St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #5175 Dátum: 2011. Március 01. - 09:36:00 » |
|
Ha úgy alakul, hogy megyek fórumtalira (nagyon kétes még), igérem, viszek nektek egyet, egy szép Vadászfórum-os logóval a tetején! Csak addig adjon valaki egy használható képet hozzá! Ott van az oldal tetején a bal felső sarokban.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
|
pnorbi
|
|
« Új üzenet #5177 Dátum: 2011. Március 01. - 19:18:51 » |
|
Ott van az oldal tetején a bal felső sarokban. Na, de azt hogy mentem le? Esetleg PrintScreen-nel. Biztos van valami jobb, nagyobb felbontású is, nem?
|
|
|
Naplózva
|
Rohantok széles országútakon. Én a hegyek ösvényeit szerettem. Szépségek mellett futtok el vakon, de ormok fényesedtek meg felettem.
Áprily Lajos
|
|
|
pati
|
|
« Új üzenet #5178 Dátum: 2011. Március 01. - 19:26:07 » |
|
Na, de azt hogy mentem le? Esetleg PrintScreen-nel. Biztos van valami jobb, nagyobb felbontású is, nem? Nem freskót kell festened, az íz jobban számít, ja és a mennyiség.
|
|
|
Naplózva
|
"A vadász legbiztosabb fegyvere a türelem." Üdv: pati
|
|
|
Kun Gábor (Gaben85)
|
|
« Új üzenet #5179 Dátum: 2011. Március 08. - 19:52:57 » |
|
Egyszer eljön az a pont amikor már a saját tudásod és konyhádhoz mérten nem tudsz valamit erősebbre csinálni. 1 doboz habanero, 1 doboz jalapeno, 1 doboz rawit chili, 1 evőkanál spanyol füstölt erős pirospaprika..... Készülj Anti mert készül a szósz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norbert
|
|
« Új üzenet #5180 Dátum: 2011. Március 08. - 20:56:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Elérhető
Hozzászólások: 9923
|
|
« Új üzenet #5181 Dátum: 2011. Március 10. - 11:30:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
RWS
|
|
« Új üzenet #5182 Dátum: 2011. Március 10. - 11:35:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9530
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #5183 Dátum: 2011. Március 10. - 11:40:47 » |
|
A tejföl, az állítólag a tejnek a föle, a finomföl, meg a finomnak?
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
Kun Gábor (Gaben85)
|
|
« Új üzenet #5184 Dátum: 2011. Március 10. - 11:42:21 » |
|
A tejföl, az állítólag a tejnek a föle, a finomföl, meg a finomnak? És ahogy tanult barátom Bobakos mondja: a tojás az egy folyamat, ami a csirkéből kijön az a tojat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Elérhető
Hozzászólások: 9923
|
|
« Új üzenet #5185 Dátum: 2011. Március 10. - 11:50:37 » |
|
A tejföl, az állítólag a tejnek a föle, a finomföl, meg a finomnak? ez volt itthon célnak megteszi gondolom...
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9530
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #5186 Dátum: 2011. Március 10. - 15:16:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
Kun Gábor (Gaben85)
|
|
« Új üzenet #5187 Dátum: 2011. Március 10. - 15:20:36 » |
|
És maximálisan igaz. De van még pár amivel kiegészítettem volna... Mátrai borzast mostanság mindenhol csak gyalázzák, nem készítik el a maga pompájában. Nagyon nagyon kevés étterem van ahol találkozni a desszert lapon igazán jó kreatív desszertekkel. Nem kell, hogy drága legyen vagy puccos. Elég lenne kreatívnak lenni. stb....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #5188 Dátum: 2011. Március 10. - 16:35:33 » |
|
Van benne sok igazság, de jócskán túllő a célon. És kábé 10-15 évvel le van maradva. Tudnék mesélni az inaséveimről egy Jack mellett. Ja, és betekintésem van a német és osztrák konyha ilyesfajta "rejtelmeibe" is...
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
Sanyooo
Vendég
|
|
« Új üzenet #5189 Dátum: 2011. Március 10. - 17:50:39 » |
|
Szerintem igazat ír a cikk. Régebben gyakran (jobban ment), mostanában ritkán járunk étterembe, de az utóbbi öt-hat évben nem emlékszem olyan helyre, ahonnan nem úgy jöttem volna ki: "Na ide se jövök többet!" Munkám során több étterem konyháján megfordultam, hááát, tudnék mesélni! Széchenyi bennszülöttje a higiénia szobra volt, mikor étkezéshez előkészítette a nyers antilop belet! (két ujjal kinyomta belőle a bélsarat)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|