Oldalak: 1 [2]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ünnepi receptek  (Megtekintve 22876 alkalommal)
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16587



« Új üzenet #15 Dátum: 2012. április 11. - 10:14:26 »

Már az előző receptednél is akartam írni, hogy ha több napra pácolod a húst, akkor nem célszerű előre lesózni mert a só kivonja belőle a vizet, kiszárítja a húst ráadásul a kifolyt lé meg is savanyodhat.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Beregi Vadász
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 513



« Új üzenet #16 Dátum: 2012. április 11. - 17:27:31 »

OK Igen

Köszi az infót! Wave
Hál'Istennek eddig ez sose következett be, de most már akkor odafigyelünk. Nem szeretem kidobni az ételt.
Általában kb. 2 napra szoktam elrakni pácolni, de úgy, hogy az olaj teljesen ellepje, tehát légmentesen zárja a húst és a rajta lévő cuccost. Lehet, hogy ezért nem savanyodott meg eddig soha.
De ettől függetlenül köszönöm az észrevételt! Mosolyog

Vadászüdv Emelem
Naplózva

Csak azok véleményére adj, akikről tudod, hogy valóban szeretnek téged. S cserébe élj úgy, hogy ők látva azt boldogok legyenek.
Oldalak: 1 [2]   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: