Oldalak: 1 ... 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 [249] 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 653755 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3720 Dátum: 2009. április 10. - 07:46:20 »

Délben az asszony megpróbált valami spenóttal megetetni! Nem sikerült! Mosolyog
Ezért sütött nekem halat! Táncol

A húgommal volt egy jó sztorink -még alig tudott beszélni, de ő kijelentettem, hogy a halnak a sonkáját kéri,mert azt a fehér húst nem szereti belőle. Akkor még jó fej volt Nyihi 
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
U.Péter
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3461



« Új üzenet #3721 Dátum: 2009. április 10. - 09:19:16 »

Mostanára csak jó nő lett?
Naplózva

"Az olvasás súlyosan károsíthatja a tudatlanságot!"
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3722 Dátum: 2009. április 10. - 09:36:06 »

Mostanára csak jó nő lett?

Alakul-alakul... mint egy 16 éves, két bátytól edződött, magabiztos és okos kamasz.Azt hiszi, hogy ő mindent tud és minden jó,amit csinál. Pedig az a személyén vagyok Nyihi
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3723 Dátum: 2009. április 10. - 10:10:58 »

Mai ajánlatom a jó időre és a hosszú hétvégére tekintettel a következő:

Parázson sült tárkonyos süllőfilé,
Lángoló pulykamell grillen Nyihi
Borsós sertésragu bográcsban.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #3724 Dátum: 2009. április 10. - 10:12:36 »

Parázson sült tárkonyos süllőfilé gyozo gyozo gyozo
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3725 Dátum: 2009. április 10. - 11:45:34 »

Parázson sült tárkonyos süllőfilé gyozo gyozo gyozo
Akkor Zoli, csak neked, csak itt és csak most, csak tőlem:
Grillezett tárkonyos süllőfilé.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #3726 Dátum: 2009. április 10. - 11:55:49 »

Akkor Zoli, csak neked, csak itt és csak most, csak tőlem:
Grillezett tárkonyos süllőfilé.
gyozo Röhög Ölel Taps
Naplózva
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #3727 Dátum: 2009. április 10. - 11:58:34 »

A receptet olvasva, nagyon finomnak tűnik és egyszerűnek tűnik az elkészítése is. Igen
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3728 Dátum: 2009. április 10. - 12:32:17 »

A receptet olvasva, nagyon finomnak tűnik és egyszerűnek tűnik az elkészítése is. Igen

Nem is bonyolult...(de félek, hogy a balzsamecetért még kikapok keresztapámtól Nyihi)
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #3729 Dátum: 2009. április 10. - 12:35:33 »

Nem is bonyolult...(de félek, hogy a balzsamecetért még kikapok keresztapámtól Nyihi)
Az könnyen előfordulhat! Ördög
Naplózva
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16603



« Új üzenet #3730 Dátum: 2009. április 10. - 17:46:40 »

Nem is bonyolult...(de félek, hogy a balzsamecetért még kikapok keresztapámtól Nyihi)
Gergő fijjam, Te sose komolyodsz meg... Fejvakarás
De most őszintén, arra a kiváló süllőhúsra minek a balzsamecet?
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #3731 Dátum: 2009. április 11. - 13:25:43 »

Ha nem ide való, akkor bocsánat.

Kivirágzott a rozmaringom. Még nem láttam soha virágozni.


Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3732 Dátum: 2009. április 14. - 10:50:19 »

Mai ajánlatom a hosszú hétvége és a jelenlegi közérzetem jegyében:

Sajtos-csúsztatott fürjtojásrántotta,
Tejszínes csirkemell-falatok rizzsel,
Másnapos savanyú leves.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #3733 Dátum: 2009. április 14. - 12:49:52 »

Na látom, senki nem szavazott még.
A másnapos savanyú levesre voksolnék.  Piál Ördög
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3734 Dátum: 2009. április 15. - 08:35:44 »

Na látom, senki nem szavazott még.
A másnapos savanyú levesre voksolnék.  Piál Ördög
Kicsit megkésve, de nemsokára felteszem a receptet.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Oldalak: 1 ... 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 [249] 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: