Oldalak: 1 ... 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 [257] 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 653728 alkalommal)
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 14843



« Új üzenet #3840 Dátum: 2009. Május 04. - 09:58:16 »

Szarvas! gyozo
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #3841 Dátum: 2009. Május 04. - 10:21:22 »

Tejszínes szarvasragu.
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #3842 Dátum: 2009. Május 04. - 10:34:25 »

Tejszínes szarvasragu Igen
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3843 Dátum: 2009. Május 04. - 13:23:39 »

Szarvas tejszínnel-ha jól számolom Nyihi Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #3844 Dátum: 2009. Május 04. - 13:25:35 »

Szarvas tejszínnel-ha jól számolom Nyihi Bion
Jól számoltál! Vigyorog
Ugyan nem sokkal, de a tejszínes szarvasragu nyert! Ördög
Naplózva
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #3845 Dátum: 2009. Május 05. - 13:47:57 »

Nahát, ma nincs is receptajánlat...
Büntiből elmondom, hogy éppen eperkrém-levest főzök rumban érlelt eperszeletekkel, utána pedig feldobok egy vajas csirkét zöldségekkel párolva...
A desszert talán vaniliás fánk lesz...

 :turbanos
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #3846 Dátum: 2009. Május 05. - 13:53:02 »

Nahát, ma nincs is receptajánlat...
Büntiből elmondom, hogy éppen eperkrém-levest főzök rumban érlelt eperszeletekkel, utána pedig feldobok egy vajas csirkét zöldségekkel párolva...
A desszert talán vaniliás fánk lesz...

 :turbanos
Ha ezt most azonnal tálalnád, is késő lenne! Nyami Nyálcsorog
Naplózva
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4589



« Új üzenet #3847 Dátum: 2009. Május 05. - 13:56:47 »

Idézet
Nahát, ma nincs is receptajánlat...
Büntiből elmondom, hogy éppen eperkrém-levest főzök rumban érlelt eperszeletekkel, utána pedig feldobok egy vajas csirkét zöldségekkel párolva...
A desszert talán vaniliás fánk lesz...

Ha már ezt így feldobtad, akkor leírhatnád, hogyan csinálod a vajas csirkét!
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3848 Dátum: 2009. Május 05. - 13:57:13 »

Nahát, ma nincs is receptajánlat...
Büntiből elmondom, hogy éppen eperkrém-levest főzök rumban érlelt eperszeletekkel, utána pedig feldobok egy vajas csirkét zöldségekkel párolva...
A desszert talán vaniliás fánk lesz...

 :turbanos

Ez tényleg bünti volt... még jó, hogy a rumot jobban szeretem, mint a gyümölcsleveseket, csirkét ebédeltem(igazén csak az évszázados hagyományú rántott jércét petrezselymes krumplival), a fánk meg túl édes nekem... de azért egy "harit" elfogadnék mindből Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #3849 Dátum: 2009. Május 05. - 14:27:08 »

Ha már ezt így feldobtad, akkor leírhatnád, hogyan csinálod a vajas csirkét!

Még nem tom, én már nem szeretek klasszikusan főzni, csak ha improvizálhatok.
Valószínűleg elősütöm a vajban a pipit, aztán készítek egy vajas pecsenyelevet és az előgrillezett zöldségekkel összerottyantom az árut.
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #3850 Dátum: 2009. Május 05. - 14:29:48 »

Még nem tom, én már nem szeretek klasszikusan főzni, csak ha improvizálhatok.
Valószínűleg elősütöm a vajban a pipit, aztán készítek egy vajas pecsenyelevet és az előgrillezett zöldségekkel összerottyantom az árut.
Ez elég jól hangzik!
Naplózva
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #3851 Dátum: 2009. Május 05. - 14:48:26 »

még jó, hogy a rumot jobban szeretem, mint a gyümölcsleveseket,

Ettől hamar vidám lennél, 80%-os Stroh....
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3852 Dátum: 2009. Május 05. - 15:07:27 »

Ettől hamar vidám lennél, 80%-os Stroh....
Az a jó! Bion Bár háromnál többre ma már nem vállalkoznék belőle.

Az absinthos pulykát kóstoltad már? Egyik felvidéki évfolyamtársam ígérte állandóan, hogy megtanít rá, de valahogy mindig elfogyott az absinth, így erről lemaradtam. Pedig nagyon finom!

Megmondom őszintén, hogy én meg soha nem főzök szabály szerint. Minden ételt improvizálok, emiatt aztán mindegyik másként sikerül Bion Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #3853 Dátum: 2009. Május 05. - 15:21:00 »

Az abszintost nem ismerem...
Van olyan, hogy nyolcsörös marhapöri, háromwhiskys pulykasteak, de ezek nem az ízesítést, hanem a pontos időintervallumot takarják... Nyihi Nyihi Nyihi Nyihi
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3854 Dátum: 2009. Május 05. - 15:30:41 »

Az abszintost nem ismerem...
Van olyan, hogy nyolcsörös marhapöri, háromwhiskys pulykasteak, de ezek nem az ízesítést, hanem a pontos időintervallumot takarják... Nyihi Nyihi Nyihi Nyihi
Nyolcsörösmarhapöri és háromwhiskys pulykasteak? Ezek biztos valami angolos kaják, mert a marha nem főmeg fél óra alatt, a pulyka meg nem sül meg 5 perc alatt... Nyihi Piál
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Oldalak: 1 ... 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 [257] 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: