Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9530
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #4965 Dátum: 2010. Szeptember 30. - 07:27:27 » |
|
Mondjuk nem sokat hagytak de ott egye a fene. Még a kutya is megnyalta szája szélét. Legalább a kutyát fotóztad volna le!
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9921
|
|
« Új üzenet #4966 Dátum: 2010. Szeptember 30. - 13:58:01 » |
|
Legalább a kutyát fotóztad volna le! régebbi kép
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #4967 Dátum: 2010. Október 02. - 11:47:29 » |
|
Lasagne Lacus módra
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #4969 Dátum: 2010. Október 02. - 12:18:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
Guszti
|
|
« Új üzenet #4970 Dátum: 2010. Október 04. - 19:55:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Szorgalmasan gyűjtögessed a hajnalpír melegét, hogy életed hűvösödő alkonyára is elég legyen."
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #4971 Dátum: 2010. Október 04. - 19:57:10 » |
|
Nyaminyami....
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #4972 Dátum: 2010. Október 04. - 19:58:05 » |
|
Guszti !
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
Kun Gábor (Gaben85)
|
|
« Új üzenet #4973 Dátum: 2010. Október 07. - 20:13:18 » |
|
Köhögök, izzadok, taknyam-nyálam egybefolyik. Ez van amikor az ember házilag csinál csili redukciót jalapeno és habanero párosból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kun Gábor (Gaben85)
|
|
« Új üzenet #4974 Dátum: 2010. Október 08. - 07:17:10 » |
|
Köhögök, izzadok, taknyam-nyálam egybefolyik. Ez van amikor az ember házilag csinál csili redukciót jalapeno és habanero párosból. Na kész is lett a szörny. Leírom hogyan csináltam a receptek közé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Erdojaro (Molnár Attila)
|
|
« Új üzenet #4975 Dátum: 2010. Október 08. - 10:28:57 » |
|
Gaben! Én a rizikét szeretem pörköltnek és tojásosan is!
|
|
|
Naplózva
|
A Vadászat olyan mint a NŐ! Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
|
|
|
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9994
|
|
« Új üzenet #4976 Dátum: 2010. Október 08. - 12:00:47 » |
|
Tejfölösen is finom volt, engem kicsit emlékeztetett illatában és ízében is a szegfűgombára. Ki fogom próbálni gombás pacalban is. Paprikás krumpliban már megpróbáltam, ott viszont nem jött be annyira.
Ja, a rizikéről beszélek!! Gaben, izlés dolga, de nekem úgy ízlett jobban, ha inkább pirítottuk mint főztük. Főleg tojással. Ehhez óvatosan kell mosni, csak a kalap tetejét folyó (vagy inkább csak csordogáló) vízben, mert ha megfürdeted, nem lehet pirítani, sok levet ereszt.
Ja, és szép narancssárgát lehet tőle reggel vizelni.
|
|
|
Naplózva
|
Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra, Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva. /Ady/
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #4977 Dátum: 2010. Október 10. - 18:30:42 » |
|
Első próba ! [/img]
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #4978 Dátum: 2010. Október 10. - 18:31:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
Kun Gábor (Gaben85)
|
|
« Új üzenet #4979 Dátum: 2010. Október 10. - 18:41:04 » |
|
Tejfölösen is finom volt, engem kicsit emlékeztetett illatában és ízében is a szegfűgombára. Ki fogom próbálni gombás pacalban is. Paprikás krumpliban már megpróbáltam, ott viszont nem jött be annyira.
Ja, a rizikéről beszélek!! Gaben, izlés dolga, de nekem úgy ízlett jobban, ha inkább pirítottuk mint főztük. Főleg tojással. Ehhez óvatosan kell mosni, csak a kalap tetejét folyó (vagy inkább csak csordogáló) vízben, mert ha megfürdeted, nem lehet pirítani, sok levet ereszt.
Ja, és szép narancssárgát lehet tőle reggel vizelni.
Köszönöm a tanácsokat. De sajnos idő és alapanyag hiányában egy sima vegyes gomba pörkölt lett a vége. Sok helyről hallottam, hogy a paprikás krumpliba tesznek vargányát. Legközelebb azt próbálom ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|