Oldalak: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646781 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #420 Dátum: 2008. Május 09. - 13:43:52 »

Nem akartam szenvedtetni a társaságot, csak hát ugye a magyar bürokrácia: elmegyek egy fél órára leadni a cég támogatás-kérelmét és két óra, mire végzek...
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Tamás
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 830



« Új üzenet #421 Dátum: 2008. Május 11. - 12:40:17 »

Sziaszok!

Ötletet szeretnék vaddisznó-pác elkészítéséhez, tárcsalapon sütéshez.

segítsetek!
Naplózva

"Nem az a lényeg, hogy hol vadászik az ember, hanem hogy kivel."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #422 Dátum: 2008. Május 11. - 14:32:42 »

Sziaszok!

Ötletet szeretnék vaddisznó-pác elkészítéséhez, tárcsalapon sütéshez.

segítsetek!

Ha ma akarod megcsinálni, akkor mindenképpen egy bolti gyorspácba tedd bele.
Ha viszont holnap, akkor próbáld ki ezt:

két kg húst felszeletelsz és leöntöd a következő páclével:
1deci fehérbor, fél dl alma- vagy balzsamecet, 3liter víz, 1fej vöröshagyma, két szál sárgarépa és egy-egy evőkanál rozsmaring megtört borókabogyó, majoranna, 10-15 szem egész feketebors, fél-fél evőkanál koriander és mustármag összefőzve, majd hagyod kihűlni és így mehet a húsra(az ecetet és a bort a végén keverd bele, valamint tehetsz bele egy kevés köménymagot is, az sem árt neki, valamint ha idősebb a disznó,akkor a boltban kaphatsz húspuhító sót. Abból is tegyél fél evőkanálnyit a pácba.) Egy estés pácolás után magyarosan fűszerezd és biztos, hogy finom lesz!
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Steve
Vendég
« Új üzenet #423 Dátum: 2008. Május 13. - 09:31:29 »

Mit eszünk ma? Dühös

 Táncol
Naplózva
S.Peti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6027



« Új üzenet #424 Dátum: 2008. Május 13. - 09:43:09 »

Mit eszünk ma? Dühös

 Táncol
Miért?
Eszünk? Vigyorog
Naplózva

...forrókezű fiatal vadásztárs...
Viktor
Vendég
« Új üzenet #425 Dátum: 2008. Május 13. - 09:49:26 »

Girgi szabin van?
Naplózva
Steve
Vendég
« Új üzenet #426 Dátum: 2008. Május 13. - 10:14:41 »

Girgi szabin van?

Szegény Szabolcs.... :Mosolyog
Naplózva
Viktor
Vendég
« Új üzenet #427 Dátum: 2008. Május 13. - 10:56:44 »

Girgi szabin van?

Szegény Szabolcs.... :Mosolyog

Höööje... Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #428 Dátum: 2008. Május 13. - 13:27:45 »

Igen, szabin vagyok-meg még holnap is.De azért estére keresek valami jó kis receptet.


(De ki az a Szabolcs? Fejvakarás)
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Viktor
Vendég
« Új üzenet #429 Dátum: 2008. Május 13. - 13:38:24 »

Igen, szabin vagyok-meg még holnap is.De azért estére keresek valami jó kis receptet.


(De ki az a Szabolcs? Fejvakarás)

 Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva
Steve
Vendég
« Új üzenet #430 Dátum: 2008. Május 13. - 14:07:08 »

 :ALC :ALC
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #431 Dátum: 2008. Május 14. - 08:53:30 »

Látom jó poén volt gyozo

Mai hármas:
Tihanyi süllőszelet
Fogasfilé sajtmártással
Süllőszeletek fehérborosmártásban
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Steve
Vendég
« Új üzenet #432 Dátum: 2008. Május 14. - 08:57:27 »

Girgesz!

Tekintve, hogy a kedvenc halam a süllő, így mindhárom.... Mosolyog Táncol
Naplózva
Viktor
Vendég
« Új üzenet #433 Dátum: 2008. Május 14. - 09:36:03 »

Fogasfilé sajtmártással.
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #434 Dátum: 2008. Május 14. - 09:51:01 »

Girgesz!

Tekintve, hogy a kedvenc halam a süllő, így mindhárom.... Mosolyog Táncol

Csak egyre szavazz!-így nem ér... ilyen komoly döntést rám bízni Fejvakarás Kacsint
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Oldalak: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: