St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #4590 Dátum: 2009. December 08. - 08:27:37 » |
|
Karcsi, Horrido - Hú, mi lenne abból, ha ti találkoznátok(szarvaskolbászos, baconös kenyérlángos )
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
danikutya
|
|
« Új üzenet #4591 Dátum: 2009. December 08. - 08:55:30 » |
|
A hétvégén megvágtam a szarvasszalámit....kis szarvaspástétommal kiegészítve.... : Fene a gusztusodat!
|
|
|
Naplózva
|
Eb a vadász, kutya nélkül!
|
|
|
CID
|
|
« Új üzenet #4592 Dátum: 2009. December 08. - 09:03:58 » |
|
Sziasztok! Tud valaki egy jó receptet vaddisznó oldalashoz? Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16601
|
|
« Új üzenet #4593 Dátum: 2009. December 08. - 09:11:14 » |
|
Sziasztok! Tud valaki egy jó receptet vaddisznó oldalashoz? Köszi
Te, az olyan finom, hogy bűn elrontani. Fokhagyma, őröltbors oszt zsupsz be a sütőbe. Fólia alatt megpárolni oszt a végin pirosra sütni... És másnap hidegen...isteni...
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
CID
|
|
« Új üzenet #4594 Dátum: 2009. December 08. - 09:17:18 » |
|
Köszi! Akkor beszerzek egy kis borsot, mert a pácléhez elfogyott. Fehérbort szoktatok alá önteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16601
|
|
« Új üzenet #4595 Dátum: 2009. December 08. - 09:37:15 » |
|
Köszi! Akkor beszerzek egy kis borsot, mert a pácléhez elfogyott. Fehérbort szoktatok alá önteni?
Én egy kevés vizet öntök alá, valahogy nem jön össze az íze a borral. Persze ez az én nyűgöm (vagyinkább a páromé).
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #4596 Dátum: 2009. December 08. - 09:49:21 » |
|
Fene a gusztusodat! Szia! Ne haragudj, de én töröltem a Receptgyűjteményből a hsz-od. Előzetes megállapodás szerint abban a rovatban csak(!) receptek lehetnek. Minden másra itt van ez a rovat.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
CID
|
|
« Új üzenet #4597 Dátum: 2009. December 08. - 10:09:39 » |
|
Én egy kevés vizet öntök alá, valahogy nem jön össze az íze a borral. Persze ez az én nyűgöm (vagyinkább a páromé).
Ok. Azt hiszem én is így teszek, mert a gyerkőcöknek és a feleségemnek nem biztos, hogy ízlene a boros verzió. Mégegyszer köszi, ha készen lesz teszek fel róla képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wetzlar
Vendég
|
|
« Új üzenet #4598 Dátum: 2009. December 08. - 11:01:11 » |
|
Persze ez az én nyűgöm (vagyinkább a páromé).
Azt sejtem mekkora nyűgje vagy te a párodnak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16601
|
|
« Új üzenet #4599 Dátum: 2009. December 08. - 11:06:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
CID
|
|
« Új üzenet #4600 Dátum: 2009. December 08. - 11:26:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomek
|
|
« Új üzenet #4601 Dátum: 2009. December 20. - 11:11:13 » |
|
Sziasztok! Kerestem itt a nyúlpác recepteket, de nem találtam. Van egy nyúlgerinc filém, és két hátsó combom, amit szeretnék megsütni. Fogalmam sincsen, mennyi idős lehetett a nyúl. Szerintetek ha serpenyőben sütöm meg, átsül? Vagy süssem inkább sütőben, pl. római tálban? Minden tippet szívesen fogadok. Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak. Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #4602 Dátum: 2009. December 20. - 13:21:37 » |
|
Sziasztok! Kerestem itt a nyúlpác recepteket, de nem találtam. Van egy nyúlgerinc filém, és két hátsó combom, amit szeretnék megsütni. Fogalmam sincsen, mennyi idős lehetett a nyúl. Szerintetek ha serpenyőben sütöm meg, átsül? Vagy süssem inkább sütőben, pl. római tálban? Minden tippet szívesen fogadok. Köszönöm! Szerintem öntsd le balzsamecettel A helyedben és római tálba tennék karikára vágott krumplit, erre egy réteg vöröshagymát, majd rá a szalonnával megtűzdelt húst és mehet be a sütőbe, félidőben meg egy kevés fehérborral is megöntözném.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16601
|
|
« Új üzenet #4603 Dátum: 2009. December 20. - 13:26:50 » |
|
Szerintem öntsd le balzsamecettel A helyedben és római tálba tennék karikára vágott krumplit, erre egy réteg vöröshagymát, majd rá a szalonnával megtűzdelt húst és mehet be a sütőbe, félidőben meg egy kevés fehérborral is megöntözném. Gergő, a fokhagymát kifelejtetted. Tűzdelni azzal is kell, nemcsak szalonnával...
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
Tomek
|
|
« Új üzenet #4604 Dátum: 2009. December 20. - 13:58:26 » |
|
Köszönöm a tippeket! Baconszalonnába tekerés a tűzdelés helyett? Csak azért gondoltam erre, mert a tűzdeléskor megszurkált húsból az összes szaft kifolyna. Sütnék rá egy kérget serpenyőben gyorsan, utána betekerném a szalonnába, és be a sütőbe. Páclé?
|
|
|
Naplózva
|
"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak. Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
|
|
|
|