Viktor
Vendég
|
|
« Új üzenet #3390 Dátum: 2009. Március 05. - 08:20:10 » |
|
Azt mondta a kancsal Ica, sajttal jó a mangalica!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3391 Dátum: 2009. Március 05. - 08:45:44 » |
|
Azt mondta a kancsal Ica, sajttal jó a mangalica!
:UG és társaik. Kerestem olyan ikont is, amin a figura a haját tépi, vagy főbe lövi magát, de nem találtam... Viktor: ez már fájt!
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Tomek
|
|
« Új üzenet #3392 Dátum: 2009. Március 05. - 09:35:39 » |
|
Vaddisznó gerinc kakukkfüves pácban.
|
|
|
Naplózva
|
"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak. Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9528
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #3393 Dátum: 2009. Március 05. - 09:40:35 » |
|
Vaddisznó gerinc kakukkfüves pácban.
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
Elérhető
Hozzászólások: 4588
|
|
« Új üzenet #3394 Dátum: 2009. Március 05. - 10:47:46 » |
|
Vaddisznó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor
Vendég
|
|
« Új üzenet #3395 Dátum: 2009. Március 05. - 11:17:28 » |
|
A gyilkosaim vagytok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9994
|
|
« Új üzenet #3396 Dátum: 2009. Március 05. - 11:45:00 » |
|
A gyilkosaim vagytok! A Popper művész úr reklámszövegeit nem Te írtad? "A természet lágy ölén majd, jól esik a sziklatúra, a jó levegőt garantája, a proletárdiktatúra." http://www.videoplayer.hu/videos/play/124678
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 05. - 11:48:38 írta Viktor »
|
Naplózva
|
Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra, Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva. /Ady/
|
|
|
Viktor
Vendég
|
|
« Új üzenet #3397 Dátum: 2009. Március 05. - 11:47:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3398 Dátum: 2009. Március 05. - 11:55:12 » |
|
Na, akkor ma vaddisznót készítünk kakukkfűvel.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #3399 Dátum: 2009. Március 05. - 13:24:53 » |
|
Azt mondta a kancsal Ica, sajttal jó a mangalica!
Ilyenkor elgondolkom, hogy Dzsirdzsi mikor ajánlja már fel végre a VIK- TOR leírását-receptjét... Mert hátha...
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16601
|
|
« Új üzenet #3400 Dátum: 2009. Március 06. - 07:58:15 » |
|
Gergő, a vaddisznógerincet csak körbepirongatjuk? Nem kellene annak egy kis párolás?
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3401 Dátum: 2009. Március 06. - 08:59:52 » |
|
Gergő, a vaddisznógerincet csak körbepirongatjuk? Nem kellene annak egy kis párolás?
"...minden oldalán megsütjük, kissé megpirítjuk..." Szerintem az, hogy megsütjük, majd egy kis színt, kérget pirítunk rá bőven elég.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16601
|
|
« Új üzenet #3402 Dátum: 2009. Március 06. - 09:08:11 » |
|
"...minden oldalán megsütjük, kissé megpirítjuk..."
Szerintem az, hogy megsütjük, majd egy kis színt, kérget pirítunk rá bőven elég.
Hát nem tudom. Ez a módszer, hogy a gerincet kevés zsiradékon körbesütöm, szerintem kevés. Ez nem szelethús, itt azért elég rendes vastagság van...és épp a disznó az, amit érdemes rendesen átsütni.
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #3403 Dátum: 2009. Március 06. - 09:20:53 » |
|
Hát nem tudom. Ez a módszer, hogy a gerincet kevés zsiradékon körbesütöm, szerintem kevés. Ez nem szelethús, itt azért elég rendes vastagság van...és épp a disznó az, amit érdemes rendesen átsütni.
Szerintem olvasd el még egyszer a szöveget. Nekem tök egyértelmű, hogy megsütöm, majd a sütés után adok neki egy kis kérget. Teflon edényt használva, elég a kevés zsír is.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16601
|
|
« Új üzenet #3404 Dátum: 2009. Március 06. - 09:27:34 » |
|
Szerintem olvasd el még egyszer a szöveget. Nekem tök egyértelmű, hogy megsütöm, majd a sütés után adok neki egy kis kérget. Teflon edényt használva, elég a kevés zsír is.
Akkor máshogy kérdezem. Te hogy szoktál karajt sütni? Mármint egyben? Mert ez azért általában két fázisból áll, az egyik a lefedve párolás ami egy-másfél óra is lehet, a másik a körbepirítás. arról megoszlanak a vélemények, hogy párolás előtt vagy után kell pirítani, mindkettőnek megvan a maga tábora. A gyorsan körbesütött, rózsaszín belsejű "karaj" kicsit idegen a magyar konyhától, pláne a sertéshúsból készített ételeknél.
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
|