Oldalak: 1 ... 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 [291] 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 653990 alkalommal)
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9921



« Új üzenet #4350 Dátum: 2009. Július 18. - 08:32:18 »

Kb. 3-5 hét múlva fog nőni az óráspöfeteg . Rántva nagyon finom. Felétek van?

akad...... Bion

sőt egy hete találtam is.....

rántva lehet ugyis jó de legjobb szvsz resztelt vaddisznómájjal  Nyálcsorog
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4351 Dátum: 2009. Július 23. - 12:04:26 »

Tegnapi alkotásom az erdélyi vendégek részére::





(Vegyesvadpörkölt mezei- és üregi nyúlból, őzből és vaddisznóból).

Tárcsáztam is, de ahhoz már sötét volt, hogy a telefonnal le tudjam fényképezni.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4352 Dátum: 2009. Július 24. - 08:48:49 »

Mára hoztam három saját receptet:

Tojásos-borsós lecsó,
Mézes-gyömbéres csirke szabad tűzön,
Vegyes nyárs ahogy én készítem.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7949


Generalbakter


« Új üzenet #4353 Dátum: 2009. Július 24. - 09:03:56 »

Lecsó!!!!
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #4354 Dátum: 2009. Július 24. - 09:28:58 »

Vegyes nyárs ahogy én készítem gyozo
Naplózva

Üdv:Kapszli
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #4355 Dátum: 2009. Július 24. - 11:05:03 »

Mára hoztam három saját receptet:
Na, végre!  Táncol
Vegyes nyárs. Mosolyog
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16603



« Új üzenet #4356 Dátum: 2009. Július 24. - 11:52:52 »

Mindegy, csak balzsamecet nélkül... Ördög
Nyárs?
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
S.Peti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6027



« Új üzenet #4357 Dátum: 2009. Július 24. - 12:01:30 »

Mindegy, csak balzsamecet nélkül... Ördög
Nyárs?
Akkor marad a jobbzsamecet...
Naplózva

...forrókezű fiatal vadásztárs...
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4358 Dátum: 2009. Július 24. - 12:48:41 »

Akkor marad a jobbzsamecet...

Áááá!  Suicide
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4359 Dátum: 2009. Július 24. - 13:49:52 »

Feltettem, és már ki is javítottam a mai nyertes receptet, mert kifelejtettem belőle két dolgot Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4360 Dátum: 2009. Július 28. - 09:45:02 »

Mai hármas:

Tárkonyos-tejszínes csirkeraguleves,
Tejszínes vöröshagymás csirke,
Paradicsomos nyúlragu.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16603



« Új üzenet #4361 Dátum: 2009. Július 28. - 09:59:24 »

Mai hármas:

Tárkonyos-tejszínes csirkeraguleves,
Tejszínes vöröshagymás csirke,
Paradicsomos nyúlragu.
Csirekragu. Bár a főzőtejszin baromi drága Szomorú
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #4362 Dátum: 2009. Július 28. - 10:01:14 »

Tejszínes vöröshagymás csirke gyozo
Naplózva

Üdv:Kapszli
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4363 Dátum: 2009. Július 28. - 10:06:39 »

Csirekragu. Bár a főzőtejszin baromi drága Szomorú

Vegyél házi tejet (nálunk kb. 120-150Ft-ért megkapod literjét), 3-4óra állás után fölözd le és már kész is a príma, valódi tejszín.Jobb se kell! (Igaz, ezt főzéshez kevés tejjel fel kell hígítanod, különben nagyon tömény lesz.)
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
YZXPF
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 132



« Új üzenet #4364 Dátum: 2009. Július 28. - 10:56:21 »

Csirkeragu ha lehet
Naplózva

Láss a szimatoddal!
Oldalak: 1 ... 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 [291] 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: