Oldalak: 1 ... 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 [410] 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 653773 alkalommal)
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #6135 Dátum: 2012. November 04. - 20:57:56 »

Sanyooo köszönöm ! Egyébként lent a szülőföldemen ezt egy jó bableves , gulyás vagy
savanyú tejfeles vastagkolbászos burgonyaleves mellé ettük .   Emelem
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
dama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2661


« Új üzenet #6136 Dátum: 2012. November 05. - 17:44:18 »

Sanyooo köszönöm ! Egyébként lent a szülőföldemen ezt egy jó bableves , gulyás vagy
savanyú tejfeles vastagkolbászos burgonyaleves mellé ettük .   Emelem

Úgy bíz a Lacus!!!!!!!!!! Igen Kacsint Emelem
Naplózva

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki mint ami nincs áram alatt,
csak más a fogása!
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14843



« Új üzenet #6137 Dátum: 2012. November 12. - 17:00:16 »

http://apafia.hu/vacsora-igazi-ferfiaknak/
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9921



« Új üzenet #6138 Dátum: 2012. November 12. - 17:03:19 »


 Igen
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Cheyenne
Vendég
« Új üzenet #6139 Dátum: 2012. November 13. - 18:21:07 »


Attila! Igen   Meghajol  Meghajol  Meghajol  .. Ördög  Ördög  Ördög ..  Emelem
Naplózva
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11255


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #6140 Dátum: 2012. November 13. - 21:55:58 »

Encsen az Anyukám ......-ban egy bárányburgert idéz fel az Attila féle képsorozat bennem. Nyálcsorog
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
Tompi
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 150


« Új üzenet #6141 Dátum: 2012. December 03. - 19:57:58 »

 Emelem

Van valami jó receptetek fogoly témában?

 S.Peti
Naplózva

" Légy résen! "
Rzoli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1600



« Új üzenet #6142 Dátum: 2012. December 03. - 20:45:55 »

Emelem

Van valami jó receptetek fogoly témában?

 S.Peti
Barna vagy fehér fogoly ?
Bár barnából több van !! Ördög
Már az ízesítés miatt ! Vigyorog
Naplózva
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16603



« Új üzenet #6143 Dátum: 2012. December 03. - 23:49:58 »

Emelem

Van valami jó receptetek fogoly témában?

 S.Peti
Cigánypecsenye? Ördög
Rablóhús? Ördög
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Tompi
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 150


« Új üzenet #6144 Dátum: 2012. December 04. - 18:21:51 »

 S.Peti

Vazze Boar Feri....majdnem megfulladtam a röhögéstől.... Röhög
Amúgy értem a törödést... Kacsint
Volt szerencsém egy  VIP fogoly vadászaton résztvenni mint vendég a  Tisza- tó mellett! Volt puskatöltögető meg hüvely szedő...meg minden.... Meglepődött
Az izetítés miatt ne aggodj drága mélyhangú RZoli fórumtárs...küld el mindkettőét Nyihi


 Vigyorog Emelem





Naplózva

" Légy résen! "
galoscsabus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6369


vadász


« Új üzenet #6145 Dátum: 2012. December 14. - 15:10:20 »

No igen, az én kedvenc süteményem is a sült oldalas... Ördög
Nagyon egy véleményen vagyunk Vigyorog
Az imént küldtem a sütőbe, 150 °C-on aggódni ezt a cseréptálra való oldalast...na jó, van közé rejtve egy arasznyi karaj is valahol a tömegben Ördög
Semmi cifraság: só, bors, csipetnyi ételízesítő, hagyma, fokhagyma, gondolatnyi tárkony, őrölt kömény és egy pici mustár-csípős pirosarany kombó.
Alá némi mangalicazsaír, a végén nyakon öntve egy kis extra szűz olajjal.
Innen kezdve nincs is más dolgom, míg elmenni vadászni egy rövidet és úgy 3,5-4 óra múlva kibontani a cseréptálat, lehelletnyit megkapatni a tetejét grill alatt és már kezdődhet is a csipegetés...... Wave
Naplózva

Vadász vagyok...így egyszerűen.
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16603



« Új üzenet #6146 Dátum: 2012. December 14. - 15:41:08 »


Semmi cifraság: só, bors, csipetnyi ételízesítő, hagyma, fokhagyma, gondolatnyi tárkony, őrölt kömény és egy pici mustár-csípős pirosarany kombó.
Alá némi mangalicazsaír, a végén nyakon öntve egy kis extra szűz olajjal.

Komám, ennyit buziskodni...
Ételízesítő  Tasli
Pirosarany  Tasli

Zsír sem nagyon kell alá, egy kevés víz, bor vagy sör a párolódáshoz meg hogy az elején le ne kapjon, aztán a tisztességes oldalas amúgy is ad ki zsírt magából eleget. Az olajozás a végén egy ilyen zsíros húsnál meg végképp értelmezhetetlen számomra. Vállat von Nem lehet, hogy kettőt lapoztál a szakácskönyvben? Ördög
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
galoscsabus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6369


vadász


« Új üzenet #6147 Dátum: 2012. December 14. - 18:34:26 »

Ételízesítő  Tasli
Pirosarany  Tasli
Az eredeti Vegeta (módjával használva) csak előnyére válik a zsenge malackának.
A Piros Arany pedig a világ egyik legjobb találmánya.....közvetlenül a motor után Ördög
Nem is indulok el nélküle motorostúrára.
A leg ehetetlenebb, bivalybasznádi szörnyedvényből is ehető valamit varázsol, legyen az konzerv, albán pizza, vagy tunéziai-útszéli birkasült Vigyorog
Amúgy most kezdem esztergálni a csontokat és mondhatom, nem egy rossz történet ez a cserépben sült vadmalac Nyihi
Naplózva

Vadász vagyok...így egyszerűen.
J.vadász
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2891


« Új üzenet #6148 Dátum: 2012. December 14. - 18:49:28 »


Amúgy most kezdem esztergálni a csontokat
Azért a tacskóknak is hagyjál rajta valamit! Röhög
« Utoljára szerkesztve: 2012. December 14. - 19:12:38 írta Erdojaro (Molnár Attila) » Naplózva

" ...A megbízható embert még az ellensége is tiszteli...A többi szemét, amit elfúj a szél... " (Wass Albert)
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16603



« Új üzenet #6149 Dátum: 2012. December 14. - 20:26:31 »

Az eredeti Vegeta (módjával használva) csak előnyére válik a zsenge malackának.
A Piros Arany pedig a világ egyik legjobb találmánya.....közvetlenül a motor után Ördög
Nem is indulok el nélküle motorostúrára.
A leg ehetetlenebb, bivalybasznádi szörnyedvényből is ehető valamit varázsol, legyen az konzerv, albán pizza, vagy tunéziai-útszéli birkasült Vigyorog
Amúgy most kezdem esztergálni a csontokat és mondhatom, nem egy rossz történet ez a cserépben sült vadmalac Nyihi
De gustibus...
Én nem szeretem a fűszerkeveréktől egyenízű kajákat, meg az ízfokozós csalást sem. Sokmindenen segíthet az erős pista meg a pirosarany, de egy olyan kiváló alapanyagon mint a malachús, nem kell segíteni, az önmagában jó.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Oldalak: 1 ... 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 [410] 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: