Oldalak: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646800 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #615 Dátum: 2008. Május 22. - 11:34:17 »

Akkor eddig 3:2 a pöri javára. de még vagy 10 perc a lezárásig. >Nevet
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Steve
Vendég
« Új üzenet #616 Dátum: 2008. Május 22. - 11:39:13 »

 Mosolyog
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #617 Dátum: 2008. Május 22. - 11:44:52 »

Akkor eddig 3:2 a pöri javára. de még vagy 10 perc a lezárásig. >Nevet
Pincepörkölt.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #618 Dátum: 2008. Május 22. - 12:37:32 »

Fredi üzenete: Nem tudom ki hogyan van vele....
Nalam a pinceporkolt cserepbograccsal kezdodik...
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #619 Dátum: 2008. Május 22. - 12:38:17 »

Girgesz válasza:  Az edény nem tartozik a receptbe... hogy nézne ki, hogy "végy egy bográcsot..."  Fejvakarás Kacsint
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #620 Dátum: 2008. Május 22. - 12:40:06 »

S.Peti válasza: Jól...   Ördög
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #621 Dátum: 2008. Május 22. - 12:41:14 »

S.Peti válasza: Jól...   Ördög

Akkor legközelebb így kezdem: "Végy egy bográcsot, egy fakanalat, egy fokhagymazúzót,..."

 >Nevet >Nevet Nyihi Nyihi Nyihi
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
S.Peti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6027



« Új üzenet #622 Dátum: 2008. Május 22. - 12:45:41 »

S.Peti válasza: Jól...   Ördög

Akkor legközelebb így kezdem: "Végy egy bográcsot, egy fakanalat, egy fokhagymazúzót,..."

 >Nevet >Nevet Nyihi Nyihi Nyihi


"Jól... Ördög "
Ha idézünk, pontosan tegyük...!!!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 22. - 12:54:09 írta Girgesz » Naplózva

...forrókezű fiatal vadásztárs...
Fredi
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 533


« Új üzenet #623 Dátum: 2008. Május 22. - 12:49:10 »

Csak azert boffogtem bele mert nalam hagyomany szerint bizonyos etelek bizonyos edenyekben keszulnek. Mivel nem sima pinceporkoltrol volt szo, jogos a kritika....ugy latom jobb ha itt is csak olvaso maradok.
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #624 Dátum: 2008. Május 22. - 12:52:54 »

S.Peti válasza: Jól...   Ördög

Akkor legközelebb így kezdem: "Végy egy bográcsot, egy fakanalat, egy fokhagymazúzót,..."

 >Nevet >Nevet Nyihi Nyihi Nyihi
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #625 Dátum: 2008. Május 22. - 12:54:09 »

szerintem egy jó kaját bármiben meg lehet főzni.
nem az edénytől lesz jó íze az ételnek, hanem attól, amit beletesznek.
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #626 Dátum: 2008. Május 22. - 12:56:57 »

Csak azert boffogtem bele mert nalam hagyomany szerint bizonyos etelek bizonyos edenyekben keszulnek. Mivel nem sima pinceporkoltrol volt szo, jogos a kritika....ugy latom jobb ha itt is csak olvaso maradok.
Nem-ne sértődj meg! Nem azért írtam, csak mivel a pincepörköltet ált. cserépedényben főzték kályhán, sparhelten, kemencében... ezért nem említettem külön(és a cikk sem, ahonnét ezt gyűjtöttem anno). Érdemes volt megemlítened, mert nem biztos, hogy mindenki tudott róla. Ölel Afro
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #627 Dátum: 2008. Május 22. - 12:59:50 »

Ne sértődj meg, Fredi, hisz maximálisan igazad van.
A héten láttam Bodrogi Gyulát főzni, a cserépedényes mókájától a nyálam csorgott...
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Steve
Vendég
« Új üzenet #628 Dátum: 2008. Május 22. - 13:51:52 »

Csak azert boffogtem bele mert nalam hagyomany szerint bizonyos etelek bizonyos edenyekben keszulnek. Mivel nem sima pinceporkoltrol volt szo, jogos a kritika....ugy latom jobb ha itt is csak olvaso maradok.

Fredi!

Nem mondod, hogy megbántódtál...???

Természetesen jó, hogy mondtad, mert Én pölö nem tudtam, hogy cserépedényben szokás főzni a pincepörit.
Lehet alul művelt vagyok a témában, de most már ezt is tudom hála Neked! Wave Igen
Naplózva
Fredi
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 533


« Új üzenet #629 Dátum: 2008. Május 22. - 14:32:59 »

szerintem egy jó kaját bármiben meg lehet főzni.
nem az edénytől lesz jó íze az ételnek, hanem attól, amit beletesznek.

Ezen senki sem vitatkozott. DE: bogracsgulyas NEM keszul fazekban, rablohus teflonnos sutoben es meg folytathatnam....
Naplózva
Oldalak: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: