Oldalak: 1 ... 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 [420] 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 653715 alkalommal)
Borzgróf
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 673


« Új üzenet #6285 Dátum: 2013. Február 12. - 08:17:23 »

Halászlé vonalon egy érdekes vélemény:
http://szkajparasztok.blog.hu/2008/12/26/vancsa_istvan_hozzaszolasa_a_halaszle_passzirozashoz
Naplózva
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9530


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #6286 Dátum: 2013. Február 12. - 08:26:16 »


Ezt az írást Hinta barátom jegyzé. Isten nyugosztalja!
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Kama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3606


« Új üzenet #6287 Dátum: 2013. Február 12. - 10:05:47 »

Voldi nekem a tiszai amit Bojana csinált nagyon ízlett  Igen

Ettünk ott halászlét is?  Fejvakarás

Ez nekem már ki is hullott...

 Stoel már ha ugyanarra a Bojanara gondolunk...  Stoel
Naplózva

"Hiszen ha csak úgy egyszerre agyon lehetne lőni mindent, venne-e puskát a kezébe valamirevaló ember?"
(Zsindely Ferenc)
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9530


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #6288 Dátum: 2013. Február 12. - 10:15:41 »

Ettünk ott halászlét is?  Fejvakarás

Ez nekem már ki is hullott...

 Stoel már ha ugyanarra a Bojanara gondolunk...  Stoel

Nekem már eszembe jutott, Szerbiában történt a dolog, és tényleg nagyon ott volt a szeren a lé!  Igen
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16603



« Új üzenet #6289 Dátum: 2013. Február 12. - 18:20:37 »

Váncsával az a baj, hogy a saját korlátait nem tudja átlépni viszont megmásíthatatlan igazságként közli a véleményét.
Röviden és tömören: hülye.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16603



« Új üzenet #6290 Dátum: 2013. Február 12. - 18:21:59 »

Nekem már eszembe jutott, Szerbiában történt a dolog, és tényleg nagyon ott volt a szeren a lé!  Igen
Nem meglepő, a nagy magyar halászlé valójában szerb találmány.
Főzni, inni és verekedni nagyon tudnak a szerbek. Vigyorog
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
dama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2661


« Új üzenet #6291 Dátum: 2013. Február 12. - 18:57:59 »

Nem meglepő, a nagy magyar halászlé valójában szerb találmány.
Főzni, inni és verekedni nagyon tudnak a szerbek. Vigyorog

No hát ez így igaz!!!!! Igen Emelem Emelem
Naplózva

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki mint ami nincs áram alatt,
csak más a fogása!
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14843



« Új üzenet #6292 Dátum: 2013. Február 12. - 19:38:23 »

Nekem az az igazi halászlé amelyik ízlik! Mosolyog
Lehet az dunai, tiszai, vagy balatoni. Főhet az felfelé szélesedő, szűkülő acél, réz, vagy rozsdamentes bográcsban, de akár fazékban is, ha jó!
Amit Boar főzött Püspökladányban az is nagyon ízlett, és már majdnem megközelítette az én passzírozottamat! Röhög
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 20. - 17:17:44 írta St.Girgesz » Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
dama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2661


« Új üzenet #6293 Dátum: 2013. Február 12. - 19:44:11 »

Az nem is igazi halászlé amiben nincs egy rókafej! Igen Emelem
Naplózva

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki mint ami nincs áram alatt,
csak más a fogása!
Borzgróf
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 673


« Új üzenet #6294 Dátum: 2013. Február 12. - 22:02:46 »

Az F&H-n most sütöttek szarvas mellet. Igen, szarvas mellet. A "goose breast"-et, ami libamell (erre is vadásztak előtte) keverhette a szakfordító kicsit el a "moose" irányába. Nagyon szigorú csatorna! Mosolyog
Naplózva
Coachman
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 115



« Új üzenet #6295 Dátum: 2013. Február 12. - 23:28:33 »

...a lényeg, hogy finom lett !  Vigyorog
Naplózva
vadmotoros
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 40


« Új üzenet #6296 Dátum: 2013. Február 13. - 16:25:37 »

Szép napot mindenkinek!

Valaki készített már vaddisznóból lesütött húst?Hajtáson ettem olyant amilyent az édesanyám készítette anno zsírban eltéve!
Valaki tudja a receptjét, hogy kell elkészíteni?
Köszönöm!  Emelem
Naplózva
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #6297 Dátum: 2013. Február 13. - 17:29:37 »

Zsír, hús, só, fokhagyma.  Fejvakarás  Vállat von Sok zsír.
Naplózva
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14843



« Új üzenet #6298 Dátum: 2013. Február 13. - 17:42:20 »

Zsír, hús, só, fokhagyma.  Fejvakarás  Vállat von Sok zsír.

Azért egy kis víz sem árt alá!
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
Troja
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 906



« Új üzenet #6299 Dátum: 2013. Február 13. - 17:55:48 »

Azért egy kis víz sem át!


A víz minek? Inni?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 [420] 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: