Oldalak: 1 ... 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 [302] 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646780 alkalommal)
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4515 Dátum: 2009. Október 28. - 10:41:39 »

Kipróbáltam, a gmail-es fiókomra 5 perc alatt átért.
Naplózva
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #4516 Dátum: 2009. Október 28. - 10:48:35 »

Kipróbáltam, a gmail-es fiókomra 5 perc alatt átért.

Ide is megjött. Köszi!
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4517 Dátum: 2009. Október 28. - 10:51:08 »

Nézzétek meg a Spam könyvtárat is mert elfelejtettem tárgyat írni.  Tasli
Naplózva
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4518 Dátum: 2009. Október 28. - 11:13:12 »

http://data.hu/get/1827596/Vadaszetelek.pdf.html
Naplózva
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4588



« Új üzenet #4519 Dátum: 2009. Október 28. - 11:32:17 »

Küldd át nekem én meg felteszem valami letöltős oldalra!
monokt [kukac] citromail.hu

Jééé, a Tamás gépének meg nincs kukaca!!  Nyihi Ördög Stoel
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4520 Dátum: 2009. November 06. - 10:40:45 »

Gaben- hogy csinálod a hambit? A pogácsát is te készíted?
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4521 Dátum: 2009. November 06. - 11:07:07 »

Megmondom az őszintét, a hambizsömlét megveszem a boltban, mert két gyerkőc mellett erre már nem lenne időm. A húspogácsát pedig a következőképpen:
                          kb: -50dkg darálthús
                               -1 evőkanál ketchup
                               -1 evőkanál mustár
                               -1 kávéskanál őrölt bors
                               -1 fej hagyma
                               -1-2 szem ecetes uborka
                               -1 evőkanál étolaj
                               -1 kávéskanál pirospaprika
A kemény hozzávalókat kézi mixer-el összedolgozzuk  utána az egészet összekeverjük, és egy-két napig hűtőben tároljuk.
A lényeg szerintem, hogy baromi nagy hőfokon süssük, az egyik felét 3-4 percig a másikat 2 percig. Ja és a félbevágott zsömléket is tegyük fel a platnira mert tutira jól megpirul és nem hűl ki olyan hamar.
Jó étvágyat!
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4522 Dátum: 2009. November 06. - 11:24:56 »

Megmondom az őszintét, a hambizsömlét megveszem a boltban, mert két gyerkőc mellett erre már nem lenne időm. A húspogácsát pedig a következőképpen:
                          kb: -50dkg darálthús
                               -1 evőkanál ketchup
                               -1 evőkanál mustár
                               -1 kávéskanál őrölt bors
                               -1 fej hagyma
                               -1-2 szem ecetes uborka
                               -1 evőkanál étolaj
                               -1 kávéskanál pirospaprika
A kemény hozzávalókat kézi mixer-el összedolgozzuk  utána az egészet összekeverjük, és egy-két napig hűtőben tároljuk.
A lényeg szerintem, hogy baromi nagy hőfokon süssük, az egyik felét 3-4 percig a másikat 2 percig. Ja és a félbevágott zsömléket is tegyük fel a platnira mert tutira jól megpirul és nem hűl ki olyan hamar.
Jó étvágyat!
Én szoktam a sülő pogácsák fűszeres zsírjából is csöpögtetni a zsömlék megpirított alsó felére, a felső felére pedig sajtot olvasztok és így borítom össze és persze sok zöldség és mustár, meg egy kevés ketchup is megy bele. De a pogácsa masszájába nem szoktam ketchupot keverni.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4523 Dátum: 2009. November 06. - 11:39:46 »

Nekem is új volt ez amikor nekiláttam, de az ízét mindenki dícsérte. Sajtból én a lapkás verziót használom, mert nem kell sajtot szeletelgetni.
 Wave
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4524 Dátum: 2009. November 06. - 11:56:33 »

Nekem is új volt ez amikor nekiláttam, de az ízét mindenki dícsérte. Sajtból én a lapkás verziót használom, mert nem kell sajtot szeletelgetni.
 Wave

Nem tudom... a ketchupnak van egy érdekes íze, amikor megpirul-főleg, ha magas hőfokon sül meg. Ezért ezt én inkább a végén adom hozzá. Milyen kiegészítőket teszel még a zsömlébe?

A lapkás sajttal úgy vagyok, hogy tetszett, egészen addig, amíg el nem olvastam az összetevőit. Azóta inkább szeletelem a sajtot Bion
4-5000Ft-ért már kapsz kis konyhai szeletelőt, amivel a szalámitól kezdve a kenyéren, zöldségen át a füstölt sonkáig, szalonnáig mindent szeletelhetsz. Gyors, tiszta, egyszerű -megéri beszerezni egyet.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4525 Dátum: 2009. November 06. - 12:14:23 »

Igen van nekem is, de néha a gyorsaság fontosabb. Persze a hambihoz hozzátartozik még a szeletelt paradicsom, kigyóuborka ( ha nem keserű), ízlés szerint majonéz, mustár, ketchup, ja és szeletelt vörös ill. lilahagyma.
Viszont találnom kellene valami olyan öntetet, amit előtte megcsinál az ember és ki-ki ízlés szerint rálapátolhat.
Van ötleted?
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4526 Dátum: 2009. November 06. - 12:24:03 »

Igen van nekem is, de néha a gyorsaság fontosabb. Persze a hambihoz hozzátartozik még a szeletelt paradicsom, kigyóuborka ( ha nem keserű), ízlés szerint majonéz, mustár, ketchup, ja és szeletelt vörös ill. lilahagyma.
Viszont találnom kellene valami olyan öntetet, amit előtte megcsinál az ember és ki-ki ízlés szerint rálapátolhat.
Van ötleted?

Én két féle cuccot szoktam hozzá adni (na jó, néha hármat). Az egyik egy pizzaszószhoz hasonló saját gyártmány, ami csípős, egy fűszerolajat (zöldfűszer+olívaolaj) és néha kukorica salátát. Ja é sminden zöldség mehet bele, ami épp otthon van (saláta is, vagy csíkozott fejeskáposzta, paprika, paradicsom, hagyma, uborka). De majonézet nem szoktam beletenni. Ízlések és pofonok... Bion
Kecskeméten van egy Hambicenter nevű hely, ahol az ország legjobb hamburgereit adják. Ott 42 féle kiegészítőt kérhetsz az alaphamburgerhez a kukoricasalátától kezdve a erdész öntetig. Ha egyszer arra jársz nézz be -bőven lehet ötletet gyűjteni Bion
(Mellesleg saját pogácsával, csak nekik készített zsömlével, és mindig friss! zöldséggel, salátával dolgoznak-náluk szerettem meg egyáltalán a hamburgert is.)
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4527 Dátum: 2009. November 06. - 12:46:35 »

Köszi, ha arra járok letesztelem az tuti.  Wave
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4528 Dátum: 2009. November 06. - 12:48:51 »

Köszi, ha arra járok letesztelem az tuti.  Wave

Vagy majd viszek neked, ha egyszer Tatabánya környékén járok -arra laksz, ha jól emlékszem?
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #4529 Dátum: 2009. November 06. - 13:00:02 »

Az még jobb, mert én szökőévben egyszersem járok arrafelé. Tatabányán dolgozom, de Környén lakom. Szólj, hogy mikor jössz és behűtöm a pálinkáspoharat.  Wave  Igen  Emelem
Naplózva
Oldalak: 1 ... 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 [302] 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: