Oldalak: 1 ... 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 [475] 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646205 alkalommal)
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16591



« Új üzenet #7110 Dátum: 2016. Július 04. - 18:06:32 »













Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Bentshaft
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2128


vadaszijasz


« Új üzenet #7111 Dátum: 2016. Július 04. - 21:53:31 »

Nagyon jol nez ki. Milyen hal ?
A garnela rakokat probald meg egyszer ( ha meg igy nem probaltad) bo fokhagymas, olvasztott vajas lebe megsutni de inkabb "megparolas" talalobb szo a muveletre ("garlic butter shrimp") nagyon finom igy, egyeni tapasztalatom szerint a legfinomabb.
Naplózva

I don't hunt in order to kill, I kill in order to have hunted.
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16591



« Új üzenet #7112 Dátum: 2016. Július 05. - 09:03:33 »

A nagyobbik valamilyen durbincs, a kisebbik skorpióhal.
Ha konyhában csinálom a garnélát, én is fokhagymás vajban szoktam párolni/pirítani de most megpróbáltam grillen. Nem volt érdemes.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Lorka
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1671


Koma


« Új üzenet #7113 Dátum: 2016. Július 05. - 09:15:14 »

Te Boar, te nem szervezel valami grilltanfolyamot?
Valami cefet guszta módon megy ez neked.  Igen
Többször néztem meg ezeket a képeket mint az órámat.
Naplózva

Nem az a lényeg, hogy mire vadászik az ember hanem hogy kivel.
Stefi
Vendég
« Új üzenet #7114 Dátum: 2016. Július 06. - 14:07:32 »

Üdv. Fórumtársak!

Erősen gondolkodom egy BBQ sütő megvásárlásán, de kicsit utánolvasva az egyik blogon azt írják a nálunk kapható szerkezetekről, hogy vékony lemezből készülnek, szelelnek és nehezen stabilizálható bennük a hőmérséklet, ergó semmiképpen sem javasolják a megvásárlásukat. Azt mondják, általában ezek a gyenge eszközök veszik el a kedvét a lelkesen belevágó BBQ rajongóknak. Külföldről is be lehet rendelni (Usa), de ezek csillagászati áron vannak.

Mivel teljesen kezdő lennék e témában (grillezni szoktam néha), ezért minden jó tanácsra kíváncsi vagyok, kinek milyen tapasztalata van a barbecue-zással?
Valami hasonló két tartályos sütőben gondolkozom:



A szomszédomnak ilyen mobil kemping kemencéje van . Nagyon jó dolgok készülnek benne (pl: csülök fölötte a gőzében kenyérlángos  Nyálcsorog )  70.000 Ft
Szerintem ár érték arányban nagyon jó igaz füstölésre nem való . Pedig füstöl .




Naplózva
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 9916



« Új üzenet #7115 Dátum: 2016. Július 10. - 19:25:55 »

Ez a Lidl-s vákumos fóliázó nagyon jónak tűnik...







Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Bobakos
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1117


« Új üzenet #7116 Dátum: 2016. Július 10. - 19:33:43 »

Ez a Lidl-s vákumos fóliázó nagyon jónak tűnik...









Sanyi!!!  Rííí Rííí Rííí

Ennél sokkal jobb módszerek vannak a gyümölcs tartósítására!
 Piál
Naplózva

Itt van egy süldő.....   ...  jó lesz ez kannak is!
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 9916



« Új üzenet #7117 Dátum: 2016. Július 10. - 19:42:27 »

Sanyi!!!  Rííí Rííí Rííí

Ennél sokkal jobb módszerek vannak a gyümölcs tartósítására!
 Piál

Pálinkatortáról még nem hallottam. :-)

Szégyen ide vagy oda a pálinkafőzéshez se èrtek.  Stoel Rííí
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Lorka
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1671


Koma


« Új üzenet #7118 Dátum: 2016. Július 10. - 22:53:37 »

Nekünk is van ilyen fóliázó! Nagyon tutker! Én vargányát, húst, meg zöldséget raktam el így. Mind tuti volt, a fagyasztóban á rakosgatás a vákumos gyengéje. Ha sérül a zacsi akkor az nem jó.

 Emelem
Naplózva

Nem az a lényeg, hogy mire vadászik az ember hanem hogy kivel.
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11250


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #7119 Dátum: 2016. Július 10. - 23:45:15 »

Nekünk is van ilyen fóliázó! Nagyon tutker! Én vargányát, húst, meg zöldséget raktam el így. Mind tuti volt, a fagyasztóban á rakosgatás a vákumos gyengéje. Ha sérül a zacsi akkor az nem jó.

 Emelem
A zacsi sérülésére még gondolni sem merek... Röhög
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
Lorka
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1671


Koma


« Új üzenet #7120 Dátum: 2016. Július 11. - 07:10:17 »

Vazz, tegnap eszembe jutott hogy magas labda lesz ez Mosolyog Röhög Röhög
Naplózva

Nem az a lényeg, hogy mire vadászik az ember hanem hogy kivel.
Sanyooo
Vendég
« Új üzenet #7121 Dátum: 2016. Július 11. - 08:52:37 »

Nekünk is van ilyen fóliázó! Nagyon tutker! Én vargányát, húst, meg zöldséget raktam el így. Mind tuti volt, a fagyasztóban á rakosgatás a vákumos gyengéje. Ha sérül a zacsi akkor az nem jó.

 Emelem

Szia!
Biztos nagy hülyeséget kérdezek szokás szerint  Vigyorog de fagyasztás előtt minek vákumozni?
 Emelem
Naplózva
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9988



« Új üzenet #7122 Dátum: 2016. Július 11. - 09:47:45 »

Szia!
Biztos nagy hülyeséget kérdezek szokás szerint  Vigyorog de fagyasztás előtt minek vákumozni?
 Emelem

Sokkal jobban megőrzi az eredeti ízeit a cucc, ha légüres tér veszi körül.
Nem lesz "fagyasztóíze" húsnak, gyümölcsnek, zöldségnek, ami sima zacskózásnál - pláne hosszabb fagyasztási időszak után - bizony előfordul.
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Lorka
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1671


Koma


« Új üzenet #7123 Dátum: 2016. Július 11. - 09:48:31 »

Mi azért szoktuk mert nics fagyasztó ládánk csak a hűtő alsó része és a húsok vákumozva nem veszik át annyira a "hűtőízt." de ez inkább a gombánál jó pl mert sokkal kissebb pakkot lehet csinálni vele.
Így nekünk főleg a az eltarthatóság növelése és a  helymentés a cél vele.
Naplózva

Nem az a lényeg, hogy mire vadászik az ember hanem hogy kivel.
Lorka
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1671


Koma


« Új üzenet #7124 Dátum: 2016. Július 11. - 09:49:29 »

De egyre gondoltunk Mosolyog
 Igen
Naplózva

Nem az a lényeg, hogy mire vadászik az ember hanem hogy kivel.
Oldalak: 1 ... 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 [475] 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: