Forma4
|
|
« Új üzenet #5715 Dátum: 2012. Február 04. - 14:47:01 » |
|
Csirkepöri és székelykáposzta a lábasokban...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Február 04. - 15:02:53 írta Sakac »
|
Naplózva
|
A vadászvizsgám meg van,... nem azt jelenti, hogy vadász vagyok...csak a lehetőséget kaptam meg, hogy vadász...jó vadász válhassék belőlem !
...ha küzdesz, veszíthetsz...ha nem küzdesz, vesztettél !
|
|
|
Forma4
|
|
« Új üzenet #5716 Dátum: 2012. Február 04. - 14:49:02 » |
|
két azonos méretű kép...egymás után csináltam...nem értem... Nincs átméretezve, amúgy tényleg két azonos méretű kép 2560 x 1920 képpont . Képfeltöltés.hu nem méretezi át használd a picr.de-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Február 04. - 15:03:11 írta Sakac »
|
Naplózva
|
A vadászvizsgám meg van,... nem azt jelenti, hogy vadász vagyok...csak a lehetőséget kaptam meg, hogy vadász...jó vadász válhassék belőlem !
...ha küzdesz, veszíthetsz...ha nem küzdesz, vesztettél !
|
|
|
|
emerik
|
|
« Új üzenet #5718 Dátum: 2012. Február 04. - 19:51:58 » |
|
Az készítette
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emerik
|
|
« Új üzenet #5719 Dátum: 2012. Február 04. - 20:51:04 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Február 04. - 21:03:54 írta Sakac »
|
Naplózva
|
|
|
|
Horrido
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 7949
Generalbakter
|
|
« Új üzenet #5720 Dátum: 2012. Február 05. - 14:43:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #5721 Dátum: 2012. Február 07. - 12:39:42 » |
|
Végre fogyasztható a "gyorsérlelésű" boros-fokhagymás karajom. Már régóta kísérletezek vele, de azt hiszem ez most valóban összejött Vöröshagymával, saját rozskenyérrel, fürjtojással, forró teával... mi kell egy jó kis hólapátolás után? Mondjuk egy 3centes baracilin, de az is megvolt már
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
S.Fox
Vendég
|
|
« Új üzenet #5722 Dátum: 2012. Február 07. - 12:45:19 » |
|
Girgi, ezzel a jatagánnal szoktál falatozni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #5723 Dátum: 2012. Február 07. - 12:47:13 » |
|
Girgi, ezzel a jatagánnal szoktál falatozni? Nem.. Ez a legjobb füstöltsonka-szeletelőm (elég éles és elég nagy a pengéje, hogy a legnagyobb sonkából is szép vékony szeleteket tudjak vágni. Ráadásul a karajhoz is bevált.)
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Kama
|
|
« Új üzenet #5724 Dátum: 2012. Február 07. - 12:48:50 » |
|
Nem.. Ez a legjobb füstöltsonka-szeletelőm Azért vigyázz vele, nehogy kiböködd a szemben ülők szemét...
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszen ha csak úgy egyszerre agyon lehetne lőni mindent, venne-e puskát a kezébe valamirevaló ember?" (Zsindely Ferenc)
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #5725 Dátum: 2012. Február 07. - 12:55:50 » |
|
Nem-nem Ez csak szeletelésre szolgál. Falatozni ott a kis Polyák-bicskám
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #5726 Dátum: 2012. Február 07. - 13:11:47 » |
|
St.Girgesz ! Messziről jött ember azt mond amit akar , nem hisszük el hogy a karaj finom Polyák bicsak ?
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #5727 Dátum: 2012. Február 07. - 13:16:14 » |
|
St.Girgesz ! Messziről jött ember azt mond amit akar , nem hisszük el hogy a karaj finom Az egyik legegyszerűbb recept, amivel próbálkoztam. Próbált ki és te is megtudhatod, hogy milyen finom Vagy gyere el és kóstold meg! Polyák bicsak ? Igen-még jó pár éve vettem Kecskeméten a készítőtől. Szegény azóta nem él, de ha jól tudom, akkor a utódai viszik tovább a boltot.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #5728 Dátum: 2012. Február 07. - 13:20:02 » |
|
Akkor már sejtem ki az , azt hiszem Ő is benne volt a bicsak készítők dok.filmben .
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #5729 Dátum: 2012. Február 07. - 13:31:02 » |
|
Akkor már sejtem ki az , azt hiszem Ő is benne volt a bicsak készítők dok.filmben . Ez itt a reklám helye, mert megérdemlik. Több késem és bicskám is van tőlük és egyikre sincs panaszom, bár húst feldolgozni talán jobbak a tiszakécskei Tapodi-kések. Ez utóbbiak pengéje keményebb, éltartóbb. Polyák késekTapodi késekElőbbit Kecskeméten találod meg legkönnyebben, utóbbit a környék szinte összes vásárában
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
|