Oldalak: 1 ... 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 [227] 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646818 alkalommal)
Viktor
Vendég
« Új üzenet #3390 Dátum: 2009. Március 05. - 08:20:10 »

Azt mondta a kancsal Ica,
sajttal jó a mangalica!
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3391 Dátum: 2009. Március 05. - 08:45:44 »

Azt mondta a kancsal Ica,
sajttal jó a mangalica!

 Fej a falba :UG Burn Bangdesk és társaik. Kerestem olyan ikont is, amin a figura a haját tépi, vagy főbe lövi magát, de nem találtam...
Viktor: ez már fájt! Rííí
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #3392 Dátum: 2009. Március 05. - 09:35:39 »

Vaddisznó gerinc kakukkfüves pácban.  Táncol
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9528


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #3393 Dátum: 2009. Március 05. - 09:40:35 »

Vaddisznó gerinc kakukkfüves pácban.  gyozo
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
*
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 4588



« Új üzenet #3394 Dátum: 2009. Március 05. - 10:47:46 »

Vaddisznó
Naplózva
Viktor
Vendég
« Új üzenet #3395 Dátum: 2009. Március 05. - 11:17:28 »

A gyilkosaim vagytok! Elver
Naplózva
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9994



« Új üzenet #3396 Dátum: 2009. Március 05. - 11:45:00 »

A gyilkosaim vagytok! Elver

A Popper művész úr reklámszövegeit nem Te írtad?

"A természet lágy ölén majd,
jól esik a sziklatúra,
a jó levegőt garantája,
a proletárdiktatúra."

http://www.videoplayer.hu/videos/play/124678
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 05. - 11:48:38 írta Viktor » Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Viktor
Vendég
« Új üzenet #3397 Dátum: 2009. Március 05. - 11:47:37 »

A Popper művész úr reklámszövegeit nem Te írtad?

"A természet lágy ölén majd,
jól esik a sziklatúra,
a jó levegőt garantája,
a proletárdiktatúra."

[urlhttp://www.videoplayer.hu/videos/play/124678][/url]


 Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3398 Dátum: 2009. Március 05. - 11:55:12 »

Na, akkor ma vaddisznót készítünk kakukkfűvel.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #3399 Dátum: 2009. Március 05. - 13:24:53 »

Azt mondta a kancsal Ica,
sajttal jó a mangalica!


Ilyenkor elgondolkom, hogy Dzsirdzsi mikor ajánlja már fel végre a VIK-TOR leírását-receptjét...
Mert hátha... Vállat von
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #3400 Dátum: 2009. Március 06. - 07:58:15 »

Gergő, a vaddisznógerincet csak körbepirongatjuk? Nem kellene annak egy kis párolás?
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3401 Dátum: 2009. Március 06. - 08:59:52 »

Gergő, a vaddisznógerincet csak körbepirongatjuk? Nem kellene annak egy kis párolás?

"...minden oldalán megsütjük, kissé megpirítjuk..."

Szerintem az, hogy megsütjük, majd egy kis színt, kérget pirítunk rá bőven elég.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #3402 Dátum: 2009. Március 06. - 09:08:11 »

"...minden oldalán megsütjük, kissé megpirítjuk..."

Szerintem az, hogy megsütjük, majd egy kis színt, kérget pirítunk rá bőven elég.
Hát nem tudom. Ez a módszer, hogy a gerincet kevés zsiradékon körbesütöm, szerintem kevés. Ez nem szelethús, itt azért elég rendes vastagság van...és épp a disznó az, amit érdemes rendesen átsütni.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3403 Dátum: 2009. Március 06. - 09:20:53 »

Hát nem tudom. Ez a módszer, hogy a gerincet kevés zsiradékon körbesütöm, szerintem kevés. Ez nem szelethús, itt azért elég rendes vastagság van...és épp a disznó az, amit érdemes rendesen átsütni.

Szerintem olvasd el még egyszer a szöveget. Nekem tök egyértelmű, hogy megsütöm, majd a sütés után adok neki egy kis kérget. Teflon edényt használva, elég a kevés zsír is.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #3404 Dátum: 2009. Március 06. - 09:27:34 »

Szerintem olvasd el még egyszer a szöveget. Nekem tök egyértelmű, hogy megsütöm, majd a sütés után adok neki egy kis kérget. Teflon edényt használva, elég a kevés zsír is.
Akkor máshogy kérdezem. Te hogy szoktál karajt sütni? Mármint egyben?
Mert ez azért általában két fázisból áll, az egyik a lefedve párolás ami egy-másfél óra is lehet, a másik a körbepirítás. arról megoszlanak a vélemények, hogy párolás előtt vagy után kell pirítani, mindkettőnek megvan a maga tábora.
A gyorsan körbesütött, rózsaszín belsejű "karaj" kicsit idegen a magyar konyhától, pláne a sertéshúsból készített ételeknél.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Oldalak: 1 ... 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 [227] 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: