Oldalak: 1 ... 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 [319] 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646781 alkalommal)
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #4770 Dátum: 2010. Március 16. - 09:32:47 »

Szívesen, bár semmi extra. Én is láttam már régen, talán a spektrumon és nagyon megtetszett az ötlet.
Szóval vettem egy csirkét, lemostam, lecsöpögtettem ill. leitattam róla a vizet, és bekentem grillcsirke fűszerkeverékkel. Hagytam állni fél órát, aztán fogtam egy fél literes sört, a felét leittam és ráültettem a madarunkat. Ja és csináltam még pár lyukat a doboz tetejére, és dobtam bele egy gerezd foghagymát. Nekünk villany sütőnk van, 200 C-ra tettem és 1,5 órát sütöttem (még egy picit lehetett volna, és akkor a bőre mindenhol megsül). Az eredmény egy nagyon szaftos húsú, omlós csirke lett, és mindenkinek baromira ízlett. Viszont amit nem írtak le akik az internetre feltették az ilyen recepteket, kerti grillsütőben ez nem probléma, de a konyhai sütéskor qrvára füstöl amit egy órás szellőztetés követett.
A lecsöpögő zsír égett a tálcán, amit valahogy ki kellene küszöbölni, bár még nem tudom hogyan. Ettől eltekintve a recept tökéletes, és az eredmény is.
Jó étvágyat hozzá.
A sörösdoboz tetejét konzervnyitóval körbe kell vágni emlékeim szerint. A csibét meg a rácsra teszem és alá a tálcába vizet vagy sót, valamit ami megakadályozza, hogy a lecsöpögő zsír ráégjen.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Urr Antal
Vendég
« Új üzenet #4771 Dátum: 2010. Március 16. - 11:35:51 »

Mai ebédünk, sörös csirke Kozel-módra. 

Jól néz ki! Csak egyet nem értek? Ebédetek?  Ördög

Ilyet serdülőkoromban is lenyomtam egyedül!  Bion
Naplózva
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4772 Dátum: 2010. Március 16. - 12:08:01 »

Nanana! Csak semmi kétkedés az étvágyamra vonatkozóan. Ördög
Volt még ezenkívül vadból készült gulyásleves pogácsával, palacsinta, és persze a csirke, amiken két kislányommal együtt osztozkodtunk. És még kis feleségemnek a fogyókurás ebédje, amin nem osztozkodtunk. Bion Bion Bion
Naplózva
Urr Antal
Vendég
« Új üzenet #4773 Dátum: 2010. Március 16. - 12:16:16 »

Nanana! Csak semmi kétkedés az étvágyamra vonatkozóan. Ördög
Volt még ezenkívül vadból készült gulyásleves pogácsával, palacsinta, és persze a csirke, amiken két kislányommal együtt osztozkodtunk. És még kis feleségemnek a fogyókurás ebédje, amin nem osztozkodtunk. Bion Bion Bion

Na, így már mindjárt más!  Emelem   Wave
Naplózva
BErik
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1812



« Új üzenet #4774 Dátum: 2010. Március 17. - 11:32:25 »

A sörösdoboz tetejét konzervnyitóval körbe kell vágni emlékeim szerint. A csibét meg a rácsra teszem és alá a tálcába vizet vagy sót, valamit ami megakadályozza, hogy a lecsöpögő zsír ráégjen.

OFF egy kicsit, de erről eszembe jutott egy vicc:

Öreg székely meglátogatja a városban élő fiát.
Megérkezik az öreg, beszélgetnek stb.
Egyszer a fia a konyhából hoz két doboz sört.
Az öreg előrántja a zsebéből a bicskát, kihajlítja a konzervnyitót és nekiáll körbevágni a doboz tetejét.
Meglátja ezt a fia és mondja neki hogy, nem-nem Apu, nem úgy kell, majd kinyitja kézzel.
Megszólal az öreg: Ugye-ugye?! Akinek nincs bicskája...
Naplózva

"Amit csinálunk, ahhoz érteni kell. Amit mondunk, abban hinni kell. És akivel beszélünk -akit tanítunk- azt egyrészt szeretni kell, másrészt komolyan kell venni." Sz.L.
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4775 Dátum: 2010. Március 18. - 09:45:48 »

Régen volt már választós nap, gondoltam ma játszhatnánk egyet Figyelmes olvasás

Szóval mi legyen a mai recept?

Vadhúsos bundás palacsinta,
Sült csülök gazdagon, hagymás krumpliágyon,
Tárcsán sült fűszeres húsfalatkák sült krumplival. 
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
S.Peti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6027



« Új üzenet #4776 Dátum: 2010. Március 18. - 09:58:00 »

Sült csülök gazdagon, hagymás krumpliágyon Igen
Naplózva

...forrókezű fiatal vadásztárs...
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #4777 Dátum: 2010. Március 18. - 10:00:20 »

Sült csülök gazdagon, hagymás krumpliágyon,  Rííí
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9994



« Új üzenet #4778 Dátum: 2010. Március 18. - 10:06:07 »

Csülök.
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #4779 Dátum: 2010. Március 18. - 10:09:56 »


 St. Girgesz !  Jó   Igen Igen Igen Cak a sorrendet modósítsd csülők előre ,palacsinta a végére  Ördög
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4780 Dátum: 2010. Március 18. - 10:17:20 »

Ahogy elnézem, ma sem diétázunk  Bion Ördög
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #4781 Dátum: 2010. Március 18. - 10:23:40 »

 St.Girgesz ! Eszembe jutott ,ha minden ősszejön és jöjjön is  Igen A bélszín sütését tanuld meg angolosan ,.  Igen   
Fórumtalálkozon bemutatót tartasz egyszer .,legalábbis remélem ,. Igen
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Soma
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1531


« Új üzenet #4782 Dátum: 2010. Március 18. - 10:38:06 »

St.Girgesz ! Eszembe jutott ,ha minden ősszejön és jöjjön is  Igen A bélszín sütését tanuld meg angolosan ,.  Igen   
Fórumtalálkozon bemutatót tartasz egyszer .,legalábbis remélem ,. Igen

Csak ne sózd meg kérlek!
Naplózva

Ha fogalmad sincs, merre mész, minden út oda vezet.
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4783 Dátum: 2010. Március 18. - 10:52:50 »

St.Girgesz ! Eszembe jutott ,ha minden ősszejön és jöjjön is  Igen A bélszín sütését tanuld meg angolosan ,.  Igen   
Fórumtalálkozon bemutatót tartasz egyszer .,legalábbis remélem ,. Igen

Persze, hogy aztán mindenki rosszul legyen a nyers hústól Ördög

Csak ne sózd meg kérlek!

 Elver Fa testápoló Tasli Nyelv Ördög
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4784 Dátum: 2010. Március 18. - 13:28:29 »

Nos, akkor csülök lesz.  Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Oldalak: 1 ... 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 [319] 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: