Oldalak: 1 ... 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 [309] 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646788 alkalommal)
wetzlar
Vendég
« Új üzenet #4620 Dátum: 2009. December 24. - 17:16:07 »

Khmmm.... nem szórod be granulált fokhagymával hanem rendes fokhagymát szétnyomsz a kés lapjával és sütés után teszed rá...
Borsos lisztbe forgatod és zsírban sütöd ki...
Ne buziskoggyunk má' mesterséges vackokkal meg étolajjal, főzzünk férfi módra... Ördög

...piros paprikás-lisztbe forgatod... Kacsint
 Nyálcsorog
Naplózva
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #4621 Dátum: 2009. December 24. - 17:19:13 »

...piros paprikás-lisztbe forgatod... Kacsint
 Nyálcsorog
azzal inkább a pontyszeleteket
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
wetzlar
Vendég
« Új üzenet #4622 Dátum: 2009. December 24. - 17:25:07 »

azzal inkább a pontyszeleteket

is...
Naplózva
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7947


Generalbakter


« Új üzenet #4623 Dátum: 2009. December 25. - 01:13:02 »

Szia Horrido!
A szarvaspástétom receptjét el szabad kérni?
B.

Nos.
A szarvashúst (jófájtát) lesütöd házi füstölt szalonnán és zsírocskán fonnyasztott csomó hagymával, ugyanannyi medvehagymával, meg-vagy bőséges fokhagymával. Só bors menjen hozzá.
Ha kész a sülthús, főzöl 3 tojást keményre. Az egészet összedarálod vagy turmixolod, miközben teszel bele némi vadhúsfűszer keveréket, ha szereted. Ha nem összerakod magad a fűszereket. Egy -két rottyantás mustár kerüljön bele. Mielőtt belekevered a kocka Rama-margarint, kerüljön bele egy szerénytelen kupica konyak. Magam hosszas keresés után csak Henessy-t találtam itthon, az is jónak bizonyult...
Ha krémesre keverted beleteszed valami formába, vagy egyszerűen celofánba henger alakúra formázva.
Hűtőbe vele és, ha alkalom vagyon, felszeleteled szalámimintára, kis petrezselyem rá és lehet tálalni.

Minden esetben dícsérni fogják a laikusok, mivel:
- a szarvashús az különleges és csakis finom lehet
- a pástétomról eddig nem tudták mi is az úgy igazán, ergo csak szeretni lehet....
- csak finom dolgokról lehet ódákat mesélni az ott nem volt hallgatóságnak.

A haverok meg úgyis tudják miről van szó....
Üdv,H
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
wetzlar
Vendég
« Új üzenet #4624 Dátum: 2009. December 25. - 10:25:46 »

Idén (is Ördög) megfogadtam, hogy fogyókúrázok.
Éppen ezért ma reggel megkóstoltam az idei "termés" egy részét... Bion Ördög
Naplózva
feketeerdö
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1967



« Új üzenet #4625 Dátum: 2009. December 25. - 11:49:31 »

Szia Horrido!
A Henessy-t inkább a nyakamba töltögetem,akkor is összekerül a pástétommal. Piál

Üdv   Gyuri Kacsint
Naplózva

Don´t eat yellow snow
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #4626 Dátum: 2009. December 25. - 16:16:11 »

Szia Horrido!
A Henessy-t inkább a nyakamba töltögetem,akkor is összekerül a pástétommal. Piál

Üdv   Gyuri Kacsint
de felfelé már nem olyan ízletes  Bion Bion
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
feketeerdö
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1967



« Új üzenet #4627 Dátum: 2009. December 25. - 18:57:06 »

Amit lenyeltem,megtartom.(ameddig lehet) Nem szól szám
Naplózva

Don´t eat yellow snow
Troja
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 906



« Új üzenet #4628 Dátum: 2009. December 26. - 11:09:46 »

