imádom a grillt is, de két külön osztályban játszik a két dolog nálam, ízben, élményben, mindenben.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Augusztus 07. - 11:16:56 írta St.Girgesz » Naplózva

"Mert a békét nem lehet csinálni. Az van, s azt csupán megtalálni lehet."
Makkmarci
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3149



« Új üzenet #7443 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 12:47:45 »

Egy ismerősnek is bemart a BBQ hülyebogár az agyalapi mirigyébe. Mivel vasas szaki volt világ életében, röhögőgörcsöt kapott az obis kínálat anyagminőségét látva. Így hajtogatott szabadidejébe egy kicsit, hegesztgetett, eldörzsölt pár korongot, de a részeredmény egész pofás. Igen Ha elkészül, ezt nem kell félteni, hogy egyhamar megeszi a gonosz Ördög Ránézésből van vagy 80 kiló Vigyorog

A következő szint már a behúzható futómű lett volna, meg az ABS...  Röhög  Igen
Naplózva
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #7444 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 12:52:09 »

Amit írsz, az a magyar társadalom szociológiai leírása. Kicserélhetjük a  a BBQ-t másra, ami új, tuti, hogy sznobsággal fog indulni, majd ahogy terjed egyre inkább eltűnik a hype, és természetes, sallang mentes lesz.

Erről a mobiltelefon jutott eszembe.  Ördög Azt is bunkofonnak hívták. Most meg .....
Naplózva
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16587



« Új üzenet #7445 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 12:57:38 »

Van a cégnél egy öreg páncélszekrény aminek a kulcsait már az előző tulaj se találta. Én azt néztem ki füstölőszekrénynek, csak ki kell nyitni valahogy. Ja, meg haza kell hozni. Ott felrakom a teherautóra targoncával de a leszedés itthon már necces... Fejvakarás
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
zajandras
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 940


« Új üzenet #7446 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 13:33:58 »

Elvetted a kedvem. Szomorú   Ördög
Pedig már beindult a hülyebogár.  Fejvakarás Van egy 300 literes henger alakú üzemanyag tartályom, gondoltam szétvágom.

Elsőre hamar be fog gyulladni  Röhög
Naplózva

"Már az is megérte, hogy sétáltunk egy jót..."
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #7447 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 13:47:12 »

Elsőre hamar be fog gyulladni  Röhög

 Ördög
Még nem volt beszerelve.
Naplózva
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #7448 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 13:50:56 »

Ez is egy érdekes megoldás.

Naplózva
Bentshaft
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2127


vadaszijasz


« Új üzenet #7449 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 15:00:22 »

Amit írsz, az a magyar társadalom szociológiai leírása. Kicserélhetjük a  a BBQ-t másra, ami új, tuti, hogy sznobsággal fog indulni, majd ahogy terjed egyre inkább eltűnik a hype, és természetes, sallang mentes lesz.

Ettől függetlenül, szerintem kibaszott jó szmokerben sütni, ha valakinek van türleme elpöcskörészni vele egy napot, akkor zseniális eredmény lesz. Imádom a grillt is, de két külön osztályban játszik a két dolog nálam, ízben, élményben, mindenben.

Igy van. A smokerban valo sutes mas mint a szenes vagy eppenseggel egy gazas BBQ-n. Mint irtad nekunk itt sutogetni az napi vagy minden masnapi elfoglaltsag hagyomanyos szenes vagy gazas BBQ-n, mig szmokerezni az egy honapba egyszer ketszeri vagy meg kevesebb, nem tul praktikus es ezert nem is veszek. A haveremnek van mindketto a szmokert alig hasznalja csak kimondottan oldalasra es " brisket" sutesre, mondjuk  haromszor egy nyaron. Kar is erte, egy 800 dollaros Traeger. . Sok ido kell hozza, inkabb egy szocialis dolog mikor athivod a havereket stb, amugy nagyon  kevesen akarnak 8 oran at baszakodni vele ezert nem annyira nepszeruek, de bizonyos dolgokat csak abba lehet elkesziteni ugy hogy annak parja ne legyen.
A Kamodo sutok semigen nepszeruek csak kiadosabb sutosekre, azok is lassuak meg tokoles a be hevitesuk, amig megsutsz valamit benne addig sorrel jol laksz...Mosolyog A mult hetvegen a haverem sutogetett egy " zold tojas " Kamodoba sem o,  sem en nem voltunk elragadtatva, en csak figyelgettem igaz. Nehez volt kontrolalni a hofokot, de meg ki kell ismerje.

.
Naplózva

I don't hunt in order to kill, I kill in order to have hunted.
Bentshaft
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2127


vadaszijasz


« Új üzenet #7450 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 00:44:45 »

A mai vacsora egy uber szofisztikalt recept espedig:  csirke felsocombok, so, bors, fokhagyma porral behintve es ra a grillre. 20 perc es kesz. Kapros uborka salata, krumpli pure melleje, es nagyon finom lett a tapos csirke....Mosolyog Ezt nem lehet elcseszni, meg a flekkent. A steak - et azt mar el, habar itt nalam azt is nehez elcseszni (tulsutni) mert mindenki fel nyersen szereti es konnyu olyanra sutni (tehat nagyon pinkre)
Van 66 fajta csirke rub - om de ez a klasszikus a kedvencem. BBQ szoszba lehet martogatni a combokat, en nem szoktam lekenni mikozbe sul, hacsak nem lettem megkerve, mert van aki ugy szereti.






Naplózva

I don't hunt in order to kill, I kill in order to have hunted.
Bentshaft
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2127


vadaszijasz


« Új üzenet #7451 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 01:30:48 »

Ez egy nagyon jo cikk a BBQ tortenelmerol, sutesi modszerekrol. Hosszu de jo.

http://amazingribs.com/BBQ_articles/barbecue_defined.html   
Naplózva

I don't hunt in order to kill, I kill in order to have hunted.
zajandras
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 940


« Új üzenet #7452 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 08:39:48 »

A mai vacsora egy uber szofisztikalt recept espedig:  csirke felsocombok, so, bors, fokhagyma porral behintve es ra a grillre. 20 perc es kesz. Kapros uborka salata, krumpli pure melleje, es nagyon finom lett a tapos csirke....Mosolyog Ezt nem lehet elcseszni, meg a flekkent. A steak - et azt mar el, habar itt nalam azt is nehez elcseszni (tulsutni) mert mindenki fel nyersen szereti es konnyu olyanra sutni (tehat nagyon pinkre)
Van 66 fajta csirke rub - om de ez a klasszikus a kedvencem. BBQ szoszba lehet martogatni a combokat, en nem szoktam lekenni mikozbe sul, hacsak nem lettem megkerve, mert van aki ugy szereti.

Utóbbi időben -Boar halas-grilles posztja indította be a lavinát- nagyon bedurvult ez a topic.   Csodalk  Nyálcsorog
Ráadásul jössz mindig ezekkel a csirkékkel, hamburgerekkel... eszméletlen.
Hamburger húsra írnál egy bevált tuti receptet?

Köszi!

 Emelem
Naplózva

"Már az is megérte, hogy sétáltunk egy jót..."
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9517


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #7453 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 08:51:05 »

Hamburger húsra írnál egy bevált tuti receptet?

Így kezdődik:

Lőj egy jávort....   Vigyorog
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
nagysas
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4145


TSP


« Új üzenet #7454 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 09:37:19 »

Így kezdődik:

Lőj egy jávort....   Vigyorog

Ja, vagy így: Állj meg a kocsival a tó közepén és fogj egy talicskányi süllőt  Nyihi
Naplózva

Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!!
在我赤裸的身上牺牲一只山羊
Oldalak: 1 ... 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 [497] 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: