Oldalak: 1 ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 [105] 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 ... 224   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hullott Agancs  (Megtekintve 800708 alkalommal)
elaccc
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2817



« Új üzenet #1560 Dátum: 2012. Június 23. - 14:10:32 »

Ne nézz már dedósnak , bazmeg !  jól van NoNo  17 éves korom óta ezt csinálom , neked is csak ajánlani tudom ! Ne csak dumálj , csináld is . . . !  Tasli

 Nem Nyihi Nyihi


 Bow...de konkrétan mit is Károly? Fejvakarás  Vállat von   Vigyorog Vadász
Naplózva

" There is good out there "
antlers
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 138


« Új üzenet #1561 Dátum: 2012. Június 23. - 16:51:28 »

Üdv elaccc.Elnézést ez a gimszarvas topik? Ha igen nagyon megvagyok elégedve.Jó a téma a GIMSZARVAS sorsa fennmaradása,selejtezése.Szerintem a SELEJTEZÉS a legfontossabb HOZZÁÉRTŐ VADSZERETŐ HIVATÁSOS vadászokkal (VADŐR-KISÉRŐ) !!!!!! Erdész NE VADÁSZTATHASSON ORSZÁGOSSAN (Erdész------VAD) ELLENTÉT.Ennyi,a többi (táplálék nyugalom stb) ELTÖRPÜL az első 2 GOND mellett.Ha igy volna NEM AGGÓDNÉK a GIMSZARVAS JELENE--JÖVŐJE miatt.   Antlers.

Naplózva
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14841



« Új üzenet #1562 Dátum: 2012. Június 23. - 17:14:32 »

Üdv elaccc!
Elnézést ez a gimszarvas topik? Ha igen nagyon megvagyok elégedve. Jó a téma. A GÍMSZARVAS sorsa fennmaradása, selejtezése. Szerintem a SELEJTEZÉS a legfontossabb HOZZÁÉRTŐ VADSZERETŐ HIVATÁSOS vadászokkal (VADŐR-KISÉRŐ) !!!!!! Erdész NE VADÁSZTATHASSON ORSZÁGOSSAN (Erdész------VAD) ELLENTÉT. Ennyi! A többi (táplálék nyugalom stb) ELTÖRPÜL az első 2 GOND mellett. Ha igy volna NEM AGGÓDNÉK a GIMSZARVAS JELENE--JÖVŐJE miatt.  
 Antlers.




Egy két észrevétel a hozzászólásodhoz:

-Itt nem szoktunk kiabálni! A nagybetűvel írás a netten ezt jelenti!
- ezen a fórumon mindég megfértek és megférnek egymással az erdészek és vadászok! Nem hiszem, hogy személyes indíttatásból, vagy bármi okból ellentétet kellene itt szítani! Ezt lehetőleg tartsd be a jövőben ha hosszú életű akarsz lenni ezen a fórumon. Egyéb iránt, ha egy kicsit gondolkodnál mielőtt írnál, talán rájönnél, hogy vannak nagyon jól vadgazdálkodó erdészetek (ahol az erdészek vadásztatnak is) és vannak nagyon pocsékul  működő vadásztársaságok ami hemzseg a "hozzáértő, vadszerető hivatásos vadásztól"!  És mindez fordítva is igaz.
- ez a hullajtott agancs topik, de minden topik felső részén elolvashatod, hogy éppen hol jársz!
- végül, de nem utolsó sorban, hozzászólásaidban próbálj meg új sorokat kezdeni ahol indokolt, írjál szóközök használatával, tagoltan.

Egyébként a fontossági sorrendben sem értek veled egyáltalán egyet!


Erdőjáró
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
antlers
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 138


« Új üzenet #1563 Dátum: 2012. Június 23. - 18:45:59 »

Attila.SZia    Kávé  Bocsi   Stoel  S.Peti SZegény szarvasok  Vadász  The End.  Sam6   Emelem
Naplózva
svferi
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1265



« Új üzenet #1564 Dátum: 2012. Június 23. - 19:47:19 »

Szerintem a SELEJTEZÉS a legfontossabb HOZZÁÉRTŐ VADSZERETŐ HIVATÁSOS vadászokkal (VADŐR-KISÉRŐ) !!!!!! Erdész NE VADÁSZTATHASSON ORSZÁGOSSAN (Erdész------VAD) ELLENTÉT.


Ismered a bogár meg a rovar esetét?  Figyelmes olvasás
Naplózva

" Nemcsak a jó pap, de a jó vadász is holtig tanul..."
antlers
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 138


« Új üzenet #1565 Dátum: 2012. Június 23. - 20:09:20 »

Üdv svferi       Emelem Emelem    nem igazán,talán a kullancsra célzol  Vállat von  Röhög  Stoel
Naplózva
antlers
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 138


« Új üzenet #1566 Dátum: 2012. Június 23. - 21:47:15 »

Üdv svferi  A kullancs csak vicc volt az ugyanis nem kíméli az embert,vagy állatot az ember ellentétben se a kullancsot állatot,de még embertársait sem.Nem akartam akarok senkit megbántani sérteni   Meghajol    Elnézést mindenkitől igy sikeredett az első iratom Igen Igen . Más.Elaccc-val szerettem volna trécselni,de majd máskor! Emelem
Naplózva
Mitulátbáti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 122


« Új üzenet #1567 Dátum: 2012. Június 23. - 21:52:31 »

Édesapám focista volt és én már pelenkával a seggemen  Ördög focilabdát kergettem és olyan nem volt, hogy félúton megálltam, addig futottam amíg utól nem értem. Már játszottam az általános iskolai futballcsapatban a hetvenes években és nagyon sok meccset végigjátszottam, soha nem adtam fel a meccs vége előtt. Ezzel párhuzamosan az általános iskolai atlétikai csapatban atletizáltam. Iszonyat sok versenyen részt vettem, nagyon sok rövidtávú és hosszútávfutást megnyertem, de soha nem jöttem el versenyközben a pályáról, mindig végigcsináltam a versenyeket. Ezzel párhuzamosan légpuska és kispuska lövészetre jártam (MHSZ), és mert nagyon ügyes voltam a  lövészet vezető mindig vitt versenyekre és minden versenyt végigcsináltam, soha nem szálltam ki versenyzés közben. Ezzel párhuzamosan tanulmányi versenyekre is jártam, hiszen kitűnő tanuló voltam, de soha nem adtam fel a tesztlap kitöltése előtt, mindig végig kitöltöttem.  Ördög Ezzel párhuzamosan már általános iskolában rádiótávirász szakkörre jártam, ahol kitűnő eredményeket értem el, 120-al adtam és 80-as tempóban vettem a betűket, ebből kifolyólag sokat jártam versenyekre, Tardosi edzőtáborba, a Kékestetőre, Csillebérvre, Zánkára, meg még kismillió helyre, ki tudja már hová, Vállat von de soha nem jöttem el, soha nem szálltam ki a táborok, versenyek vége előtt. Később a Gép és Műszeripari Szakközépiskolában kosárlabdáztam az iskolacsapatban, de meccs előtt soha nem jöttem le a pályáról. Ezzel párhuzamosan Kiokushinkai karate edzésekre jártam, Borza József akkori 4 danos karatemester volt az edzőm, és versenyekre is jártam, de soha nem adtam fel, kiütésig  Vigyorog a küzdelmeket, pedig volt mokesz a szemem alatt, meg az orrom is elvolt törve már vagy hatszor  Ördög ...és vége előtt sem hagytam abba az edzéseket. Ezzel párhuzamosan az egyik járási 1 focicsapatban fociztam, és nem szálltam ki soha meccs előtt, kivéve egyszer mikor bokatörésem volt és húzóhurokkal rögzíteni kellett. Pedig egy járási egyes meccs akkoriban felért egy roncsderbivel  Ördög Később 89 augusztusában a verpeléti harckocsizó dandárhoz bevonultam és másfél évet lehúztam, amiről iszonyat sokat lehetne mesélnem, három laktanyát jártam meg, nagyon sok mindent kipróbáltam, sok idióta emberrel találkoztam, sok harcászatot meg egyebet (szolgálatokat) végigcsináltam, de végighúztam a 18 hónapot nem adtam fel! Aztán 25 éves koromban 95'-ben találkoztam a teremtővel, mikor perceken múlt az életem, de megmaradtam, nem adtam fel! Azóta nagyon sok 40-50km-es gyalogtúrát végigjártam egyedül a természetben és soha nem adtam fel félúton, pedig már olyan is volt, hogy egy 10 kilós száraz ág az erdőben leütött, de még hála a Jó Istennek mindig épségben hazaértem. De: Ezek az agancsok akkor is egy bika agancsai!  













Chuck Norris hozzád képes kutya fasza öcsém!
A hetedik orr törést rám bízhatnád, megoldanám neked szívesen!
Te tényleg egy feltűnési viszketegségben szenvedő pöcs vagy, függetlenül a szakmai hozzáértésedtől!
Elnézést kérek előre is, a Moderátoroktól!


Ez a stílus, a fenyegetődzés itt nem szokás!  Egy hétig gondolkozz el ezen!




« Utoljára szerkesztve: 2012. Június 24. - 08:18:40 írta Erdojaro (Molnár Attila) » Naplózva
Gaucho
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 300


-


« Új üzenet #1568 Dátum: 2012. Június 23. - 22:46:28 »

Ezt , hogy gondoltad...?  Fejvakarás  Vállat von  Tasli
Naplózva

Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyót, kifogja az utolsó halat, akkor jön rá, hogy a pénzt nem lehet megenni.
wildheger
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1734


« Új üzenet #1569 Dátum: 2012. Június 24. - 00:23:31 »

Bow...de konkrétan mit is Károly? Fejvakarás  Vállat von   Vigyorog Vadász
Először szeretnék ezzel a hozzászólással kapcsolatban reagálni!
Te még Szűz Itáliában voltál,mikor Karl már a körme alatt több tudást tárolt a gímszarvasról,mint amit Te napjainkban próbálsz eladni a vadásztársadalomnak!
Ezt ne sértésnek tekintsd,csak úgy látom,fogalmad sincs az Ő tudásáról!
Úgy gondolom,egy bocsánatkérés kijár Neki!

Nem mondom neked,hogy Erre a kősziklára építem egyházamat,mert ezt már Svferi érdemelte ki tőlem!DE!
Te is háromszor fogsz megtagadni,aztán követőm leszel!Ha akarod,ha nem!

Újfent reagálok azon kijelentéseidre,melyeket nekem tulajdonítasz,de nem fedik az igazságot.
Sosem állítottam,hogy minden dárdás,vagy villás bikát kímélni kell.
Sosem mondtam azt,hogy a környéketekről Zalába,vagy Gemencre szállított Elaccc-féle törpe bika megtáltosodik és kapitális lesz.
Sosem mondtam azt,hogy minden vadászmester véleménye hülyeség.Ismertem én olyan kiváló vadászmestert is,mint amilyen Nagyváradi Mihály volt,aki a Vadászati Világkiállítás szervezésében is részt vett.Trófeái között voltak olyanok,melyek az akkori világrekordertől alig maradtak el.Úgy gondolom,ebben az Ő szakértelme meghatározó volt!
Ellenben mondtam olyant,hogy az általad egy kalap alá vett dárdások és villások nem azonos típusúak,mert más bélyegekkel rendelkeznek.
Ránk akarod kényszeríteni (még ha jó szándékból is)téves megállapításaidat,pedig felhívtam többször a figyelmedet arra,hogy mit nézzél meg jobban.
Ha figyelmesebben elolvasod azt is írtam,hogy azt a típust képviselő egyed,mely Gödöllő környékén rövid szárhosszat produkál,az máshol kétszer akkora szárhosszal a világ legnagyobbja,súlyban pedig háromszorosa,de kétszerese a többi élőhelyen produkáltaknak is.
Egyszerűen leírva ebben az estben a fenotípus azonos a genotípussal,a többi esetben csak közelítget hozzá.
Agancsmérés: minden mérésnél a bázis a kiinduló pont!
Talpára állítod a hullott agancsot az asztalon ,megméred a H1-et!(szemág -szár alkotta szög mélypontjának távolsága homlokcsaptól,tehát az asztallap és a mélypont távolsága ebben az esetben)
Minden további mérés kiinduló pontja a H1 két vége lehet és nem a részleges rózsakörméret.
Továbbá!
Még a genetikusok is most vizsgálják,hogy az agancsépítés kódjait a  mennyiségi,vagy a minőségi örökítés szabályai között kell keresni,ezért sem akarjál "apasági vizsgálathoz" hasonló genetikai vizsgálatot!
Azt viszont már régen tudják,hogy az anya háromszor akkora eréllyel örökít,mint az apa!Tehát nem minden a bikaselejtezés!SŐT!
Egyszer jómagam is elkövettem egy olyan hibát-ami a hivatalos szabályok szerint nem hiba,hanem dicséretes cselekedetnek számított-hogy kilövettem a tizenkettes mellől a nyolcast.
Korosztállyal idősebb kollégám nagyon csúnyán nézett rám,mire én megkérdeztem,miért nem ért egyet ezzel a kilövéssel.
Válasza:-Kurva nagy bika lett volna!
Évek múlva,mikor már meg tudtam határozni a típust,beláttam,hogy mennyire igaza volt!
Pedig az igehirdetők azt mondják,mint Elaccc-az azonos nagyságúak közül is a villás kilövendő a koronás mellől.
Az evolúció nem ismeri a villás,a koronás fogalmát,nem tesz különbséget főág és mellékág között!
Csak azt tudja,hogy a sikeres faj az élőhelyek centrumát uralja,a fejletlenebbek a peremterületekre szorulnak.
Tehát,ha jó élőhelyet alakítunk ki-nagy szarvasaink lesznek(főleg ha felismerjük,melyik típusok képesek nagyra fejlődni).
Ha elhanyagoljuk,vagy alapból hozzá nem értők vagyunk,akkor Elaccc-féle törpékre vadászunk.
Mindezt annak tudatában írtam,hogy tévúton járok .Nem kötelező az elolvasása és nem kötelező tanulni tőlem,mert ifjú fórumozó társunk szerint csak erdész vagyok,aki ne vadásztasson!Ámbátor ugyanannyi ideje vadász is vagyok és nem tudom a kettőt elválasztani,mert ez egy szakma.
Naplózva

A világ gyakrabban jutalmazza az érdem látszatát mint magát az érdemet...
(La Rochefoucauld)
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9520


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #1570 Dátum: 2012. Június 24. - 00:56:40 »

Te még Szűz Itáliában voltál,mikor Karl már a körme alatt több tudást tárolt a gímszarvasról,mint amit Te napjainkban próbálsz eladni a vadásztársadalomnak!

Nem kétlem én  Karl tudását,sőt(!) csupán az a furcsa, hogy mindebből a humorosnál humorosabb képeken kívül itt nemigen jön át más!

Mi lehet az oka, hogy szakmai kérdésekben csak  néhány, a neten található humorkreálmány a hozzáfűznivaló?
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Karácsony Károly
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3842



« Új üzenet #1571 Dátum: 2012. Június 24. - 01:56:07 »

Mi lehet az oka, hogy szakmai kérdésekben csak  néhány, a neten található humorkreálmány a hozzáfűznivaló?
Wave Igen

Voldemort !
Pedig egyszer-kétszer már leírtam .  A néhány (10 - 20) hivatásos és sportvadász kivételével , az átlagos "ződkalapos puskásember" tudásával , vadászságával van bajom .  " Taniccsa iket aki akargya ! "   Nyihi

 Wave Emelem

Naplózva
elaccc
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2817



« Új üzenet #1572 Dátum: 2012. Június 24. - 07:22:12 »



Chuck Norris hozzád képes kutya fasza öcsém!
A hetedik orr törést rám bízhatnád, megoldanám neked szívesen!
Te tényleg egy feltűnési viszketegségben szenvedő pöcs vagy, függetlenül a szakmai hozzáértésedtől!
Elnézést kérek előre is, a Moderátoroktól!


Azé te úgy látom igazi kemény csávó vagy 8 éves kerti bika! Úgy látszik még nem akadtál az ellenfeledre, kívánom neked, hogy találd meg, gyere erre! A kutyáidat ütheted vághatod de egyszer te is megkapod a magadét ebben biztos vagyok, a sors mindenkinek visszaüt! csak nyugi  Wave ...a pálesszel csak óvatosan, mert az nem az orrod töri, májrákot okoz!  Kacsint
Naplózva

" There is good out there "
elaccc
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2817



« Új üzenet #1573 Dátum: 2012. Június 24. - 07:31:36 »




Alsó "páros"-
bal oldali 15,04 kg-ra képes,mint a Zalai nemzeti kincsnek nem elfogadható testvére,
a jobb oldali pedig ,ha összeszedi magát,még elérheti az öt kg-ot is!
Egyébként,ha a fejed tetejére állsz,akkor is marad a jobb oldaliból legalább három millió évre való utánpótlás,bármennyire gyéríted!
Szerencsére,mert jön még olyan felmelegedési korszak a következő jégkorszak előtt,melyben a faj további fennmaradását ez a "típus" léte teszi lehetővé!Csak ennyire kell gyűlölni!

Ezt ki írta?
Naplózva

" There is good out there "
elaccc
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2817



« Új üzenet #1574 Dátum: 2012. Június 24. - 07:51:19 »

Először szeretnék ezzel a hozzászólással kapcsolatban reagálni!
Te még Szűz Itáliában voltál,mikor Karl már a körme alatt több tudást tárolt a gímszarvasról,mint amit Te napjainkban próbálsz eladni a vadásztársadalomnak!
Ezt ne sértésnek tekintsd,csak úgy látom,fogalmad sincs az Ő tudásáról!
Úgy gondolom,egy bocsánatkérés kijár Neki!

Nem mondom neked,hogy Erre a kősziklára építem egyházamat,mert ezt már Svferi érdemelte ki tőlem!DE!
Te is háromszor fogsz megtagadni,aztán követőm leszel!Ha akarod,ha nem!

Újfent reagálok azon kijelentéseidre,melyeket nekem tulajdonítasz,de nem fedik az igazságot.
Sosem állítottam,hogy minden dárdás,vagy villás bikát kímélni kell.
Sosem mondtam azt,hogy a környéketekről Zalába,vagy Gemencre szállított Elaccc-féle törpe bika megtáltosodik és kapitális lesz.
Sosem mondtam azt,hogy minden vadászmester véleménye hülyeség.Ismertem én olyan kiváló vadászmestert is,mint amilyen Nagyváradi Mihály volt,aki a Vadászati Világkiállítás szervezésében is részt vett.Trófeái között voltak olyanok,melyek az akkori világrekordertől alig maradtak el.Úgy gondolom,ebben az Ő szakértelme meghatározó volt!
Ellenben mondtam olyant,hogy az általad egy kalap alá vett dárdások és villások nem azonos típusúak,mert más bélyegekkel rendelkeznek.
Ránk akarod kényszeríteni (még ha jó szándékból is)téves megállapításaidat,pedig felhívtam többször a figyelmedet arra,hogy mit nézzél meg jobban.
Ha figyelmesebben elolvasod azt is írtam,hogy azt a típust képviselő egyed,mely Gödöllő környékén rövid szárhosszat produkál,az máshol kétszer akkora szárhosszal a világ legnagyobbja,súlyban pedig háromszorosa,de kétszerese a többi élőhelyen produkáltaknak is.
Egyszerűen leírva ebben az estben a fenotípus azonos a genotípussal,a többi esetben csak közelítget hozzá.
Agancsmérés: minden mérésnél a bázis a kiinduló pont!
Talpára állítod a hullott agancsot az asztalon ,megméred a H1-et!(szemág -szár alkotta szög mélypontjának távolsága homlokcsaptól,tehát az asztallap és a mélypont távolsága ebben az esetben)
Minden további mérés kiinduló pontja a H1 két vége lehet és nem a részleges rózsakörméret.
Továbbá!
Még a genetikusok is most vizsgálják,hogy az agancsépítés kódjait a  mennyiségi,vagy a minőségi örökítés szabályai között kell keresni,ezért sem akarjál "apasági vizsgálathoz" hasonló genetikai vizsgálatot!
Azt viszont már régen tudják,hogy az anya háromszor akkora eréllyel örökít,mint az apa!Tehát nem minden a bikaselejtezés!SŐT!
Egyszer jómagam is elkövettem egy olyan hibát-ami a hivatalos szabályok szerint nem hiba,hanem dicséretes cselekedetnek számított-hogy kilövettem a tizenkettes mellől a nyolcast.
Korosztállyal idősebb kollégám nagyon csúnyán nézett rám,mire én megkérdeztem,miért nem ért egyet ezzel a kilövéssel.
Válasza:-Kurva nagy bika lett volna!
Évek múlva,mikor már meg tudtam határozni a típust,beláttam,hogy mennyire igaza volt!
Pedig az igehirdetők azt mondják,mint Elaccc-az azonos nagyságúak közül is a villás kilövendő a koronás mellől.
Az evolúció nem ismeri a villás,a koronás fogalmát,nem tesz különbséget főág és mellékág között!
Csak azt tudja,hogy a sikeres faj az élőhelyek centrumát uralja,a fejletlenebbek a peremterületekre szorulnak.
Tehát,ha jó élőhelyet alakítunk ki-nagy szarvasaink lesznek(főleg ha felismerjük,melyik típusok képesek nagyra fejlődni).
Ha elhanyagoljuk,vagy alapból hozzá nem értők vagyunk,akkor Elaccc-féle törpékre vadászunk.
Mindezt annak tudatában írtam,hogy tévúton járok .Nem kötelező az elolvasása és nem kötelező tanulni tőlem,mert ifjú fórumozó társunk szerint csak erdész vagyok,aki ne vadásztasson!Ámbátor ugyanannyi ideje vadász is vagyok és nem tudom a kettőt elválasztani,mert ez egy szakma.

Nekem Károllyal semmi bajom, és így látatlanban tudom, érzem, hogy egy jó szakember, aki megtesz mindent a maga módján, hogy színvonalasabb legyen az ottani vadászat, hogy jobb minőségű legyen az ottani gímállomány! De szerintem nem nagyon tudjátok felfogni, hogy errefelé mi a helyzet! Vadföld gyümölcsfákkal körbevéve? Hatalmas tápanyaggal teli etetők,  :Mosolyog sózók, vadföldek, gondozott erdei erdőszéli talaj...stb Ez csak egy rózsaszín álom, emlékkép!!!
Ezeket a munkákat egy vadőrnek kellene elvégezni 3000 hektáros területen, akinek a szétnyúzott recsegő ropogó pickup-ja, két gyermeke mellett van még egy minimálbéres fizetése... Figyelmes olvasás Mellesleg ő végzi a vadkárelhárítás zömét, kísérés vadásztatás és selejtezés zömét, ő szórja a gyógyító tápanyagot az állatoknak, ő létesíti a dagonyákat, szórókat készíti, állítja a magasleseket, szedi le a hurkokat, védi a  területet...stb stb stb. Mindegy, ha nem látod úgy sem érted! Vadgazdálkodás?  Fejvakarás Sam6

"Te is háromszor fogsz megtagadni,aztán követőm leszel!Ha akarod,ha nem!"  De sokan mondták már ezt legutóbb két éve egy országnak, és tartunk a szakadék felé...  Rííí (nagyzási mánia)

"Sosem mondtam azt,hogy a környéketekről Zalába,vagy Gemencre szállított Elaccc-féle törpe bika megtáltosodik és kapitális lesz.
Sosem mondtam azt,hogy minden vadászmester véleménye hülyeség.Ismertem én olyan kiváló vadászmestert is,mint amilyen Nagyváradi Mihály volt,aki a Vadászati Világkiállítás szervezésében is részt vett.Trófeái között voltak olyanok,melyek az akkori világrekordertől alig maradtak el.Úgy gondolom,ebben az Ő szakértelme meghatározó volt!"

 Olvass  Olvass Olvass Olvass Olvass Olvass Olvass Olvass Olvass Olvass Olvass

A többire meg csak annyit tudok mondani, hogy tudsz mellébeszélni rendesen ebben nincs hiba, a gímállomány akkor is ott van ahol! Az általam eddig mutatott agancsok egy bikától származnak, bárhogyan is fényezed, magad, vagy bárkire még az atyaúristenre is hivatkozhatsz! Amiket tanítasz, minden realitást, tapasztalatot mellőznek, rossz úton jársz!

Na részemről tényleg ennyi volt, elnézést mindenkitől!  Emelem
Naplózva

" There is good out there "
Oldalak: 1 ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 [105] 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 ... 224   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: