Oldalak: 1 ... 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 [398] 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 655410 alkalommal)
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #5955 Dátum: 2012. Május 02. - 20:43:35 »

Naplózva
Karácsony Károly
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3842



« Új üzenet #5956 Dátum: 2012. Május 02. - 21:05:43 »

Karcsi,
bevált? Ördög

 Vállat von Vállat von Nem tudom , ----- nem találom ... !

 Ördög Vigyorog Emelem
Naplózva
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14843



« Új üzenet #5957 Dátum: 2012. Május 02. - 21:18:29 »

A krémet, vagy a ....? Vigyorog Stoel
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9997



« Új üzenet #5958 Dátum: 2012. Május 02. - 22:16:35 »

Vállat von Vállat von Nem tudom , ----- nem találom ... !

 Ördög Vigyorog Emelem

Nincs ráírva, hogy csak Cavintonnal együtt?

Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9921



« Új üzenet #5959 Dátum: 2012. Május 05. - 11:33:35 »

Találtam egy receptet ki próbálom ma.


Csirkeszárny, póréhagyma és répa. Nem is kell más, csak egy kis olaj meg fűszerek ízlés szerint. Ja, és a római tál! Mert az agyagedényt nem helyettesíthetjük sem jénaival, sem fóliával letakart tepsivel. A római tál ugyanis lélegzik. Kiengedi a fölösleges gőzt, előbb megfőzi-puhítja az ételt, aztán megsüti. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy a hozzávalókat szépen elrendezzük, betegyük a sütőbe, és két óra múlva kivegyük a belül példásan puha és kívül ropogós ételt.

A szárnyakat sózzuk, borsozzuk, aki szereti, még egyebekkel is megszórhatja (majoránnával, rozmaringgal). A répákat vágjuk körülbelül egycentis karikákra, semmiképpen nem vékonyabbra, a pórét fél centisre. Ugyanazokkal a fűszerekkel hintsük meg, mint a húst, és 1-2 kanál olívaolajjal összekeverve szórjuk a tálba. A húsdarabokat is kenjük meg leheletnyi olajjal, amihez a só-bors mellett 1 db tört fokhagymát adunk, és rendezzük a zöldségre. Tegyük rá a tál tetejét és feléje se nézzünk két óráig,persze ilyenkor a sütő alacsonyabb hőmérsékleten,180 – max. 200 fokon működik, és ne felejtsük el előzőleg beáztatni az agyagtálat,hogy megszívják magukat a pórusai nedvességgel. Akkor leplezzük le, és ha még nem elég piros a csirkebőr (ez a tál szárazanyag-tartalmától függ) fedő nélkül is pirítsuk.
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #5960 Dátum: 2012. Május 05. - 14:08:31 »

Sanyi ne szórakozzál, most ettem meg a tojásos nokedlit salátával. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Rííí Tasli
Naplózva
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9921



« Új üzenet #5961 Dátum: 2012. Május 05. - 17:59:50 »

Sanyi ne szórakozzál, most ettem meg a tojásos nokedlit salátával. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Rííí Tasli

Gábor így néz ki:

Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9530


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #5962 Dátum: 2012. Május 14. - 11:05:35 »

Egy megszívlelendő írás Uj Pétertől:

http://www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20120513-honnan-ismerjuk-fol-a-rossz-ettermet.html

Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Troja
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 906



« Új üzenet #5963 Dátum: 2012. Május 17. - 08:04:20 »

Virágzik a bodza!
Szörp készítéshez tudna valaki ajánlani finom receptet?
Naplózva
galoscsabus
Vadász
*****
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 6369


vadász


« Új üzenet #5964 Dátum: 2012. Május 17. - 11:19:30 »

És egy megszívlelendő jótanács tőlem:
Utazás közben onnan ismerni meg a jó útszéli éttermet, hogy kamionok állnak előtte Igen
Mert ez esetben:
- a kaja legalább erősen jó minőségű
- a kiszolgálás kellően gyors
- az árak a földön járnak
Ha ezek a feltételek nem állnak meg egy útmenti étterem, csárda, vvagy falatozó esetében,.......akkor a kamionosok sem Kacsint
 Wave
Naplózva

Vadász vagyok...így egyszerűen.
Troja
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 906



« Új üzenet #5965 Dátum: 2012. Május 17. - 15:34:23 »

És egy megszívlelendő jótanács tőlem:
Utazás közben onnan ismerni meg a jó útszéli éttermet, hogy kamionok állnak előtte Igen
Mert ez esetben:
- a kaja legalább erősen jó minőségű
- a kiszolgálás kellően gyors
- az árak a földön járnak
Ha ezek a feltételek nem állnak meg egy útmenti étterem, csárda, vvagy falatozó esetében,.......akkor a kamionosok sem Kacsint
 Wave

Ehhez még hozzátenném, hogy a kaja ott nem háromnapos, mert a sok éhes száj mindennap felzabálja a készletet!
Naplózva
Soma
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1531


« Új üzenet #5966 Dátum: 2012. Május 17. - 15:48:11 »

Virágzik a bodza!
Szörp készítéshez tudna valaki ajánlani finom receptet?
Most akkor pálinkát akarsz inni, vagy szörpöt? Ördög
Naplózva

Ha fogalmad sincs, merre mész, minden út oda vezet.
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9921



« Új üzenet #5967 Dátum: 2012. Május 27. - 10:07:48 »

Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
emerik
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 344


« Új üzenet #5968 Dátum: 2012. Június 01. - 12:27:35 »



Ismét egy kis nasi. Nyami
Naplózva
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14843



« Új üzenet #5969 Dátum: 2012. Június 01. - 13:12:25 »

Jól van Imre, megjegyeztem! Tasli Vigyorog
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
Oldalak: 1 ... 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 [398] 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: