Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Dám selejtezés  (Megtekintve 112585 alkalommal)
Sebipeti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 333



« Új üzenet #255 Dátum: 2015. Január 26. - 13:13:36 »

Gratulalok en is,Anti!  Emelem
Naplózva
Rzoli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1600



« Új üzenet #256 Dátum: 2015. Január 26. - 14:44:08 »

Anti!
Ez igen! Gratula neked!
 Emelem
Naplózva
U.Péter
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3461



« Új üzenet #257 Dátum: 2015. Január 26. - 17:58:29 »

Anti!  Igen Emelem Piál

Ollyan nem gyütt, aminek szarvája is vót?  Fejvakarás  Vállat von
Naplózva

"Az olvasás súlyosan károsíthatja a tudatlanságot!"
galoscsabus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6369


vadász


« Új üzenet #258 Dátum: 2015. Január 26. - 19:19:03 »

Ollyan nem gyütt, aminek szarvája is vót? 
Olyan dánlapályra gondolsz?  Ördög

Anti!
Gratula Emelem
Naplózva

Vadász vagyok...így egyszerűen.
Topi
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 475



« Új üzenet #259 Dátum: 2015. Január 26. - 20:15:57 »

Olyan dánlapályra gondolsz?  Ördög

Anti!
Gratula Emelem

Petinek tudni kéne, hogy csak "gumiszarvút" lő, az meg ottan nem vót!  Ördög

Anti!  Emelem
Naplózva

Szeretnék olyan jó ember lenni, mint amilyennek hisz a kutyám.........
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9519


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #260 Dátum: 2015. Január 26. - 20:24:20 »

Szombat reggel itt leselkedtem:
és vele találkoztam:

Gratulálok Anti!   Igen  Emelem

Nem vagy egy szószátyár....   Ördög

A puskáról írnál bővebben?
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
J.vadász
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2890


« Új üzenet #261 Dátum: 2015. Január 26. - 20:30:44 »

Olyan dánlapályra gondolsz?  Ördög



Az egy szem Fiunk már elég szépen beszélt, amikor egy szép napon elém állt a sarokpolc
előtt, aminek a tetejére egy elég tisztességes méretű hullajtott dámlapát volt/van feltéve.
- Apa kérlekszépenlégyszíves.....(így egyben Vigyorog) vedd le azt a dábinbakot, mert szeretném megtapicskolni... Röhög
 Emelem
Naplózva

" ...A megbízható embert még az ellensége is tiszteli...A többi szemét, amit elfúj a szél... " (Wass Albert)
Anti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2681



« Új üzenet #262 Dátum: 2015. Január 27. - 08:53:43 »

Gratulálok Anti!   Igen  Emelem

Nem vagy egy szószátyár....   Ördög

A puskáról írnál bővebben?

 Emelem

Köszönöm!
Ismersz, nem vagyok.  Kacsint Ördög
Igazából már sokadik alkalommal ültem ezen a lesen, és környék összes többi lesén is, nem beszélve a sok cserkelésről, és természetesen ennek a dámnak a (nagy)apjára fenem a fogam.
Most se jött a bika Rííí, az ünő egyedül volt, ~70 m-ről hajintottam oldalba a 9,3-as göbeccsel. Bow

A pukkáról már írtam: "puska ami vállamat húzza" #1400  Olvass  Okos Vigyorog
 Wave
Naplózva

"kilenc és fölötte"
I shot the sheriff, but I did not shoot the deputy...
csontmetsző
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3311


Vadász-Csontmetsző


WWW
« Új üzenet #263 Dátum: 2015. Január 27. - 12:57:32 »

 Emelem Igen Wave Piál
Naplózva

" Majd ha a kép előtt állva szinte érzed a disznó szagát, akkor lesz jó a kép! "
- Csergezán Pál -
forester73
Vendég
« Új üzenet #264 Dátum: 2015. Január 31. - 22:15:01 »

Azon bizonyos hétvége (melyen megismertem több fórumtársat és kettőt bizton meg is fertőztem ) emlékére !

Még a tavalyi év második felében vetettem fel Huszlavika és Gálos olvtársaknak , hogy hozzunk össze egy hétvégi öröm vadászatot . Sok egyeztetés és kellő várakozás után elindúltunk Gyulajra Csabához . Az én célom a terület valamilyen szintü megismerése az olvtársakkal egyetemben , Attila még ezt fejelte meg a Füstölös vadászat iránti lelkesedésével . Péntek délután sikeresen megérkeztünk gyors ismerkedés és becuccolás után a szakadó esőben irány a csodák birodalma azaz a gyulaji vadászterület . Attila Csabával én meg Péter nevü fiatal (de mint később kiderült nagyon felkészült és nagytudásu ) kisérőmmel vágtunk bele a "nagykalandba" . Nyakig érő sár és folytonosan szakadó eső ellenére hip-hop kint voltunk a területen , gondozott cserkelő utak , jól karbantartott lesek (magas és földszintes kivitelben) , feltöltött etető helyek és rengetek vad . Én csak forgolódtam mint hülye gyerek a repülős napon mert nálunk még a vadasparkban sincs ennyi jószág , szebbnél szebbek és kevés kivételtől eltekintve kitűnő kondícióban . Az első három etető helyen nem találkoztunk lőhető tarvaddal , a negyediknél viszont komoly forgalom volt , a traktor gumi etető puffanásai már messziről elárúlták , hogy disznók biztosan vannak a placcon . A völgy felső részén lévő kis leskosárba fellépet Péter és már intett is , hogy menjek . Apró termetemmel azért oda kellet figyelni , hogy a szemes agancsosok és családjaik ne szúrjanak ki de ez okozta az egyedüli "nehézséget " . Balról a második borjú lőhető , szólt a verdikt és a 101-t a lesre támasztva végetvetettem a délutáni nyugalomnak , a kis testü (fejlettlen) bikaborjú maradt csak a helyén , igaz neki már nem fájt semmi sem . A szokásos birtokba vétel , előírásos végtisztesség , zsigerelés és irány a meleget és szárazruhát ígérő vadászház . Bent kölcsönös gratula majd gyors átöltözés . már akkor éreztem , hogy valami nem oké , ez az éjszaka csak fokozódott de ezt nem részletezem .

A reggel nehezen jött el , kinézve az ablakon havazik , na végre egy kis öröm az időjárásban . Péter pontos mint az a bizonyos atom óra , irány a terület . A szakadó hóban kicsit oda kell figyelni a fegyverre , de nem gond mert nem sokáig kell . Már az első etető helynél rengeteg dám vegyesen . Jobbról a második "halgerincü tehén ha keresztben áll mehet" , szól Péter . A SAUER megint tette a dolgát fentről lefelé kellet lőni de nem volt gond 100m körüli távolság pontos találat 30m-es halálvágta szétlőtt szívvel és artériákkal , a kilövés helyén Péter aki végig kísérte távcsővel a vad menekülését látta , hogy ömlik a vér a tehénből , nem is nagyon maradt benne . Gyors mondhatni ötperces vadászat volt , de nem is bántam mert akkor már rázott a hideg . A száraz részletekkel nem untatok senkit . A betegség nem hiányzott , alaposan belerondított az amúgy kifogástalan hétvégébe . Köszönöm az élmény és mindent ami ehhez a naphoz köthető . Nem trófeás vadak , nem katarzist kiváltó vadászélmény , de nekem és remélem Attilának is örök emlék amire jó szívvel fogunk vissza emlékezni . Emelem

Üdv az OGRE
Naplózva
csontmetsző
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3311


Vadász-Csontmetsző


WWW
« Új üzenet #265 Dátum: 2015. Január 31. - 22:23:47 »

Gratulálok, remélem már elfelejtetted ezt a nyavalyát és fertőtleníted a szervezeted! Igen Tényleg OGRE, iszol te rendesen?? Nyihi Vigyorog Wave
Naplózva

" Majd ha a kép előtt állva szinte érzed a disznó szagát, akkor lesz jó a kép! "
- Csergezán Pál -
U.Péter
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3461



« Új üzenet #266 Dátum: 2015. Február 03. - 21:10:05 »

Ezzel a történettel csaknem egy hónapja tartozom. De végre elkészült:

Az irodalmi dám

Ehhez a vadászathoz önzetlen jóakarók, barátok jóindulata révén jutottam hozzá, jómagamnak a világon semmi érdeme nem volt benne. Csak potyáztam. Ezért kétszeresen is kötelességem megírni a történetet, főként, hogy méltassam benne társaim irányomba történő sorozatos szívességeit.
Az egész a VI. Vadászfórumos Vándor Irodalmi Pályázattal kezdődött, melyen ihlet és megfelelőnek ítélt régebbi történet hiányában részt sem vettem. De részt vett, és előkelő helyezést ért el rajta Zoli barátom (J. vadász), kiváló írásával, melynek jutalma egy dámtarvad-vadászat lett Gáloscsabus fórumtárs gáláns felajánlásaként.
Későbbi beszélgetéseink, levélváltásaink alkalmával Zoli említette, hogy bár még nem lőtt dámot, és igen szeretne majd elmenni erre a vadászatra, fél, hogy egészségi és főleg családi problémái miatt le kell mondania róla. És, ha így lesz, a lehetőséget szeretné átadni számomra.
Mivel én már régi dámvadász vagyok (egy borjút lőttem Lábodon 2006-ban), élénken tiltakoztam, mondván, hogy inkább ő készüljön, hátha mégis össze tudja hozni. Sajnos Zoli körülményei nemhogy javultak, inkább rosszabbodtak, ahogy telt az idő, egyre kevesebb esélyt látott a vadászatra. Az utóbbi két hónapban aztán nem került szóba a dámozás, én pedig reménykedtem, hogy talán mégis el tud menni valahogy. Sőt, látva hatalmas örömüket a fiával közösen elejtett első vad (a róka) felett, javasoltam, próbáljanak majd együtt elmenni Csabához, egy ilyen vadászat csoda élmény lenne a kisfiúnak!
Erre a felvetésemre nem a szokott emailban jött válasz, hanem a fórumon két privát üzenetben. Az egyikben Zoli jelezte Csaba felé. hogy a vadászati lehetőséget átengedné nekem, ha lehet, mert ő semmiképp nem tud most élni vele, a másik pedig Csaba kedves meghívása volt, hogy vár szeretettel, okvetlen menjek, ha tudok!
Még megpróbáltam Zolit meggyőzni, hátha… Nem sikerült és be kellett látnom, igaza van, jelen helyzetében nem mehet hosszabb útra. Így hát köszönettel elfogadtam a felajánlott lehetőséget és a meghívást, de biztosat még én sem mondhattam Csabának. A vadászatig ugyanis csak pár nap volt hátra és én is befogtam valami vírust Karácsony előtt, ami elég makacsul ragaszkodott hozzám, úgyhogy minden azon múlt, meggyógyulok-e addigra? A másik problémát az autóm elektronikája jelentette. Egy motormosásnak köszönhetően elment az összes töltés benne, és a generátorhoz szükséges alkatrészt ezekben a napokban nem lehetett beszerezni. Ezek miatt csak feltételesen ígérkeztem vasárnapra.
Január másodikán eldőlni látszott a dolog. Kocsim egyáltalán nem indult, autószerelő barátom adott kölcsön akkumulátort, hogy valamennyit mozogni tudjak azért vele. Kérdésemre, hogy az előttem álló 2x80 km-es utat bírja-e esetleg, nemmel felelt. Két akksi így nem elég, legalább három kellene, de neki sincs több. Így tehát felhívtam Csabát, és lemondtam a vadászatot. Sajnálta, ám nem lehetett mit tenni. Gondoltam én, Csaba azonban nem adta fel!
Mikor aznap kora délután a kaposújlaki halastó mellett találkoztunk Ferivel (Boar), ő mindjárt azzal fogadott, hogy Csaba telefonált neki, és őt is meghívta vadászni azzal, hogy engem is hozzon magával! Feltehető, hogy az ilyen mértékű nagylelkűségen meghatódva hibáztam el aztán csaknem az összes récét, hagytam a tófenékben a pénztárcámat, és süllyedtem el csaknem térdig egy kis iszapos érben, legalábbis erre fogom… Feri, Te mire is fogod azt a tűzijátékot?  Mert akkor még nem tudtál röhögni rajtam…
Másnaptól aztán a szerencsés események tovább folytatódtak. Mert a hideg lábvíztől sem betegedtem meg, és a pénztárcából kiesett irataim is előkerültek, hála a tógazda kisfiának. A tárca nem lett meg, de egye a fene, pénz nemigen lehetett benne. Sőt, Józsi barátomtól egy aksitöltőt is kaptam kölcsönbe, szóval meg tudtam ígérni Ferinek, hogy vasárnap 11-re ott leszek nála, nem kell értem jönnie.
A hét utolsó napja derült idővel, de viharos, hideg széllel jött el. Pontosan érkeztem Feriékhez, ahol már várta kocsimat az előkészített töltő, ami visszaérkezésünkig nyomta az elhasznált energiát az aksiba. Majd átpakoltam a Terranoba, és indultunk. A jó órás út hamar elmúlt, közben alaposan kibeszélgettük magunkat.
Csabáékhoz érve a bejárati ajtó melletti kiváló kutyaház tetején remegő tacskó keltette fel elsőként a figyelmünket. Állítólag inkább ott fázik, és csak a legnagyobb hidegekben vonul az óljába… Belépve a ház asszonya fogadott bennünket, majd előkerült Csaba, és az előttünk érkezett Hazelwood fórumtárs is.
A rendkívül finom, gondos kezek által készített ebéd előtt, közben és utána is folyt a jó kedélyű beszélgetés, melyet csak néha szakított meg a Csaba laptopjára programot telepíteni szándékozó Feri méltatlankodása, mert nehezen boldogult. Végül elérkezett az indulás ideje.
Két autóval mentünk, Csaba Gábort vitte, mi maradtunk együtt Ferivel az ú autójában. Nagy félkörrel kerültünk át a gyulaji terület határa mellé, homokos talajú területen autóztunk egyre beljebb. Egy ritkás akácosban álldogált is pár dám tarvad, és míg ketten csak bámulták a kocsit, a harmadik lelapított testű vágtában rohant át mögöttünk.
Aztán kiértünk a domb felső részére, balról villanypásztorral bekerített kukoricatarló fogadott, jobbról fás bozót. Majd ez utóbbi helyén rét nyílott, túloldalán befordultak, majd lefelé ereszkedtek az autók. A felénél az előttünk haladó autó megállt, Csaba kiszállt és rám mutatott az ablakon keresztül.
Kiugrottam hát, és miközben öltöztem, készülődtem, vendéglátóm elmondta a tudnivalókat:
- Lép ide, innét látod annak a kunyhónak a tetejét. ez az út a fenyvesen keresztül arra megy, a fenyő végétől cserkészút ereszkedik le hozzá. Egy völgybe fogsz nézni, ami kedvelt átváltó helye a vadnak. Ne aggódj a szél miatt, a tapasztalatok szerint nem okoz gondot, elvág a völgy felett. Lőhetsz gím tarvadat, dám tarvadat, disznót, sakált, rókát. Ha több dám jön, akkor borjút válassz, azzal vagyunk lemaradva. Ha csak magányos tehén mutatkozik, akkor az is lőhető. A völgyben egy automata szóró is van, a leshelytől 90 méterre. Sötétben érted jövünk. Ja, és már most tölts be, a fenyvesben is találkozhatsz vaddal. Nagy kalappal!
Elköszöntem a többiektől, és nekiindultam az útnak. A szél oldalról, majd a fenyvesben, ahol kanyarodott a nyiladék, már hátulról fújt.


Lassan lépkedtem, nézegettem a jobboldali meredek domboldalt, mögötte a távoli sík mezőt. Már amennyire az ágaktól láttam…


Minduntalan a környéken röpködő hollók változatos beszéde hallatszott, más nem. Csak a szél süvöltött.
Megtaláltam a cserkészutat, és hamarosan már a kis leshelyben üldögéltem. Mintha egy palatetős, méretes magasles-kosár lett volna a földre téve a domboldalban, az ajlzatdeszkák nélkül. Jó kis hely volt, és a szelet is nagyrészt fogta a mögöttem levő fenyves. Ez a ragyogó látvány tárult elém:



Az elhelyezkedés után bemértem magam. A völgybéli keskeny rét legtávolabbi pontja sem sokkal volt túl a 200 méteren, úgyhogy amit láttam, azt gyakorlatilag be is tudtam volna lőni.
Jó egy óra hosszat csak a hollók és az apró madarak szórakoztattak. Meg valami furcsa sípolás, mely engem az őzsuta hívó hangjára emlékezetett. Sokáig törtem rajta a fejem, mert ugyebár ezt a lehetőséget ki kellett zárnom… Aztán rájöttem, hogy a túloldali dombon, a szélben hajladozó fenyők adhatják ezt a hangot.
Négy óra után kezdtek mozgolódni az őzek. A szórótól jobbra levő bokrok közül érkeztek hárman, majd egy negyedik is előkerült. De összevissza mászkáltak, ki-be a sűrűbe, és a sötétedés előrehaladtával kezdek folyamatosan legelni a réten. Közben távolabb, észak felé egy lövés is eldörrent, mely után Feri mindjárt hívott is, hogy mihez lehet gratulálni? Sajnos, ki kellett ábrándítsam.
Egyre jobban alkonyodott. Lassan fázni is kezdtem, hiába volt a két nadrág, a meleg kabát. Az őzek szürke csuhája már teljesen beleveszett a rét növényzetének hasonló színe közé. Néha távcsővel megkerestem némelyiket, aztán körbenéztem a széleken, de semmi nem mozdult. Nem is volt csoda, az első napi erős szelet nem szereti a vad, bizonytalan, riadozó, keveset mozgó ilyenkor.
A disznóról lemondtam. Különben sem vágyakoztam rá különösebben, hiszen ez társasági terület, működtetett szóró, és nyilván a tagok rájuk fenik a fogukat. Persze, jó látási viszonyok között egy süldőt nem engedtem volna el, most a sötétben viszont a kocalövés veszélye miatt inkább nem lőnék.
Ismét körbenézek. Pár méterre a szórótól, már kint a füvön, felém fordulva áll egy őz. A feje tar, a teste viszont mintha kicsit nagyobb lenne, és sötétebb! Na-na, ezt meg kellene nézni jobban! Felveszem a puskát, hátha a céltávcsőben okosabb leszek. Most már visszalépett, hátrébb és oldalra, a bokrok előtt áll félig keresztben. Fehér a lába, a hasa, ez dám.
Meg kellene lőni… A teste felső része eléggé beleolvad a háttérbe, a szálkereszt már bizonytalan rajta. Bekapcsolom a világító pontot. Még mindig nem az igazi, így nem lövök. Be is lép a bokrok közé. Jól van, menj!
Nem bánom. Jobb elengedni, mint bizonytalanságban lőni. Különben sem szeretek sötétben, bizonytalan helyzetben semmire rápuskázni.
Azért nézegetek a távcsővel. Látom, hogy már a szóró mögött levő nyílásban áll a fák között. Most meg tudom célozni. Azt viszont lehetetlen eldönteni, hogy van-e ág előtte? Úgyhogy ismét várok. Ha nagy szerencsém van, megteszi azt a félkört, amit az őzek, és kijön a távolabbi bokrok alatt…
Szerencsém van. Alig egy perc, és ott áll a szélben, ahova vártam, teljesen keresztben. Úgy látom, legelni akar. Próbálok célozni. Úgy néz ki, menni fog, még épp elég a fény. Elég, egy cseppel sem több. Kinyitom a biztosítót, előrenyomom a gyorsítót. Mélyet lélegzem, minden akaratomat összeszedve ott tartom a táncolni akaró, parázsló pontot a lapocka mögött – és megérintem a ravaszt…
A becsapódás hangját elkapja a szél, megzavarja a völgy. Valamit hallok, de nem biztos a dolog. A céltávcsőben még ott a dám, úgy látom, lassan tántorgó léptekkel, kissé szétálló hátsó lábakkal tesz néhány lépést az erdő felé. Lőhetnék még, de eszemben sem volt ismételni. Úgy gondolom, hogy a golyó jó helyre ment. Ha pedig elhibáztam, és most csak zavartan téblábol, akkor ő ma ő nyert. Én nem fogom ebben a sötétben farba lőni, hogy hátha sebzett…
Mire ezeket végiggondolom, a dám egy kurta jobbra ugrással eltűnik a fák között. Na, ez mi volt? Hívom is rögtön Ferit, aki nem hallott becsapódást! Azt mondja, szól is Csabának, hogy jöhet értünk, hiszen most már teljesen sötét van. Egyébként ő csak őzet látott.
Várnom kell. Hogy jobban menjen az idő, telefonálok apámnak. Amúgy is izgatottan várja a jelentkezésemet, most megbeszélünk mindent, és még egy most itt dolgozó közös ismerős – egy kiváló hivatásos vadász -, is szóba kerül, aki a beírókönyvben látva nevemet, azt hitte, apám jön vadászni. Azóta már fel is hívta apámat.
A telefonálással eltelik egy kis idő. Aztán hívom Csabát, elmondom neki az esetet, egyben engedélyt kérek, hogy a rálövés helyét megnézhessem. Kérdezi, mikor adtam le a lövést? Majd, hogy bő negyedóra eltelt már, mondja, hogy nyugodtan menjek, nézzek körül. Oda jönnek majd értem, a völgybeli rétre.
Összeszedem a cuccaimat, és óvatosan lebotorkálok a néhol elég meredek, füves domboldalon. A betegség miatt nagyon gyenge vagyok még, vigyázva lépegetek, és lassan leérek. Első dolgom, hogy a hátizsákomat a szóró melletti oszlop tövébe ledobjam, majd így megkönnyebbülve nekilátok megkeresni a leshelyről jól megjegyzett rálövés helyét.
Hiába volt a memorizálás, nem találok semmit. Kissé reményt vesztve keresgélek visszafelé, egyre közelebb a szóróhoz. Még pár méter, már csak egy helyen lehetett – itt volt! Hüvelykujjnyi vastag, folyamatosan csorgó sötétvörös vérpatak kanyarog a fák közé, nagy gond már nem lehet. Megyek pár lépést, aztán előrevilágítok – ott fekszik a dám! Farral van felém, már rég nem él, talán ha 20 métert tudott megtenni a rálövéstől. Oldala közepén a golyó helye, talán belelépett? Vagy – bár nem éreztem – az én kezem mozdult meg? Bármelyik lehet. Ez azért némileg mérsékli a nagy örömet.


Leteszem a puskát is a hátizsák mellé, és megkezdődik a telefonálgatás. Minden illetékest (Csaba, Feri, apám) értesítek, hogy megvan a dám! Majd fényképezés, aztán kihúzom a rét szélére, hogy ott zsigereljek. Ekkor látom, hogy magányos tehénnek hitt zsákmányom magányos volt ugyan, de bikaborjú… Ez nagyon égő, és jól mutatja hozzáértésemet ehhez a vadfajhoz…
Mire végzek a zsigereléssel (új bicskámnak jó a pengéje, de valami kriminális a fűrésze), megérkeznek társaim is. Sajnos Gábor sem jutott lövéshez, látott ugyan egy rudli dámot, de messziről.
A gratulációk (olvasható, mennyire érdemeltem meg) után hosszas töretkeresés kezdődik (amit én törtem magamnak, az elveszett a kihúzáskor), végül kénytelenek voltunk beérni vaddohánnyal.
Beszélgetünk, Feri csinál pár fényképet, majd Csaba megható kürtszóval búcsúztatja az elejtett vadat.


Aztán összeszedelőzködünk, a borjú Feri kocsijába kerül, megveszi a vadásztársaságtól.
Ismét Csabáéknál. Most már sikerül a programot telepíteni. Rövid beszélgetés még, majd elköszönünk, indulunk haza. Hazafelé több alkalommal látunk dámokat, az út mellett nézegetnek vagy épp vonulnak át rajta. Egy szakaszon jég is van az aszfalton, de szerencsére nem okoz gondot.
Autóm szépen indul, és ½ 10 előtt otthon vagyok.
Mint olvashattátok, ez a vadászat kizárólag barátaim jóvoltából jött össze. Nekem volt a legkevesebb közöm hozzá. De a legszerencsésebb talán én vagyok. Nem azért, mert eredményesen vadásztam, hanem azért, mert ilyen barátaim vannak.
Hálásan köszönöm nekik ezt a szép vasárnap délutánt!

 Emelem
Naplózva

"Az olvasás súlyosan károsíthatja a tudatlanságot!"
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11250


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #267 Dátum: 2015. Február 03. - 21:22:27 »

Két dolog miatt tetszik a történet: 1. Nem csak ellenem esküszik össze mindig minden az összes vadászat előtt. Kacsint 2. Létezik még igazi barátság Igen
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
godena
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1519



« Új üzenet #268 Dátum: 2015. Február 03. - 21:44:27 »

Peti! Gratulálok!

A többiek előtt meg le a kalappal!!!
 Emelem  Emelem  Emelem
Naplózva

"A VADÁSZAT számomra egy életre szóló ösztönös elhivatottság.
Alázatos szolgálata erdőnek, vadnak egyaránt" - Bornemisza Péter
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4584



« Új üzenet #269 Dátum: 2015. Február 04. - 08:17:12 »

Gratulálok, Peti!  Igen

Többieknek meg a hozzáállásért  Emelem
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: