vadasz75
|
|
« Új üzenet #7230 Dátum: 2016. December 14. - 19:13:29 » |
|
Ízlésficam... A legjobb sütemény a sült oldalas, ezt mindenki tudja Kéretik az ilyen kijelentésektől tartózkodni!Egy süldőmet osztottam szét így az ünnep előtt "amit szeretnétek, vigyétek" alapon, a két hátsó comb maradt a tálban.Az oldalas, girinc szerintem a tálat sem érte el, pár évvel ezelőtt verekedés lett volna abból, hogy ki legyen a h.comb!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Elérhető
Hozzászólások: 9923
|
|
« Új üzenet #7231 Dátum: 2016. December 19. - 09:09:30 » |
|
Bográcsom nincs ... tudom Feri De próbálkozásnak talán nem lesz rossz...
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 11260
Lábonlőtt Akác törzsfőnök
|
|
« Új üzenet #7232 Dátum: 2016. December 19. - 09:26:55 » |
|
Bográcsom nincs ... tudom Feri De próbálkozásnak talán nem lesz rossz... Lófej pörkölt?
|
|
|
Naplózva
|
„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”
Abigail Van Buren
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Elérhető
Hozzászólások: 9923
|
|
« Új üzenet #7233 Dátum: 2016. December 19. - 09:37:57 » |
|
Lófej pörkölt? Természetesen. Ízre hasonlít a két mesteremére de, azt a szintet megütni esélytelen...
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
nagysas
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 4147
TSP
|
|
« Új üzenet #7234 Dátum: 2016. December 19. - 10:38:33 » |
|
Természetesen. Ízre hasonlít a két mesteremére de, azt a szintet megütni esélytelen... Egérpróba? Ha beledöglik, hoztad
|
|
|
Naplózva
|
Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!! 在我赤裸的身上牺牲一只山羊
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Elérhető
Hozzászólások: 9923
|
|
« Új üzenet #7235 Dátum: 2016. December 19. - 10:47:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9530
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #7236 Dátum: 2016. December 19. - 10:53:21 » |
|
Bízz az egérben, tudja jól, miből kell halálra zabálnia magát!
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9997
|
|
« Új üzenet #7237 Dátum: 2016. December 19. - 12:31:37 » |
|
Legközelebb párolt traktor villamos vezetéket kaptok. Balzsamecettel, természetesen. A telepen ugyanis azt rágják ezerrel.
|
|
|
Naplózva
|
Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra, Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva. /Ady/
|
|
|
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 11260
Lábonlőtt Akác törzsfőnök
|
|
« Új üzenet #7238 Dátum: 2016. December 19. - 16:54:35 » |
|
Egyik legjobb téli kaja: savanyúkáposzta leves füstölt kolbásszal. Autentikusan libazsíros krumplilángos jár hozzá... Most is ezt eszem.
|
|
|
Naplózva
|
„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”
Abigail Van Buren
|
|
|
vadasz75
|
|
« Új üzenet #7239 Dátum: 2016. December 19. - 17:12:25 » |
|
Egyik legjobb téli kaja: savanyúkáposzta leves füstölt kolbásszal. Autentikusan libazsíros krumplilángos jár hozzá... Most is ezt eszem. Van Neked lelki világod?(apró kockára vágott füstölt sonkával..... )Másnaposságra, ha létezik jobb (a gyógysör kivételével) tessen megosztani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vadasz75
|
|
« Új üzenet #7240 Dátum: 2016. December 19. - 17:16:57 » |
|
Bográcsom nincs ... tudom Feri De próbálkozásnak talán nem lesz rossz... Haltej, ikra?(esetleg spéci recept?)A baloldalon az a piros izé paradicsom?A paprika színe fantasztikus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 11260
Lábonlőtt Akác törzsfőnök
|
|
« Új üzenet #7241 Dátum: 2016. December 19. - 19:28:13 » |
|
Van Neked lelki világod?(apró kockára vágott füstölt sonkával..... )Másnaposságra, ha létezik jobb (a gyógysör kivételével) tessen megosztani! Ahogy én szeretem: házi savanyú káposzta,dupla mennyiségűre kiegészítve vízzel (0,5 kg káposzta 1 liter vízzel-0,75 kg káposzta 1,5 liter vízzel) 1 közepes fej vöröshagyma, 5-6 darab ujjnyi hosszú füstöltkolbász, és/vagy füstölt sonka. A káposztát csak egyszer öblítem le,de ez ízlés dolga: ÉN savanyúnak szeretem. Felteszem a káposztát főni,beleteszem a hagymát egészben,illetve a kolbászdarabkákat. Egy órát főzöm,ezután kap egy rántást (3 evőkanál olaj,2-3 evőkanál liszt -ki milyen sűrűn szereti) a rántásba egy teáskanálnyi paprikát teszek,hogy legyen egy kis színe a dolognak... Levesből kiszedve két szedőkanálnyi lével elkeverem a rántást,hozzákeverem a leveshez. Pár percig még főzöm.Ízlés szerint sózom. Ha csípős a kolbász,az kifejezetten jót tesz az ízének. (Fokhagymát is elbír,de ha megfelelően fűszeres a kolbász,akkor ez kimaradhat. Krumpli lángossal az igazi.
|
|
|
Naplózva
|
„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”
Abigail Van Buren
|
|
|
godena
|
|
« Új üzenet #7242 Dátum: 2016. December 19. - 20:02:33 » |
|
Ahogy én szeretem: házi savanyú káposzta,dupla mennyiségűre kiegészítve vízzel (0,5 kg káposzta 1 liter vízzel-0,75 kg káposzta 1,5 liter vízzel) 1 közepes fej vöröshagyma, 5-6 darab ujjnyi hosszú füstöltkolbász, és/vagy füstölt sonka. A káposztát csak egyszer öblítem le,de ez ízlés dolga: ÉN savanyúnak szeretem. Felteszem a káposztát főni,beleteszem a hagymát egészben,illetve a kolbászdarabkákat. Egy órát főzöm,ezután kap egy rántást (3 evőkanál olaj,2-3 evőkanál liszt -ki milyen sűrűn szereti) a rántásba egy teáskanálnyi paprikát teszek,hogy legyen egy kis színe a dolognak... Levesből kiszedve két szedőkanálnyi lével elkeverem a rántást,hozzákeverem a leveshez. Pár percig még főzöm.Ízlés szerint sózom. Ha csípős a kolbász,az kifejezetten jót tesz az ízének. (Fokhagymát is elbír,de ha megfelelően fűszeres a kolbász,akkor ez kimaradhat. Krumpli lángossal az igazi.
Kollega Úr, bittedanke! Itthon nagy a savanyú káposzta-szerelem, a téli szünetet ezzel fogjuk köszönteni.
|
|
|
Naplózva
|
"A VADÁSZAT számomra egy életre szóló ösztönös elhivatottság. Alázatos szolgálata erdőnek, vadnak egyaránt" - Bornemisza Péter
|
|
|
vadasz75
|
|
« Új üzenet #7243 Dátum: 2016. December 19. - 20:16:18 » |
|
Ahogy én szeretem: házi savanyú káposzta,dupla mennyiségűre kiegészítve vízzel (0,5 kg káposzta 1 liter vízzel-0,75 kg káposzta 1,5 liter vízzel) 1 közepes fej vöröshagyma, 5-6 darab ujjnyi hosszú füstöltkolbász, és/vagy füstölt sonka. A káposztát csak egyszer öblítem le,de ez ízlés dolga: ÉN savanyúnak szeretem. Felteszem a káposztát főni,beleteszem a hagymát egészben,illetve a kolbászdarabkákat. Egy órát főzöm,ezután kap egy rántást (3 evőkanál olaj,2-3 evőkanál liszt -ki milyen sűrűn szereti) a rántásba egy teáskanálnyi paprikát teszek,hogy legyen egy kis színe a dolognak... Levesből kiszedve két szedőkanálnyi lével elkeverem a rántást,hozzákeverem a leveshez. Pár percig még főzöm.Ízlés szerint sózom. Ha csípős a kolbász,az kifejezetten jót tesz az ízének. (Fokhagymát is elbír,de ha megfelelően fűszeres a kolbász,akkor ez kimaradhat. Krumpli lángossal az igazi.
A savanyú káposztát leöblíteni Isten ellen való vétek,a piros paprikából sokat, jót tesz íz ügyben is a lángos, ha még töltve is van füstölt tarjával hagymásan Ahhhhh.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 11260
Lábonlőtt Akác törzsfőnök
|
|
« Új üzenet #7244 Dátum: 2016. December 19. - 21:00:10 » |
|
Kollega Úr, bittedanke! Itthon nagy a savanyú káposzta-szerelem, a téli szünetet ezzel fogjuk köszönteni. Egészségetekre!
|
|
|
Naplózva
|
„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”
Abigail Van Buren
|
|
|
|