St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3465 Dátum: 2009. Március 11. - 14:02:30 » |
|
Ezek szerepeltek mára berét-en kívül.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Erdojaro (Molnár Attila)
|
|
« Új üzenet #3466 Dátum: 2009. Március 11. - 14:12:41 » |
|
Akkor még írd hozzá a "mackó" elnevezést is (Abádszalók). Ha nem szerepelne a listában. Girgi! Lapcsánka, medvetalp, A prósza szerintem más étel! Az kukoricából készül!
|
|
|
Naplózva
|
A Vadászat olyan mint a NŐ! Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3467 Dátum: 2009. Március 11. - 14:58:09 » |
|
Girgi! Lapcsánka, medvetalp,
A prósza szerintem más étel! Az kukoricából készül!
Medvetalp-ez is új, a lapcsánka nem. Én Zalából hallottam rá, hogy krumpliprósza. Bár ott ettem prószát kukoricából és almából is
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Erdojaro (Molnár Attila)
|
|
« Új üzenet #3468 Dátum: 2009. Március 11. - 15:02:24 » |
|
Végül is mindegy mi a neve. Téli estén ilyet enni forraltborral a vadászházban! Hmmm! Isteni!
|
|
|
Naplózva
|
A Vadászat olyan mint a NŐ! Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3469 Dátum: 2009. Március 11. - 15:07:16 » |
|
Végül is mindegy mi a neve. Téli estén ilyet enni forraltborral a vadászházban! Hmmm! Isteni! Forralt borhoz az almás változat a tökéletes(alma lereszelve, liszttel, tojással, kevés mézzel összekeverve, majd kanálnyi adagokban kisütve, kevés fahéjas porcukorral megszórva), bár bármi jól megy hozzá,csak hús is legyen a környéken
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Csk777
|
|
« Új üzenet #3470 Dátum: 2009. Március 11. - 15:16:38 » |
|
Forralt borhoz ... bármi jól megy ...,csak hús is legyen a környéken
húsa, meg egy jó társaság (a kettő lehet ugyanaz)
|
|
|
Naplózva
|
Ha örökké a lábam elé nézek, előbb-utóbb beverem a fejem.
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3471 Dátum: 2009. Március 11. - 15:40:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Erdojaro (Molnár Attila)
|
|
« Új üzenet #3472 Dátum: 2009. Március 11. - 15:41:51 » |
|
Fiatalság, bolondság! Húst is lehet sütni öt perc alatt, csak nem mindegy a minősége!
|
|
|
Naplózva
|
A Vadászat olyan mint a NŐ! Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3473 Dátum: 2009. Március 11. - 15:50:29 » |
|
Fiatalság, bolondság! Húst is lehet sütni öt perc alatt, csak nem mindegy a minősége!
Tudom-tudom: jó munkához idő kell. De azért nem mindegy, hogy milyen alapanyagon dolgozik az ember fia.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Csk777
|
|
« Új üzenet #3474 Dátum: 2009. Március 11. - 15:52:07 » |
|
Először a tölt egy husit, utána a husitöltőt lehet tölteni, majd a töltött husit betölteni az arcba.... wáááhh
|
|
|
Naplózva
|
Ha örökké a lábam elé nézek, előbb-utóbb beverem a fejem.
|
|
|
P.Zoli
Vendég
|
|
« Új üzenet #3475 Dátum: 2009. Március 11. - 15:52:25 » |
|
Tudom-tudom: jó munkához idő kell. De azért nem mindegy, hogy milyen alapanyagon dolgozik az ember fia. ... és néha még idő sincs a jó munkához!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3476 Dátum: 2009. Március 11. - 16:00:53 » |
|
... és néha még idő sincs a jó munkához! Igen, csak jó alapanyag van a kevés időhöz. Mint az egyik filmben: "Csodálatos tíz másodpercet töltöttünk el együtt!" Ja és ugye ne felejtsük el, hogy a dolgok szépsége sokszor a pillanat varázsán múlik
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3477 Dátum: 2009. Március 11. - 16:01:45 » |
|
Először a tölt egy husit, utána a husitöltőt lehet tölteni, majd a töltött husit betölteni az arcba.... wáááhh ...ahogy Madár barátom mondta anno: "Meg...nám én a krumplit is, csak elgurul."
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Viktor
Vendég
|
|
« Új üzenet #3478 Dátum: 2009. Március 12. - 08:57:59 » |
|
Valami Gergey-napi finomság?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3479 Dátum: 2009. Március 12. - 09:20:53 » |
|
Valami Gergey-napi finomság? Hát Gergey-t nem ismerek, de Gergely napra szedtem össze pár finomságot Falusi csirkemájas raguleves, Kecsege magyarosan, Túróval rakott burgonya.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
|