Ahelyett, hogy venne egy lassabb port...
Aztán majd nem ég el neki és ugyanott van...hacsak nincs valami extrém hosszú csővel szerelve a vas.
Feri, ez olyan, mint a sörgyártás... kell a hüvelybe, megfelelő helyre kapszli, lőpor, és lövedék.....ENNYI!
Nem kell ezt túl sózni, meg túl paprikázni, meg mindenféle trutymákot belekeverni...
Bakker, ki van már ez találva... nem kell mindenkinek, hogy úgy érezze, hogy most találta fel a spanyolviaszt!
Emlékezz, mi is történt, amikor az M193 ball-t teleb@szták valamilyen égési hőmérséklet növelővel.. csak pár ezerrel több JIJoe hagyta ott a fogát Vietnámban, mert eldugult az a kiforratlan szűk cucc, amikor tán lőni kellett volna.........
Mit is mond az eredeti német sörtörvény...... víz, árpa, komló..... oszt jónapot!