Oldalak: 1 ... 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 [207] 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 653821 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3090 Dátum: 2009. Február 03. - 11:57:29 »

Nyert a kettes!

1.,Ánizsos-fokhagymás grillezett nyúlgerinc,
2.,Áfonyás őzmedalionok,
3.,Göngyölt fácánmell vajas zöldségekkel.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4589



« Új üzenet #3091 Dátum: 2009. Február 03. - 12:08:21 »

2.
Naplózva
Hkriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 60


« Új üzenet #3092 Dátum: 2009. Február 03. - 18:15:41 »

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a segítséget, még aznap megcsináltam a vaddisznó májat...mármint beáztattam,és másnap.
A rántott máj isteni lett, de a resztelt az pocsék....lehet, hogy nem vágtam elég vékony darabokra. Mindegy, a kutyák is megtömték a hasukat Vigyorog
Naplózva
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #3093 Dátum: 2009. Február 03. - 19:46:44 »

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a segítséget, még aznap megcsináltam a vaddisznó májat...mármint beáztattam,és másnap.
A rántott máj isteni lett, de a resztelt az pocsék....lehet, hogy nem vágtam elég vékony darabokra. Mindegy, a kutyák is megtömték a hasukat Vigyorog
Legalább mindenki jól lakott, még a kutya is! Kacsint Mosolyog
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3094 Dátum: 2009. Február 04. - 08:28:31 »

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a segítséget, még aznap megcsináltam a vaddisznó májat...mármint beáztattam,és másnap.
A rántott máj isteni lett, de a resztelt az pocsék....lehet, hogy nem vágtam elég vékony darabokra. Mindegy, a kutyák is megtömték a hasukat Vigyorog

Azért ez nem semmi!-jó dolga van a kutyátoknak. Külön főzöl neki, ráadásul vaddisznómájat...  Nyihi Bion Bion Bion Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Hkriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 60


« Új üzenet #3095 Dátum: 2009. Február 04. - 09:33:27 »

Itt falun már csak így megy Vigyorog
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3096 Dátum: 2009. Február 04. - 09:51:28 »

Itt falun már csak így megy Vigyorog

Tudom, a mi kutyáink is házi koszton élnek. És még nem haltak bele    Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3097 Dátum: 2009. Február 04. - 10:29:41 »

Mai menü:

Rakott vaddisznókaraj székelyesen,
Birsalmamártásban marinírozott fácáncomb,
Aromás fürjek.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #3098 Dátum: 2009. Február 04. - 10:33:34 »

Rakott vaddisznókaraj székelyesen Igen
Naplózva
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #3099 Dátum: 2009. Február 04. - 10:34:54 »

Rakott vaddisznókaraj székelyesen Igen

 gyozo
Naplózva

Üdv:Kapszli
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7949


Generalbakter


« Új üzenet #3100 Dátum: 2009. Február 04. - 10:49:22 »

Káposztás rakott vaddisznó. Bion.
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3101 Dátum: 2009. Február 04. - 11:41:12 »

Hát akkor úgy legyen!
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Hkriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 60


« Új üzenet #3102 Dátum: 2009. Február 04. - 21:01:46 »

Tudom, a mi kutyáink is házi koszton élnek. És még nem haltak bele    Bion

Az enyémek kapnak prémium tápot, de a vadhúsnál jobb nincs..... gyozo akármi is az! Vigyorog
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3103 Dátum: 2009. Február 05. - 07:53:30 »

Az enyémek kapnak prémium tápot, de a vadhúsnál jobb nincs..... gyozo akármi is az! Vigyorog

Mi nem tápozunk...rontja az ízüket Nyihi  Grill

Viccet félretéve, azért ha vadhúst adsz nekik, érdemes előtte egy kicsit megfőzni(min. 10-15 perc, lobogó vízben-főként vaddisznó esetén).De ez már a Cevegőbe tartozik! Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Viktor
Vendég
« Új üzenet #3104 Dátum: 2009. Február 05. - 08:13:00 »

Girgi!

Eszünk valamit ma?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 [207] 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: