Oldalak: 1 ... 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 [232] 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646768 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3465 Dátum: 2009. Március 11. - 14:02:30 »

Ezek szerepeltek mára berét-en kívül.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14842



« Új üzenet #3466 Dátum: 2009. Március 11. - 14:12:41 »

Akkor még írd hozzá a "mackó" elnevezést is (Abádszalók). Ha nem szerepelne a listában.
Wave

Girgi!
Lapcsánka, medvetalp,

A prósza szerintem más étel! Az kukoricából készül!

Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3467 Dátum: 2009. Március 11. - 14:58:09 »

Girgi!
Lapcsánka, medvetalp,

A prósza szerintem más étel! Az kukoricából készül!


Medvetalp-ez is új, a lapcsánka nem.
Én Zalából hallottam rá, hogy krumpliprósza. Bár ott ettem prószát kukoricából és almából is Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14842



« Új üzenet #3468 Dátum: 2009. Március 11. - 15:02:24 »

Végül is mindegy mi a neve.
Téli estén ilyet enni forraltborral a vadászházban!
Hmmm! Isteni! Éhes Éhes Éhes
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3469 Dátum: 2009. Március 11. - 15:07:16 »

Végül is mindegy mi a neve.
Téli estén ilyet enni forraltborral a vadászházban!
Hmmm! Isteni! Éhes Éhes Éhes
Forralt borhoz az almás változat a tökéletes(alma lereszelve, liszttel, tojással, kevés mézzel összekeverve, majd kanálnyi adagokban kisütve, kevés fahéjas porcukorral megszórva), bár bármi jól megy hozzá,csak hús is legyen a környéken Éhes
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Csk777
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 361



« Új üzenet #3470 Dátum: 2009. Március 11. - 15:16:38 »

Forralt borhoz ... bármi jól megy ...,csak hús is legyen a környéken

 'Girl húsa, meg egy jó társaság (a kettő lehet ugyanaz) Bion
Naplózva

Ha örökké a lábam elé nézek, előbb-utóbb beverem a fejem.
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3471 Dátum: 2009. Március 11. - 15:40:22 »

'Girl húsa, meg egy jó társaság (a kettő lehet ugyanaz) Bion

Értem én... töltött hús Grill és töltött húsi  'Girl között is van különbség... Mindkettő jó, csak nem mindegy a körítés. Nyihi De az utóbbi husi esetén kár a vadászházig elmenni. Kár még azt az utat is végigvárni Bion Patronjaid ellőheted az út szélén is, az autóban is, a lesen is, ...  'Girl Sorozat Patron  Bion Bion Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14842



« Új üzenet #3472 Dátum: 2009. Március 11. - 15:41:51 »

Értem én... töltött hús Grill és töltött húsi  'Girl között is van különbség... Mindkettő jó, csak nem mindegy a körítés. Nyihi De az utóbbi husi esetén kár a vadászházig elmenni. Kár még azt az utat is végigvárni Bion Patronjaid ellőheted az út szélén is, az autóban is, a lesen is, ...  'Girl Sorozat Patron  Bion Bion Bion

Fiatalság, bolondság!
Húst is lehet sütni öt perc alatt, csak nem mindegy a minősége!
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3473 Dátum: 2009. Március 11. - 15:50:29 »

Fiatalság, bolondság!
Húst is lehet sütni öt perc alatt, csak nem mindegy a minősége!
Tudom-tudom: jó munkához idő kell. De azért nem mindegy, hogy milyen alapanyagon dolgozik az ember fia. Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Csk777
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 361



« Új üzenet #3474 Dátum: 2009. Március 11. - 15:52:07 »

Először a  'Girl tölt egy husit, utána a husitöltőt lehet tölteni, majd a töltött husit betölteni az arcba.... wáááhh  Nyálcsorog
Naplózva

Ha örökké a lábam elé nézek, előbb-utóbb beverem a fejem.
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #3475 Dátum: 2009. Március 11. - 15:52:25 »

Tudom-tudom: jó munkához idő kell. De azért nem mindegy, hogy milyen alapanyagon dolgozik az ember fia. Bion
... és néha még idő sincs a jó munkához! Ördög
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3476 Dátum: 2009. Március 11. - 16:00:53 »

... és néha még idő sincs a jó munkához! Ördög

Igen, csak jó alapanyag van a kevés időhöz. Mint az egyik filmben: "Csodálatos tíz másodpercet töltöttünk el együtt!" Nyihi
Ja és ugye ne felejtsük el, hogy a dolgok szépsége sokszor a pillanat varázsán múlik Nyihi
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3477 Dátum: 2009. Március 11. - 16:01:45 »

Először a  'Girl tölt egy husit, utána a husitöltőt lehet tölteni, majd a töltött husit betölteni az arcba.... wáááhh  Nyálcsorog

...ahogy Madár barátom mondta anno: "Meg...nám én a krumplit is, csak elgurul." Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Viktor
Vendég
« Új üzenet #3478 Dátum: 2009. Március 12. - 08:57:59 »

Valami Gergey-napi finomság? Kacsint
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3479 Dátum: 2009. Március 12. - 09:20:53 »

Valami Gergey-napi finomság? Kacsint
Hát Gergey-t nem ismerek, de Gergely napra szedtem össze pár finomságot  Nyihi Bion

Falusi csirkemájas raguleves,
Kecsege magyarosan,
Túróval rakott burgonya.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Oldalak: 1 ... 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 [232] 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: