Oldalak: 1 ... 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 [160] 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 653672 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2385 Dátum: 2008. November 11. - 14:23:55 »

A "terepen" az ilyenkor "megszokott" körülmények között tulajdonképpen a hajszín nem kizáró tényező, de egy bizonyos "szint" Piál átlépése megszünteti az életkori szelekció éberségét is! :ALC
Hál' Istennek az a "szint" Piál (legalább is nálam) amikor már az ivari szelekció is csődöt mondana, már egybe esik a "seképsehang" jelenséggel.... :ALC :ALC

 :N :SERV

Hú, bakker!-de szépen megfogalmaztad, hogy úgy birod a piát!
De végül is igazad van abban, hogy egy szint után az ember nem nézi a színt. Mosolyog
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7949


Generalbakter


« Új üzenet #2386 Dátum: 2008. November 11. - 14:40:52 »

Kicsit feedback-elek recept ügyben.

Tegnap kettőt is megcsináltam.
A tejfölös gombás vadraguleves kitűnő lett, pedig csirkéből főztem. Családnak is  nagyon bejön.
A májpástétomot is megcsináltam friss gidamájból. Hát nemtudom valahogy nem az igazi, vagy tényleg nem szeretem a májat?
Nagyon intenzív, majdhogynem keserű az egész, pedig nyomtam a fűszereket is bőven. Család már a szagától elmenekült....
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9921



« Új üzenet #2387 Dátum: 2008. November 11. - 14:56:04 »

A májpástétomot is megcsináltam friss gidamájból. Hát nemtudom valahogy nem az igazi, vagy tényleg nem szeretem a májat?
Nagyon intenzív, majdhogynem keserű az egész, pedig nyomtam a fűszereket is bőven. Család már a szagától elmenekült....


Biztos az epétől....





na jó én futok Bion
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7949


Generalbakter


« Új üzenet #2388 Dátum: 2008. November 11. - 14:57:26 »


Biztos az epétől....





na jó én futok Bion

Azt jóteszed.... Fa testápoló Fa testápoló
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9921



« Új üzenet #2389 Dátum: 2008. November 11. - 14:58:37 »

Nem lehetett kihagyni  Bion
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2390 Dátum: 2008. November 11. - 14:58:43 »

Kicsit feedback-elek recept ügyben.

Tegnap kettőt is megcsináltam.
A tejfölös gombás vadraguleves kitűnő lett, pedig csirkéből főztem. Családnak is  nagyon bejön.
A májpástétomot is megcsináltam friss gidamájból. Hát nemtudom valahogy nem az igazi, vagy tényleg nem szeretem a májat?
Nagyon intenzív, majdhogynem keserű az egész, pedig nyomtam a fűszereket is bőven. Család már a szagától elmenekült....

Na, ennek már örülök(mármint, hogy valaki ki is próbálja a recipéket).

Horrido-nem tettél bele köménymagból többet egy kicsit? Vagy valamelyik másik fűszerből?-mert ha túl sok szerecsendió van benne, az is megkeserítheti az ételt.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2391 Dátum: 2008. November 12. - 08:24:40 »

Még mindig Márton napi ludak-vadász módra:

Gombás-olívás töltött vadliba
Gesztenyével töltött vadliba
Fokhagymás vadlibamell
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9530


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #2392 Dátum: 2008. November 12. - 08:27:44 »

Gombás-olívás töltött vadliba
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #2393 Dátum: 2008. November 12. - 08:31:52 »

Gombás-olívás töltött vadliba

Szintén! Igen
Naplózva
Steve
Vendég
« Új üzenet #2394 Dátum: 2008. November 12. - 08:39:42 »

Na itt balhé lesz....

Fokhagymás vadlibamell
Naplózva
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #2395 Dátum: 2008. November 12. - 08:47:48 »

Na itt balhé lesz....

Fokhagymás vadlibamell

 Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Ez volt az én másik jelőltem, de a töltöttre jobban kíváncsi vagyok.
Naplózva
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2396 Dátum: 2008. November 12. - 09:18:01 »

fokhagymás... Wave
Naplózva
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #2397 Dátum: 2008. November 12. - 09:39:30 »

fokhagymás vadlibamell.  :GR
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9921



« Új üzenet #2398 Dátum: 2008. November 12. - 09:40:05 »

mág negyedóra és kész

Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
S.Peti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6027



« Új üzenet #2399 Dátum: 2008. November 12. - 09:54:14 »

Sakac!
Te vagy az én emberem... Igen

 Ördög
Naplózva

...forrókezű fiatal vadásztárs...
Oldalak: 1 ... 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 [160] 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: