Erdojaro (Molnár Attila)
|
|
« Új üzenet #3840 Dátum: 2009. Május 04. - 09:58:16 » |
|
Szarvas!
|
|
|
Naplózva
|
A Vadászat olyan mint a NŐ! Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
|
|
|
Tomek
|
|
« Új üzenet #3841 Dátum: 2009. Május 04. - 10:21:22 » |
|
Tejszínes szarvasragu.
|
|
|
Naplózva
|
"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak. Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
|
|
|
P.Zoli
Vendég
|
|
« Új üzenet #3842 Dátum: 2009. Május 04. - 10:34:25 » |
|
Tejszínes szarvasragu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3843 Dátum: 2009. Május 04. - 13:23:39 » |
|
Szarvas tejszínnel-ha jól számolom
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
P.Zoli
Vendég
|
|
« Új üzenet #3844 Dátum: 2009. Május 04. - 13:25:35 » |
|
Szarvas tejszínnel-ha jól számolom Jól számoltál! Ugyan nem sokkal, de a tejszínes szarvasragu nyert!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #3845 Dátum: 2009. Május 05. - 13:47:57 » |
|
Nahát, ma nincs is receptajánlat... Büntiből elmondom, hogy éppen eperkrém-levest főzök rumban érlelt eperszeletekkel, utána pedig feldobok egy vajas csirkét zöldségekkel párolva... A desszert talán vaniliás fánk lesz...
:turbanos
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
P.Zoli
Vendég
|
|
« Új üzenet #3846 Dátum: 2009. Május 05. - 13:53:02 » |
|
Nahát, ma nincs is receptajánlat... Büntiből elmondom, hogy éppen eperkrém-levest főzök rumban érlelt eperszeletekkel, utána pedig feldobok egy vajas csirkét zöldségekkel párolva... A desszert talán vaniliás fánk lesz...
:turbanos
Ha ezt most azonnal tálalnád, is késő lenne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 4589
|
|
« Új üzenet #3847 Dátum: 2009. Május 05. - 13:56:47 » |
|
Nahát, ma nincs is receptajánlat... Büntiből elmondom, hogy éppen eperkrém-levest főzök rumban érlelt eperszeletekkel, utána pedig feldobok egy vajas csirkét zöldségekkel párolva... A desszert talán vaniliás fánk lesz...
Ha már ezt így feldobtad, akkor leírhatnád, hogyan csinálod a vajas csirkét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3848 Dátum: 2009. Május 05. - 13:57:13 » |
|
Nahát, ma nincs is receptajánlat... Büntiből elmondom, hogy éppen eperkrém-levest főzök rumban érlelt eperszeletekkel, utána pedig feldobok egy vajas csirkét zöldségekkel párolva... A desszert talán vaniliás fánk lesz...
:turbanos
Ez tényleg bünti volt... még jó, hogy a rumot jobban szeretem, mint a gyümölcsleveseket, csirkét ebédeltem(igazén csak az évszázados hagyományú rántott jércét petrezselymes krumplival), a fánk meg túl édes nekem... de azért egy "harit" elfogadnék mindből
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #3849 Dátum: 2009. Május 05. - 14:27:08 » |
|
Ha már ezt így feldobtad, akkor leírhatnád, hogyan csinálod a vajas csirkét!
Még nem tom, én már nem szeretek klasszikusan főzni, csak ha improvizálhatok. Valószínűleg elősütöm a vajban a pipit, aztán készítek egy vajas pecsenyelevet és az előgrillezett zöldségekkel összerottyantom az árut.
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
P.Zoli
Vendég
|
|
« Új üzenet #3850 Dátum: 2009. Május 05. - 14:29:48 » |
|
Még nem tom, én már nem szeretek klasszikusan főzni, csak ha improvizálhatok. Valószínűleg elősütöm a vajban a pipit, aztán készítek egy vajas pecsenyelevet és az előgrillezett zöldségekkel összerottyantom az árut.
Ez elég jól hangzik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #3851 Dátum: 2009. Május 05. - 14:48:26 » |
|
még jó, hogy a rumot jobban szeretem, mint a gyümölcsleveseket, Ettől hamar vidám lennél, 80%-os Stroh....
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3852 Dátum: 2009. Május 05. - 15:07:27 » |
|
Ettől hamar vidám lennél, 80%-os Stroh....
Az a jó! Bár háromnál többre ma már nem vállalkoznék belőle. Az absinthos pulykát kóstoltad már? Egyik felvidéki évfolyamtársam ígérte állandóan, hogy megtanít rá, de valahogy mindig elfogyott az absinth, így erről lemaradtam. Pedig nagyon finom! Megmondom őszintén, hogy én meg soha nem főzök szabály szerint. Minden ételt improvizálok, emiatt aztán mindegyik másként sikerül
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #3853 Dátum: 2009. Május 05. - 15:21:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3854 Dátum: 2009. Május 05. - 15:30:41 » |
|
Nyolcsörösmarhapöri és háromwhiskys pulykasteak? Ezek biztos valami angolos kaják, mert a marha nem főmeg fél óra alatt, a pulyka meg nem sül meg 5 perc alatt...
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
|