Sziasztok!
Hozott a Jézuska egy "elektromos főzőedényt" ,amiben még nem lenne semmi furcsa,ilyet már láttam különböző reklámműsorokban.
Van is hozzá használati utasítás,lefordítva,hogy milyen nyelvre azt nem tudom,mert ami magyar nyelven van az a kabaréban nagyon jól megállja a helyét,de az alapján használni nem hiszem,hogy tudná valaki. A legérdekesebb,hogy a lapostetű főzési idejét és az alkalmazandó hőfokot is feltüntetik egy táblázat végén!
Esetleg ha valaki használ ilyet vagy hasonlót azt megkérném,hogy egy használható leirást küldjön nekem!
Voldit megkértem,hogy a beszkennelt anyagot illessze be, esetleg a márkanevet kitakarva,vagy kihagyva,hogy ne legyen reklámszaga!

/Olvassátok figyelmesen Ördög/







« Utoljára szerkesztve: 2009. December 26. - 11:39:29 írta Voldemort » Naplózva
BErik
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1812



« Új üzenet #4629 Dátum: 2009. December 26. - 14:37:51 »

 Heheh
Naplózva

"Amit csinálunk, ahhoz érteni kell. Amit mondunk, abban hinni kell. És akivel beszélünk -akit tanítunk- azt egyrészt szeretni kell, másrészt komolyan kell venni." Sz.L.
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14842



« Új üzenet #4630 Dátum: 2009. December 26. - 14:47:50 »

Ez valóban egy nagyon praktikus és jó szerkezet. Egyszerre megfőzheted a vakarcsot, a takarmánypogácsát, és a lapostetűt, és mindegyik megőrzi a saját ízét!
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
Bandi
Vendég
« Új üzenet #4631 Dátum: 2009. December 26. - 15:18:27 »

Nos.
A szarvashúst (jófájtát) lesütöd házi füstölt szalonnán és zsírocskán fonnyasztott csomó hagymával, ugyanannyi medvehagymával, meg-vagy bőséges fokhagymával. Só bors menjen hozzá.
Ha kész a sülthús, főzöl 3 tojást keményre. Az egészet összedarálod vagy turmixolod, miközben teszel bele némi vadhúsfűszer keveréket, ha szereted. Ha nem összerakod magad a fűszereket. Egy -két rottyantás mustár kerüljön bele. Mielőtt belekevered a kocka Rama-margarint, kerüljön bele egy szerénytelen kupica konyak. Magam hosszas keresés után csak Henessy-t találtam itthon, az is jónak bizonyult...
Ha krémesre keverted beleteszed valami formába, vagy egyszerűen celofánba henger alakúra formázva.
Hűtőbe vele és, ha alkalom vagyon, felszeleteled szalámimintára, kis petrezselyem rá és lehet tálalni.

Minden esetben dícsérni fogják a laikusok, mivel:
- a szarvashús az különleges és csakis finom lehet
- a pástétomról eddig nem tudták mi is az úgy igazán, ergo csak szeretni lehet....
- csak finom dolgokról lehet ódákat mesélni az ott nem volt hallgatóságnak.

A haverok meg úgyis tudják miről van szó....
Üdv,H
Köszi!  Igen Januárban,kolbásztöltés közepette ki fogom próbálni!  Mosolyog Jól hangzik!
Naplózva
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #4632 Dátum: 2009. December 26. - 17:24:38 »

Troja, ezen nagyon jót röhögtem.
Vajon az a vakarcs mi lehet?  Ördög
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
Fredi
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 533


« Új üzenet #4633 Dátum: 2009. December 26. - 20:02:51 »

Troja, ezen nagyon jót röhögtem.
Vajon az a vakarcs mi lehet?  Ördög
Vakarcs = shrimp
Homar = lobster
Lapostetu = rak
Naplózva
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #4634 Dátum: 2009. December 27. - 17:08:28 »

Egy régi mappában találtam, pontosan 3 éve készült:

Szalonnával, fokhagymával spékelt csuka:


Majd ágasra állítva pirult a parázson:


Aztán az ágas meggyulladt, ezért uszadékfára cserélődött:


2006. december 28. Gönyű, Vesszős-zátony

Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Oldalak: 1 ... 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 [309] 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: