Oldalak: 1 ... 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 [286] 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646785 alkalommal)
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #4275 Dátum: 2009. Július 03. - 09:17:04 »

Ragu .
Hogy legyen egy kis verseny.  Vigyorog
Naplózva
Steve
Vendég
« Új üzenet #4276 Dátum: 2009. Július 03. - 09:46:29 »

olaszos sertésragu  gyozo Táncol Igen Emelem
Naplózva
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14842



« Új üzenet #4277 Dátum: 2009. Július 03. - 09:58:31 »

azannya! Mosolyog
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #4278 Dátum: 2009. Július 03. - 10:09:22 »

azannya! Mosolyog

Csak óvatosan a tésztával. Ezen buktunk Mexikóba !
Naplózva
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #4279 Dátum: 2009. Július 03. - 10:23:54 »

Ragu.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4280 Dátum: 2009. Július 03. - 10:48:40 »

Csak óvatosan a tésztával. Ezen buktunk Mexikóba !

Hát ezen a tésztán nem buknál semmit... én magam készítem és ha jól számolom,akkor min. 20tojásos(fürjtojásból készítve ezt szorozd be hattal Bion)
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4281 Dátum: 2009. Július 03. - 11:45:41 »

3:2 a ragu javára
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kun Gábor (Gaben85)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 806


« Új üzenet #4282 Dátum: 2009. Július 03. - 19:53:20 »

Kedvet kaptam, hgoy leírjak én is egy olasz receptet aminek egy kis története is lesz.
Naplózva
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #4283 Dátum: 2009. Július 03. - 20:20:24 »

Gaben, ez a bolognai recepted nagyon jó! Egyszer ki fogom próbálni. Egy gasztroblogon olvastam hasonlót... egyszer ki fogom próbálni, az biztos, bár egy kicsit macerás elkészíteni, pláne a sütőben tartós változatot.  Mosolyog
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
Kun Gábor (Gaben85)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 806


« Új üzenet #4284 Dátum: 2009. Július 03. - 20:42:21 »

Gaben, ez a bolognai recepted nagyon jó! Egyszer ki fogom próbálni. Egy gasztroblogon olvastam hasonlót... egyszer ki fogom próbálni, az biztos, bár egy kicsit macerás elkészíteni, pláne a sütőben tartós változatot.  Mosolyog

Én úgy szoktam, hogy meglehetősen nagy mennyiségben készítem (minimum 2kg hús) és kis lángon el lehet ódázni az elkészülését Mosolyog
Naplózva
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #4285 Dátum: 2009. Július 03. - 21:14:17 »

Gaben, a neten turkáltam chili receptek után, és ott is találtam olyat, amibe kávét öntenek. Azt hittem, szivatás, de ezexerint mégsem az.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Kun Gábor (Gaben85)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 806


« Új üzenet #4286 Dátum: 2009. Július 03. - 22:11:07 »

Gaben, a neten turkáltam chili receptek után, és ott is találtam olyat, amibe kávét öntenek. Azt hittem, szivatás, de ezexerint mégsem az.

Nem nem... Amiket felírtam opciókat már a legtöbbjét kipróbáltam, van amiket karba ötlve együtt is lehet. Bár akkor már nagyon extra puccos raguk kap az ember.
Naplózva
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #4287 Dátum: 2009. Július 03. - 23:16:33 »

Én úgy szoktam, hogy meglehetősen nagy mennyiségben készítem (minimum 2kg hús) és kis lángon el lehet ódázni az elkészülését Mosolyog
A blogon marhanyakat írnak hús gyanánt, mivel az nem is túl zsíros, nem is túl száraz, és állítólag zamatos ízű. Én még soha nem próbáltam.
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14842



« Új üzenet #4288 Dátum: 2009. Július 04. - 05:38:18 »

Minden állat egyik legízletesebb része a nyak. Ha van rajta elég hús.
Még a halnak is. (Közvetlenül a kopoltyú mögötti első szelet!) Wave
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #4289 Dátum: 2009. Július 04. - 09:17:17 »

Minden állat egyik legízletesebb része a nyak. Ha van rajta elég hús.
Még a halnak is. (Közvetlenül a kopoltyú mögötti első szelet!) Wave
A halnál ezt hívjuk "gallér"-nak.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Oldalak: 1 ... 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 [286] 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: