Oldalak: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646763 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #645 Dátum: 2008. Május 23. - 12:04:38 »

A törpe nyert Kacsint
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #646 Dátum: 2008. Május 23. - 12:07:16 »

a másik kettőhöz nem érzek vonzódást.  Mosolyog
meg aztán tényleg, azt hiszem, steve most nem ér rá. úgyhogy itt vagyok én helyette fenyegetésnek.  Táncol

Örülök, hogy itt vagy! Wave
Naplózva
Csk777
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 361



« Új üzenet #647 Dátum: 2008. Május 23. - 12:07:50 »

A törpe nyert Kacsint

Azt is szeretem...  Táncol Vigyorog
Naplózva

Ha örökké a lábam elé nézek, előbb-utóbb beverem a fejem.
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #648 Dátum: 2008. Május 23. - 12:07:56 »

A diszkosz egy kör alakú agyag vagy öntöttvas edény, ami jól zárható. Ebbe belepakolva a hozzávalókat jól átsül az egész együtt. Régebben parázsba tolták bele az edényt, ma már legtöbbször sütőbe teszik. A lényeg, hogy a benne sülő étel minden oldalról kapja  a meleget.  
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #649 Dátum: 2008. Május 23. - 12:09:00 »

a másik kettőhöz nem érzek vonzódást.  Mosolyog
meg aztán tényleg, azt hiszem, steve most nem ér rá. úgyhogy itt vagyok én helyette fenyegetésnek.  Táncol

Örülök, hogy itt vagy! Wave

szia, Zoli  Wave   gondolom  Ördög
eh, el vagyok nyomva.  :'(
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #650 Dátum: 2008. Május 23. - 12:11:01 »

Girgesz, olyat nem lehetne egyszer csinálni, a játék kedvéért, hogy páran feldobunk alapanyagokat, te meg összehozol belőle valami finomat?
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #651 Dátum: 2008. Május 23. - 12:22:30 »

Girgesz, olyat nem lehetne egyszer csinálni, a játék kedvéért, hogy páran feldobunk alapanyagokat, te meg összehozol belőle valami finomat?
De-csak akkor reális dolgokat hozzatok össze, hogy ne kelljen Taiwanra mennem a receptekért Vigyorog
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #652 Dátum: 2008. Május 23. - 12:27:18 »

Girgesz, olyat nem lehetne egyszer csinálni, a játék kedvéért, hogy páran feldobunk alapanyagokat, te meg összehozol belőle valami finomat?
De-csak akkor reális dolgokat hozzatok össze, hogy ne kelljen Taiwanra mennem a receptekért Vigyorog

ne menj sehova receptért, alkoss.  >Nevet
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #653 Dátum: 2008. Május 23. - 12:35:50 »

ne menj sehova receptért, alkoss.  >Nevet

Na, majd jól megpróbálom...aztán lehet befürdök vele, de játéknak jó lesz.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #654 Dátum: 2008. Május 25. - 21:51:22 »

tegnap tejszínes diós csirke készült.
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
Csk777
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 361



« Új üzenet #655 Dátum: 2008. Május 25. - 22:27:30 »

ne menj sehova receptért, alkoss.  >Nevet

Na, majd jól megpróbálom...aztán lehet befürdök vele, de játéknak jó lesz.

Üdv Girgi!

Úgy látszik, senki nem akaródzik alapanyagokból receptet kérni, ezért én lennék az első...  Mosolyog

Pénteken szeretném az egyik évfolyamtársamat meghívni a barátnőjével egy kis ebédre. Otthonról kaptam egy kis vaddisznó combot (kb. 30-35 deka). Tudom, hogy ez három embernek édes kevés (mondjuk inkább két és fél fogyasztási mérték szerint  >Nevet ); szeretném, ha felturbóznád egy kicsit (krumpli, saláta, vagy valami hasonló). Alapvetően valamilyen pácolással egybekötött sütésre gondoltam (amit Mérnökhallgató írt a "wok-os" topikban), mert még van négy és fél napom; de nem tudom, hogy egy ilyen fiatal állat húsát kell-e ennyi ideig pácolni.

Ha valami más ötleted lenne az elkészítést illetően, akkor nagyon szívesen várom (persze, ha nem okoz gondot). Ami van az albiban: egész kömény, őrölt fehér bors, majonéz, hagyma, fokhagyma, étolaj, vaddisznóhús, piros paprika, lecsó (elkészítve, lehűtve "befőttesítve" a hűtőben), só, tyúkhúsleves-kocka. A többit venni kell.
Amiben el tud(hat)om készíteni: tepsi, magasfalú serpenyő, fazék.  OOO

 Főz

Alapvetően a "szakácsunktól" szeretnék receptet kapni, de ha valakinek van valamilyen jó ötlete, ne tartsa magában! (Pl. Kriszta, Mérnökhallgató...)  Előre is köszi!
Naplózva

Ha örökké a lábam elé nézek, előbb-utóbb beverem a fejem.
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #656 Dátum: 2008. Május 26. - 07:53:59 »

...
Alapvetően a "szakácsunktól" szeretnék receptet kapni, de ha valakinek van valamilyen jó ötlete, ne tartsa magában! (Pl. Kriszta, Mérnökhallgató...)  Előre is köszi!

Hát ez igazán nem nehéz Bion
Nemsokára megírom neked a receptgyűjteménybe.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Csk777
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 361



« Új üzenet #657 Dátum: 2008. Május 26. - 08:36:20 »

...
Alapvetően a "szakácsunktól" szeretnék receptet kapni, de ha valakinek van valamilyen jó ötlete, ne tartsa magában! (Pl. Kriszta, Mérnökhallgató...)  Előre is köszi!

Hát ez igazán nem nehéz Bion
Nemsokára megírom neked a receptgyűjteménybe.

Köszi! Táncol Taps  Foez
Naplózva

Ha örökké a lábam elé nézek, előbb-utóbb beverem a fejem.
Csk777
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 361



« Új üzenet #658 Dátum: 2008. Május 26. - 09:25:16 »

Köszönöm a receptet, ki fogom próbálni!  gyozo

(Az első sikerélmény a leírt fűszerek alapján elkészítendő recept... a fiatal vadászkutyáknak is rengeteg pozitív élmény kell a nevelés kezdeti szakaszában, és fokozatosan kell hozzászoktatni az egyre nehezebb feladatokhoz.  Bion Remélem, nincs harag az előbbi mondatomért!  Wave)
Naplózva

Ha örökké a lábam elé nézek, előbb-utóbb beverem a fejem.
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #659 Dátum: 2008. Május 26. - 09:32:47 »

Mai hármas(és még mindig a Duna-Tisza közén járunk Nyami):

Bugaci leves
Bugaci parasztbatyu
Majsai sült kacsa
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Oldalak: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: