Oldalak: 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... 90   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pálinkás jó reggelt!  (Megtekintve 221818 alkalommal)
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16591



« Új üzenet #750 Dátum: 2013. Június 30. - 19:01:57 »

Meglepődött vanília rúd????????? Meglepődött  Tasli
Gumicsizma talpbetét? Tasli
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Troja
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 906



« Új üzenet #751 Dátum: 2013. Július 01. - 06:56:34 »

Tavaly csináltam egy vödörrel vanilia rúd meg kálmos nélkül, de mostanra csak egy liter maradt, amit jól eldugtam!
Az idén kevés nekivaló pálinkám van, ezért megpróbálok pár adagra való diót lefagyasztani, és majd az idei almából vagy törkölyből megcsinálni.

Tényleg,jó lesz úgy,fagyasztott dióból??
Naplózva
dama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2660


« Új üzenet #752 Dátum: 2013. Július 01. - 21:05:40 »

Fagyasztott dióból????????? Fejvakarás Fejvakarás Fejvakarás Fejvakarás Fejvakarás Meglepődött Meglepődött Meglepődött Meglepődött Meglepődött Meglepődött Meglepődött
Naplózva

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki mint ami nincs áram alatt,
csak más a fogása!
Troja
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 906



« Új üzenet #753 Dátum: 2013. Július 27. - 09:03:13 »

Fagyasztott dióból????????? Fejvakarás Fejvakarás Fejvakarás Fejvakarás Fejvakarás Meglepődött Meglepődött Meglepődött Meglepődött Meglepődött Meglepődött Meglepődött

Igen abból, most készítettem el és a diónak semmi baja, leszámítva, hogy a héja megfeketedett, de lesz az még feketébb is.

Ha meg nem lesz jó akkor megisszuk Piál Ördög
Naplózva
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9988



« Új üzenet #754 Dátum: 2013. Augusztus 07. - 21:44:21 »

De nagy a csönd!

A ringló a végét járja, a barackot már főzni kell, a nyári körték meg elkezdtek potyogni.
A gumicsizmák most a legszaftosabbak.

Mi ez a lazaság?????
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Gringo13
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 81


« Új üzenet #755 Dátum: 2013. Augusztus 07. - 22:04:17 »

De nagy a csönd!

A ringló a végét járja, a barackot már főzni kell, a nyári körték meg elkezdtek potyogni.
A gumicsizmák most a legszaftosabbak.

Mi ez a lazaság?????

A Barackot 2 hét múlva főzzük...most csendesedik.
Naplózva
schpeter
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 854



« Új üzenet #756 Dátum: 2013. Augusztus 07. - 22:10:29 »

De nagy a csönd!

A ringló a végét járja, a barackot már főzni kell, a nyári körték meg elkezdtek potyogni.
A gumicsizmák most a legszaftosabbak.

Mi ez a lazaság?????

Szervusz Lajos!

Alig két hete, hogy kimagoztam a kajszi utolját... Még hangoskodik, van még ideje. Kár, hogy ilyen meleg van. Szeptember elejére van időpontom.

Majd megkóstoljuk, remélem ez is ízleni fog!
Naplózva

"Azt mondják, az igazi vadásznak nagyobb és jobb szíve van, mint annak az embernek, akinek a vad csak hús, az erdő csak fa, a mező csak széna, és az erdőn-mezőn való bolyongás egyszerűen: naplopás.” (F. I.)
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9988



« Új üzenet #757 Dátum: 2013. Augusztus 07. - 22:34:22 »

Szervusz Lajos!

Alig két hete, hogy kimagoztam a kajszi utolját... Még hangoskodik, van még ideje. Kár, hogy ilyen meleg van. Szeptember elejére van időpontom.

Majd megkóstoljuk, remélem ez is ízleni fog!

Késő lesz az a szeptember, nagyon meleg van! Az enyémnek a kérgén már 2 héttel a cefrézés után megjelentek a penészgombák. Kérj egy főzőt kölcsön, aztán ereszd le magad! Nem akkora kunszt.
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Soma
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1531


« Új üzenet #758 Dátum: 2013. Augusztus 08. - 06:31:57 »

De nagy a csönd!

A ringló a végét járja, a barackot már főzni kell, a nyári körték meg elkezdtek potyogni.
A gumicsizmák most a legszaftosabbak.

Mi ez a lazaság?????

Ki ér rá ilyenkor írogatni, amikor a főzés dandárja van?!  Tasli
Meggy, cseresznye, málna, feketeribizli, .......
Naplózva

Ha fogalmad sincs, merre mész, minden út oda vezet.
Soma
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1531


« Új üzenet #759 Dátum: 2013. Augusztus 08. - 06:33:54 »

Késő lesz az a szeptember, nagyon meleg van! Az enyémnek a kérgén már 2 héttel a cefrézés után megjelentek a penészgombák. Kérj egy főzőt kölcsön, aztán ereszd le magad! Nem akkora kunszt.


Te kis fölbujtó!  Tasli Kölcsönkérni? Kölcsönadni???!!!!  Tasli
Naplózva

Ha fogalmad sincs, merre mész, minden út oda vezet.
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9988



« Új üzenet #760 Dátum: 2013. Augusztus 08. - 08:12:30 »

De pofozkodó hangulatban van kelmed!
Csak nem megecetesedett a gumicsizmacefre?
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11250


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #761 Dátum: 2013. Augusztus 08. - 08:27:38 »

Cseresznyét főztünk. Elég jó lett.
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
schpeter
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 854



« Új üzenet #762 Dátum: 2013. Augusztus 08. - 10:56:48 »

Késő lesz az a szeptember, nagyon meleg van! Az enyémnek a kérgén már 2 héttel a cefrézés után megjelentek a penészgombák. Kérj egy főzőt kölcsön, aztán ereszd le magad! Nem akkora kunszt.


Ettől tartok én is. Bár fent a hegyen nincs ilyen meleg és egy régi gatter-házban van a cefre. Máskor nem megy 20 fok felé, inkább 18 az átlag. Most 24...

Tavaly Lehelnél beszéltünk ugyan a főzés rejtelmeiről, de én még most sem értek a házi főzéshez... Sajnálnám elrontani. Meg sok is, hál' Istennek.
Naplózva

"Azt mondják, az igazi vadásznak nagyobb és jobb szíve van, mint annak az embernek, akinek a vad csak hús, az erdő csak fa, a mező csak széna, és az erdőn-mezőn való bolyongás egyszerűen: naplopás.” (F. I.)
Cheyenne
Vendég
« Új üzenet #763 Dátum: 2013. Augusztus 08. - 11:53:49 »

De pofozkodó hangulatban van kelmed!
Csak nem megecetesedett a gumicsizmacefre?

.. Meglepődött ..  Igen ..  Ördög ..     Röhög ..
Naplózva
Soma
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1531


« Új üzenet #764 Dátum: 2013. Szeptember 01. - 19:52:33 »

Sárgadinnyével próbálkozott valaki az idén?
Én ma cefréztem az első 50 kilót. Nagyon savszegény volt /PH: 6,2/ kellett bele sav rendesen!
Somot főzött-e már valaki? Milyen a kihozatala? A múlt héten Székelyudvarhelyen vettem 25 kilót,
kíváncsi leszek a pálinkájára!  Piál
Naplózva

Ha fogalmad sincs, merre mész, minden út oda vezet.
Oldalak: 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... 90   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: