Oldalak: 1 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: FeHoVa  (Megtekintve 98884 alkalommal)
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6554



« Új üzenet #870 Dátum: 2017. Március 02. - 07:27:48 »

Ez hüleségnek tűnik, mert a sótól magába veszi a párát és megvonyósodik, aztán meg avasodhat is.

Ez pontosan így van. Egyik töpörtyűt sem sózzuk előre, csak közvetlen fogyasztás előtt. Én az egyik sarkát szoktam kicsit a sóba belemártani, ami ráragad, az elég.
Naplózva

Magyar ütőérre magyar vámpírt!   /Bödőcs Tibor/
vadasz90
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 478


« Új üzenet #871 Dátum: 2017. Március 02. - 09:31:33 »

Én meg akkor sózom amikor már jócskán engedett zsírt sütés közben. Általába sikerül eltalálni az arányt és isteni a fégeredmény, és hosszabb tárolást követően se puhul és avasodik meg.
Arra kell vigyázni, hogy a sütésnél nehogy nagyon sok sót tegyünk hozzá mert akkor nem dermed vissza a zsír rendesen. Ki kell egyénileg tapasztalni.. Lényeg az, hogy az elején nem szabad rögtön megsózni mertt akkor letapad a kavargatás ellenére is.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59]   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: