Oldalak: 1 ... 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 [307] 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646779 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4590 Dátum: 2009. December 08. - 08:27:37 »

Karcsi, Horrido - Nyálcsorog Hú, mi lenne abból, ha ti találkoznátok(szarvaskolbászos, baconös kenyérlángos  Nyami)
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
danikutya
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 468



« Új üzenet #4591 Dátum: 2009. December 08. - 08:55:30 »

A hétvégén megvágtam a szarvasszalámit....kis szarvaspástétommal kiegészítve.... Ördög :
Fene a gusztusodat! Éhes
Naplózva

Eb a vadász, kutya nélkül!
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4592 Dátum: 2009. December 08. - 09:03:58 »

Sziasztok!
Tud valaki egy jó receptet vaddisznó oldalashoz?
Köszi
Naplózva
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #4593 Dátum: 2009. December 08. - 09:11:14 »

Sziasztok!
Tud valaki egy jó receptet vaddisznó oldalashoz?
Köszi
Te, az olyan finom, hogy bűn elrontani. Fokhagyma, őröltbors oszt zsupsz be a sütőbe. Fólia alatt megpárolni oszt a végin pirosra sütni... Foez
És másnap hidegen...isteni... Éhes
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4594 Dátum: 2009. December 08. - 09:17:18 »

Köszi!
Akkor beszerzek egy kis borsot, mert a pácléhez elfogyott. Fehérbort szoktatok alá önteni?
Naplózva
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #4595 Dátum: 2009. December 08. - 09:37:15 »

Köszi!
Akkor beszerzek egy kis borsot, mert a pácléhez elfogyott. Fehérbort szoktatok alá önteni?
Én egy kevés vizet öntök alá, valahogy nem jön össze az íze a borral. Persze ez az én nyűgöm (vagyinkább a páromé).
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4596 Dátum: 2009. December 08. - 09:49:21 »

Fene a gusztusodat! Éhes
Szia!

Ne haragudj, de én töröltem a Receptgyűjteményből a hsz-od. Előzetes megállapodás szerint abban a rovatban csak(!) receptek lehetnek. Minden másra itt van ez a rovat. Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4597 Dátum: 2009. December 08. - 10:09:39 »

Én egy kevés vizet öntök alá, valahogy nem jön össze az íze a borral. Persze ez az én nyűgöm (vagyinkább a páromé).
Ok. Azt hiszem én is így teszek, mert a gyerkőcöknek és a feleségemnek nem biztos, hogy ízlene a boros verzió.
Mégegyszer köszi, ha készen lesz teszek fel róla képet.  Wave
Naplózva
wetzlar
Vendég
« Új üzenet #4598 Dátum: 2009. December 08. - 11:01:11 »

Persze ez az én nyűgöm (vagyinkább a páromé).

Azt sejtem mekkora nyűgje vagy te a párodnak... Ördög Bion Bion
Naplózva
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #4599 Dátum: 2009. December 08. - 11:06:43 »


... ha készen lesz teszek fel róla képet.  Wave
Szadista állat... Ördög Ördög Ördög
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4600 Dátum: 2009. December 08. - 11:26:03 »

 Ördög Bion Bion
Naplózva
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #4601 Dátum: 2009. December 20. - 11:11:13 »

Sziasztok!
Kerestem itt a nyúlpác recepteket, de nem találtam.
Van egy nyúlgerinc filém, és két hátsó combom, amit szeretnék megsütni. Fogalmam sincsen, mennyi idős lehetett a nyúl. Szerintetek ha serpenyőben sütöm meg, átsül? Vagy süssem inkább sütőben, pl. római tálban?
Minden tippet szívesen fogadok.  Mosolyog
Köszönöm!  Emelem
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4602 Dátum: 2009. December 20. - 13:21:37 »

Sziasztok!
Kerestem itt a nyúlpác recepteket, de nem találtam.
Van egy nyúlgerinc filém, és két hátsó combom, amit szeretnék megsütni. Fogalmam sincsen, mennyi idős lehetett a nyúl. Szerintetek ha serpenyőben sütöm meg, átsül? Vagy süssem inkább sütőben, pl. római tálban?
Minden tippet szívesen fogadok.  Mosolyog
Köszönöm!  Emelem

Szerintem öntsd le balzsamecettel Nyihi

A helyedben és római tálba tennék karikára vágott krumplit, erre egy réteg vöröshagymát, majd rá a szalonnával megtűzdelt húst és mehet be a sütőbe, félidőben meg egy kevés fehérborral is megöntözném. Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #4603 Dátum: 2009. December 20. - 13:26:50 »

Szerintem öntsd le balzsamecettel Nyihi

A helyedben és római tálba tennék karikára vágott krumplit, erre egy réteg vöröshagymát, majd rá a szalonnával megtűzdelt húst és mehet be a sütőbe, félidőben meg egy kevés fehérborral is megöntözném. Wave
Gergő, a fokhagymát kifelejtetted. Tűzdelni azzal is kell, nemcsak szalonnával...
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #4604 Dátum: 2009. December 20. - 13:58:26 »

Köszönöm a tippeket!
Baconszalonnába tekerés a tűzdelés helyett? Csak azért gondoltam erre, mert a tűzdeléskor megszurkált húsból az összes szaft kifolyna. Sütnék rá egy kérget serpenyőben gyorsan, utána betekerném a szalonnába, és be a sütőbe.
Páclé?
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
Oldalak: 1 ... 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 [307] 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: