Oldalak: 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 [143] 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 653738 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2130 Dátum: 2008. Október 15. - 07:43:38 »

A mai lehetőségek:

Fácánmell diós mártással,
Őzgerinc mogyoróbundában,
Gyümölcsös vadkacsa.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2131 Dátum: 2008. Október 15. - 07:45:27 »

Fácánmell diósan!
Naplózva
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9530


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #2132 Dátum: 2008. Október 15. - 07:47:53 »

Gyümölcsös vadkacsa.
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #2133 Dátum: 2008. Október 15. - 08:55:27 »

Gyümölcsös vadkacsa! Igen
Naplózva
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7949


Generalbakter


« Új üzenet #2134 Dátum: 2008. Október 15. - 10:08:52 »


Ezekből szoktatok valamit varázsolni? Legalábbis a fiataljából.

Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7949


Generalbakter


« Új üzenet #2135 Dátum: 2008. Október 15. - 10:09:32 »

Egyébként  gyümölcsös vadkacsa!
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2136 Dátum: 2008. Október 15. - 10:14:10 »


Ezekből szoktatok valamit varázsolni? Legalábbis a fiataljából.



Mivel én nem vagyok gombás, de anyum igen, így tudom,hogy forrázás után a fiatal gyapjas tintagombából(vagy akár a másikból is) remek gombasalátákat szokott csinálni. Legalább is a többieknek ízleni szokott...
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
jan
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2626



« Új üzenet #2137 Dátum: 2008. Október 15. - 10:51:59 »


Ezekből szoktatok valamit varázsolni? Legalábbis a fiataljából.


Ha jól tudom erre nem szabad alkoholt inni?
Naplózva
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2138 Dátum: 2008. Október 15. - 11:03:42 »


Ezekből szoktatok valamit varázsolni? Legalábbis a fiataljából.


Ha jól tudom erre nem szabad alkoholt inni?

Vagy egy jó politoxikomán úgy mondaná: erre KELL! Piál


 Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #2139 Dátum: 2008. Október 15. - 11:13:56 »


Ha jól tudom erre nem szabad alkoholt inni?

Vagy egy jó politoxikomán úgy mondaná: erre KELL! Piál


 Vigyorog Vigyorog Vigyorog

 Vigyorog Vigyorog Vigyorog   
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2140 Dátum: 2008. Október 15. - 11:16:37 »


Ezekből szoktatok valamit varázsolni? Legalábbis a fiataljából.


Ha jól tudom erre nem szabad alkoholt inni?

Bizony, erre nem!-a tintagomba alkaloidjai kemény méreggé válnak alkohollal keverve.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2141 Dátum: 2008. Október 15. - 11:29:04 »


Ezekből szoktatok valamit varázsolni? Legalábbis a fiataljából.


Ha jól tudom erre nem szabad alkoholt inni?

Bizony, erre nem!-a tintagomba alkaloidjai kemény méreggé válnak alkohollal keverve.

Uhh... mi lesz ilyenkor?
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2142 Dátum: 2008. Október 15. - 11:33:52 »



Uhh... mi lesz ilyenkor?

Hányás, hasmenés, rángatózás, majd ideiglenes bénulás, hallucinációk esetleg légzés- vagy szívleállás-az elfogyasztott gomba és alkohol közös mennyiségétől, arányaitól függően. Nem kellemes dolog. De ha nem iszol rá alkoholt, akkor semmi gond: ettél egy nagyon finom és ízletes gombasalátát.
Amúgy állítólag a legtöbb gombára nem jó alkoholt inni, vagy azzal összefőzni, csak az esetek nagy részében olyan kis mennyiségű méreganyag keletkezik, hogy nincs semmi hatása.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2143 Dátum: 2008. Október 15. - 11:39:03 »



Uhh... mi lesz ilyenkor?

Hányás, hasmenés, rángatózás, majd ideiglenes bénulás, hallucinációk esetleg légzés- vagy szívleállás-az elfogyasztott gomba és alkohol közös mennyiségétől, arányaitól függően. Nem kellemes dolog. De ha nem iszol rá alkoholt, akkor semmi gond: ettél egy nagyon finom és ízletes gombasalátát.
Amúgy állítólag a legtöbb gombára nem jó alkoholt inni, vagy azzal összefőzni, csak az esetek nagy részében olyan kis mennyiségű méreganyag keletkezik, hogy nincs semmi hatása.

Akkor csak a hallucinációk miatt érdemes... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 15. - 11:55:37 írta Viktor » Naplózva
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9921



« Új üzenet #2144 Dátum: 2008. Október 15. - 14:42:49 »

   Mai menü nálunk
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Oldalak: 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 [143] 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: