Oldalak: 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646789 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #660 Dátum: 2008. Május 26. - 09:36:23 »

Köszönöm a receptet, ki fogom próbálni!  gyozo

(Az első sikerélmény a leírt fűszerek alapján elkészítendő recept... a fiatal vadászkutyáknak is rengeteg pozitív élmény kell a nevelés kezdeti szakaszában, és fokozatosan kell hozzászoktatni az egyre nehezebb feladatokhoz.  Bion Remélem, nincs harag az előbbi mondatomért!  Wave)

Miért is lenne harag? Wave

Amúgy ezt az ételt Óváron tanultam és elég sokszor csináltam a koliban(igaz, ott legtöbbször sima disznóból,de eredetileg vadhús kell hozzá), mert viszonylag egyszerű és igen laktató.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #661 Dátum: 2008. Május 26. - 09:43:32 »

bugaci parasztbatyu
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
Steve
Vendég
« Új üzenet #662 Dátum: 2008. Május 26. - 09:57:31 »

Bugaci parasztbatyu
Naplózva
Viktor
Vendég
« Új üzenet #663 Dátum: 2008. Május 26. - 10:48:27 »

KacsaKacsaKacsaKacsaKacsaKacsaKacsaKacsaKacsaKacsaKacsa
Naplózva
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #664 Dátum: 2008. Május 26. - 11:01:07 »

Krisztával és Stevevel egyetértve  Bion, bugaci parasztbatyú.
Naplózva
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #665 Dátum: 2008. Május 26. - 11:40:19 »

Mai hármas(és még mindig a Duna-Tisza közén járunk Nyami):
Bugaci leves
Majsai sült kacsa

Bugaci leves + KACSA!!!

Vold
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #666 Dátum: 2008. Május 26. - 11:48:07 »

Parasztbatyu lett.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #667 Dátum: 2008. Május 27. - 08:56:52 »

már sose eszünk?
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #668 Dátum: 2008. Május 27. - 09:27:30 »

Gergő!!!!! Türelmetlen Körömrágás :EH :KAJA Fa testápoló Türelmetlenül
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #669 Dátum: 2008. Május 27. - 09:30:26 »

A mai hármas a változatosság kedvéért:

Mallorcai nyúl-Mallorca
Cordovai gyöngytyúk-Spanyolo.
Nyári kapros tejfölleves apró madártojással-Erdély
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #670 Dátum: 2008. Május 27. - 09:32:22 »

A mai hármas a változatosság kedvéért:

Mallorcai nyúl-Mallorca
Cordovai gyöngytyúk-Spanyolo.
Nyári kapros tejfölleves apró madártojással-Erdély


azt hiszem, másokra hagyom a választást.  :Mosolyog
én beérem a most betett kacsával.  gyozo
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #671 Dátum: 2008. Május 27. - 09:36:20 »


azt hiszem, másokra hagyom a választást.  :Mosolyog
én beérem a most betett kacsával.  gyozo

Valamelyik csak jobban tetszik a három közül...
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #672 Dátum: 2008. Május 27. - 09:39:48 »

Gergő, most fel adtad a leckét!
Ezekbtől szerintem én éhen maradok. Nem ismerem és elképzelésem sincs róluk.
Mindenesetre én megpróbálkoznék a mallorcai nyúllal.
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #673 Dátum: 2008. Május 27. - 09:45:06 »

Nem kell félni!-csak olyan receptet teszek fel,amit vagy elkészítettem már, vagy ránézésre szimpatikus és el fogom majd készíteni. Nincs bennük semmi tengeri herkentyű, vagy nem beszerezhető fűszer.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #674 Dátum: 2008. Május 27. - 09:45:14 »

A mai hármas a változatosság kedvéért:

Mallorcai nyúl-Mallorca
Cordovai gyöngytyúk-Spanyolo.
Nyári kapros tejfölleves apró madártojással-Erdély


azt hiszem, másokra hagyom a választást.  :Mosolyog
én beérem a most betett kacsával.  gyozo

a nyulat nem szeretem, a madártojásos tejfölleves elég bizarul hangzik.
akkor legyen a cordovai gyöngytyúk.
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
Oldalak: 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: