St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #615 Dátum: 2008. Május 22. - 11:34:17 » |
|
Akkor eddig 3:2 a pöri javára. de még vagy 10 perc a lezárásig. >
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Steve
Vendég
|
|
« Új üzenet #616 Dátum: 2008. Május 22. - 11:39:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #617 Dátum: 2008. Május 22. - 11:44:52 » |
|
Akkor eddig 3:2 a pöri javára. de még vagy 10 perc a lezárásig. > Pincepörkölt.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #618 Dátum: 2008. Május 22. - 12:37:32 » |
|
Fredi üzenete: Nem tudom ki hogyan van vele.... Nalam a pinceporkolt cserepbograccsal kezdodik...
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #619 Dátum: 2008. Május 22. - 12:38:17 » |
|
Girgesz válasza: Az edény nem tartozik a receptbe... hogy nézne ki, hogy "végy egy bográcsot..."
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #620 Dátum: 2008. Május 22. - 12:40:06 » |
|
S.Peti válasza: Jól...
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #621 Dátum: 2008. Május 22. - 12:41:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
S.Peti
|
|
« Új üzenet #622 Dátum: 2008. Május 22. - 12:45:41 » |
|
"Jól... " Ha idézünk, pontosan tegyük...!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 22. - 12:54:09 írta Girgesz »
|
Naplózva
|
...forrókezű fiatal vadásztárs...
|
|
|
Fredi
|
|
« Új üzenet #623 Dátum: 2008. Május 22. - 12:49:10 » |
|
Csak azert boffogtem bele mert nalam hagyomany szerint bizonyos etelek bizonyos edenyekben keszulnek. Mivel nem sima pinceporkoltrol volt szo, jogos a kritika....ugy latom jobb ha itt is csak olvaso maradok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #624 Dátum: 2008. Május 22. - 12:52:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Kriszta
|
|
« Új üzenet #625 Dátum: 2008. Május 22. - 12:54:09 » |
|
szerintem egy jó kaját bármiben meg lehet főzni. nem az edénytől lesz jó íze az ételnek, hanem attól, amit beletesznek.
|
|
|
Naplózva
|
...akié a gép, azé az ember...
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #626 Dátum: 2008. Május 22. - 12:56:57 » |
|
Csak azert boffogtem bele mert nalam hagyomany szerint bizonyos etelek bizonyos edenyekben keszulnek. Mivel nem sima pinceporkoltrol volt szo, jogos a kritika....ugy latom jobb ha itt is csak olvaso maradok.
Nem-ne sértődj meg! Nem azért írtam, csak mivel a pincepörköltet ált. cserépedényben főzték kályhán, sparhelten, kemencében... ezért nem említettem külön(és a cikk sem, ahonnét ezt gyűjtöttem anno). Érdemes volt megemlítened, mert nem biztos, hogy mindenki tudott róla.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #627 Dátum: 2008. Május 22. - 12:59:50 » |
|
Ne sértődj meg, Fredi, hisz maximálisan igazad van. A héten láttam Bodrogi Gyulát főzni, a cserépedényes mókájától a nyálam csorgott...
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
Steve
Vendég
|
|
« Új üzenet #628 Dátum: 2008. Május 22. - 13:51:52 » |
|
Csak azert boffogtem bele mert nalam hagyomany szerint bizonyos etelek bizonyos edenyekben keszulnek. Mivel nem sima pinceporkoltrol volt szo, jogos a kritika....ugy latom jobb ha itt is csak olvaso maradok.
Fredi! Nem mondod, hogy megbántódtál...??? Természetesen jó, hogy mondtad, mert Én pölö nem tudtam, hogy cserépedényben szokás főzni a pincepörit. Lehet alul művelt vagyok a témában, de most már ezt is tudom hála Neked!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fredi
|
|
« Új üzenet #629 Dátum: 2008. Május 22. - 14:32:59 » |
|
szerintem egy jó kaját bármiben meg lehet főzni. nem az edénytől lesz jó íze az ételnek, hanem attól, amit beletesznek.
Ezen senki sem vitatkozott. DE: bogracsgulyas NEM keszul fazekban, rablohus teflonnos sutoben es meg folytathatnam....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|