St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #660 Dátum: 2008. Május 26. - 09:36:23 » |
|
Köszönöm a receptet, ki fogom próbálni! (Az első sikerélmény a leírt fűszerek alapján elkészítendő recept... a fiatal vadászkutyáknak is rengeteg pozitív élmény kell a nevelés kezdeti szakaszában, és fokozatosan kell hozzászoktatni az egyre nehezebb feladatokhoz. Remélem, nincs harag az előbbi mondatomért! ) Miért is lenne harag? Amúgy ezt az ételt Óváron tanultam és elég sokszor csináltam a koliban(igaz, ott legtöbbször sima disznóból,de eredetileg vadhús kell hozzá), mert viszonylag egyszerű és igen laktató.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Kriszta
|
|
« Új üzenet #661 Dátum: 2008. Május 26. - 09:43:32 » |
|
bugaci parasztbatyu
|
|
|
Naplózva
|
...akié a gép, azé az ember...
|
|
|
Steve
Vendég
|
|
« Új üzenet #662 Dátum: 2008. Május 26. - 09:57:31 » |
|
Bugaci parasztbatyu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor
Vendég
|
|
« Új üzenet #663 Dátum: 2008. Május 26. - 10:48:27 » |
|
KacsaKacsaKacsaKacsaKacsaKacsaKacsaKacsaKacsaKacsaKacsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P.Zoli
Vendég
|
|
« Új üzenet #664 Dátum: 2008. Május 26. - 11:01:07 » |
|
Krisztával és Stevevel egyetértve , bugaci parasztbatyú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9527
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #665 Dátum: 2008. Május 26. - 11:40:19 » |
|
Mai hármas(és még mindig a Duna-Tisza közén járunk ): Bugaci leves Majsai sült kacsa Bugaci leves + KACSA!!! Vold
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #666 Dátum: 2008. Május 26. - 11:48:07 » |
|
Parasztbatyu lett.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Kriszta
|
|
« Új üzenet #667 Dátum: 2008. Május 27. - 08:56:52 » |
|
már sose eszünk?
|
|
|
Naplózva
|
...akié a gép, azé az ember...
|
|
|
P.Zoli
Vendég
|
|
« Új üzenet #668 Dátum: 2008. Május 27. - 09:27:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #669 Dátum: 2008. Május 27. - 09:30:26 » |
|
A mai hármas a változatosság kedvéért:
Mallorcai nyúl-Mallorca Cordovai gyöngytyúk-Spanyolo. Nyári kapros tejfölleves apró madártojással-Erdély
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Kriszta
|
|
« Új üzenet #670 Dátum: 2008. Május 27. - 09:32:22 » |
|
A mai hármas a változatosság kedvéért:
Mallorcai nyúl-Mallorca Cordovai gyöngytyúk-Spanyolo. Nyári kapros tejfölleves apró madártojással-Erdély
azt hiszem, másokra hagyom a választást. : én beérem a most betett kacsával.
|
|
|
Naplózva
|
...akié a gép, azé az ember...
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #671 Dátum: 2008. Május 27. - 09:36:20 » |
|
azt hiszem, másokra hagyom a választást. : én beérem a most betett kacsával. Valamelyik csak jobban tetszik a három közül...
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
P.Zoli
Vendég
|
|
« Új üzenet #672 Dátum: 2008. Május 27. - 09:39:48 » |
|
Gergő, most fel adtad a leckét! Ezekbtől szerintem én éhen maradok. Nem ismerem és elképzelésem sincs róluk. Mindenesetre én megpróbálkoznék a mallorcai nyúllal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #673 Dátum: 2008. Május 27. - 09:45:06 » |
|
Nem kell félni!-csak olyan receptet teszek fel,amit vagy elkészítettem már, vagy ránézésre szimpatikus és el fogom majd készíteni. Nincs bennük semmi tengeri herkentyű, vagy nem beszerezhető fűszer.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Kriszta
|
|
« Új üzenet #674 Dátum: 2008. Május 27. - 09:45:14 » |
|
A mai hármas a változatosság kedvéért:
Mallorcai nyúl-Mallorca Cordovai gyöngytyúk-Spanyolo. Nyári kapros tejfölleves apró madártojással-Erdély
azt hiszem, másokra hagyom a választást. : én beérem a most betett kacsával. a nyulat nem szeretem, a madártojásos tejfölleves elég bizarul hangzik. akkor legyen a cordovai gyöngytyúk.
|
|
|
Naplózva
|
...akié a gép, azé az ember...
|
|
|
|